Merhaba, yazdıklarınızı okuyunca cevap vermek istedim çünkü sizi ve tedirginliğinizi çok iyi anlıyorum. Ben donasyon tedavisine başlarken bunları hiç önemsemedim herşeyi göze alarak bu yola girmiştim.Çok şükür Şimdi ikiz oğullarım var önümüzdeki ay 2 yaşına girecekler.onların benim yumurtamdan olmadığını düşünmediğim 1 günüm bile geçmedi.çocuklarım bana hiç benzemiyor eşimede az benziyorlar.inanın biri çıkıp ayaklarını bana benzetse dünyalar benim oluyor.bazen babalarına daha düşkün oluyorlar çok üzülüyorum acaba hissediyorlarmı beni sevmiyorlarmı diyorum. Aslında sadece insanları kandırdık benim hala bir çocuğum yok diye ağlıyorum geceleri. Bu arada eşimlede ilişkimiz değişti, çocuksuzken daha çok seviyorduk birbirimizi.şimdi uzaklaştık. Boşanmayı bile düşündüğümüz oluyor.Ama herşeye rağmen yinede binlerce şükrediyorum iyiki anne oldum.En başa dönsem yine uğraşırım. size tavsiyemde aynı durumları umarım yaşamazsınız ama yaşayacak bile olsanız deneyin vazgeçmeyin.anne olmak dünyadaki en büyük mutluluk
Içim sızladı yazınızı okurken.
"kendi yumurtanız olmadığını düşünmediğiniz bir gününüzün bile olmamasına"
Sizin için üzüldüm.anladığım kadarıyla hic bi zaman tamamen anneleri gibi hissedemediğin icin çocuklarada üzüldümSizi anlıyorum aslada yargılamıyorum.
inşallah bigun aklınızdan tamamen gider başkasının dna sı olması.
Gerçekden bu ışe başlamadan önce çok uzun düşünmek gerekir.
Bazı arkadaşlarımıza bayılıyorum hic farketmez baskasının yumurtasi diyolar sonucda haklılar içinde büyüyen.emzirdiğin bi bebegi tabiki çok seversin ama
sevsen bile aklından çıkaramayan çok kişide var.
Gerçekden çocuk kavramını çok seven kadınlar için bu sorun olmuyordur.çok da güzel düşünüyorlar.
Ama bende yapamadım embriyo donasyonunu.

Amh ım çok düşük dü bebegim olma olasılıği %10 du Böyle denemek istedim düşük ihtimal tutmasaydı benim için çocuk konusu kapanacaktı.
Ama tekrar yineliyorum bayılıyorum kalbi cocuk aşkıyla dolup taşan kadınlara.Mantıksal olarak beynimde hic soru işareti yoktu ama duygusal olarak oturtamamıstim kalbime.
Rabbim herkesin kalbine göre versin.