• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısçelerine hayırlısıyla kavuşacaksın şükürler olsun : )
Senin adına çok mutluyum.
Valla beze ve mamaya çok zam geldi Rabbim güç kuvvet versin herkese.
Hangi hastanede doğum yapıcaksın.ne fiyat verdiler.Küvez gerekirse günlük ne kadar diyolar mavi 'cim[/QUOTE
morkanatlarım cinsiyetleri belli oldu mu

Transferim oldu..merkeze geldik ben hiç geçmiş negatif transferi konuşmadım..kendimi de kimseyi de germek istemedim..önce ödeme yaptık ..murat Önal yanımıza geldi umarım bu sefer yolunda gider dedi.. üç embriyoda sorunsuz çözülmüş üçü de sekizer hücreli.. sonra odaya aldılar üstümü değiştirdim iki litre su içtim idrara çok sıkışıktım..rahim kalınlığını sordum idrara sıkışıksınız işlem sırasında net ölçüm olmaz ama inçe değil gayet iyi dedi..sonra embriyolog bebeklerimi getirdi içime bıraktılar..minik inci tanesi gibiydi :) sonra yatarak odaya çıkardılar o sıra aşırı sancım oldu idrara sıkışıklıktan hemen sürgü Geldi iki kez yaptım..yarım saat yat sonra oturabilirsin demişlerdi..size bunu yazarken murat hoca geldi..rahim iyiydi embriyolar da öyle başarılı bir transferdi artık dua edeceğiz dedi..umarım tutunur kuzum ya da kuzularım..birkaç saat sonra çıkarız biz muhtemelen

Transferim oldu..merkeze geldik ben hiç geçmiş negatif transferi konuşmadım..kendimi de kimseyi de germek istemedim..önce ödeme yaptık ..murat Önal yanımıza geldi umarım bu sefer yolunda gider dedi.. üç embriyoda sorunsuz çözülmüş üçü de sekizer hücreli.. sonra odaya aldılar üstümü değiştirdim iki litre su içtim idrara çok sıkışıktım..rahim kalınlığını sordum idrara sıkışıksınız işlem sırasında net ölçüm olmaz ama inçe değil gayet iyi dedi..sonra embriyolog bebeklerimi getirdi içime bıraktılar..minik inci tanesi gibiydi :) sonra yatarak odaya çıkardılar o sıra aşırı sancım oldu idrara sıkışıklıktan hemen sürgü Geldi iki kez yaptım..yarım saat yat sonra oturabilirsin demişlerdi..size bunu yazarken murat hoca geldi..rahim iyiydi embriyolar da öyle başarılı bir transferdi artık dua edeceğiz dedi..umarım tutunur kuzum ya da kuzularım..birkaç saat sonra çıkarız biz muhtemelen
Yerim o Minik inci tanelerini :) transferin iyi gectigine cok sevindim, heyecanla bekliyordum kendine cok dikkat et!

Mavicim telaş basladi he ne guzel maşallah. Saglicakla kucaginiza alin inşallah. Rabbim güzel ömür versin insallah.

Yesilada hayırlı olsun tedavin.bu sefer olur inşallah. Ilk 10 gun zor gerisi cabuk ilerliyo. Guzel sonuc olsun inşallah

bi yalvarmadığım kaldı kuru sabitlemiyorlar indirim de yok..aşırı pahalı elde avuçta ne varsa seferber ettik biz de...alkah hepimizin yardımcısı olsun..
Amin. Hernekadar pahalıda olsa yinede iyiki varlar diyelim. Hepimizin umudu oluyorlar. Bugün transferin olmuş, inşallah tutunur sana pıtırcıkların sağlıkla kucağına alırsın

Canım emin ol buraya yazan herkesin hayat hikayesi ayrı bir dram Kararın hayırlı olsun, Kanınla canınla beslenecek bağrına basıp emzirip büyütceksin yemeyip yedirceksin bundan öte annelik olabilirmi saçma sapan düşüncelerle yazanlara aldırış etme.. Allahım büyük günahi sevabı taktir edecekde yaradan. Bizim niyetimiz ortada. Güzel dileklerin seni de bulsun canımm
canım benımde amh 001. ben evlenmedim henuz ama dr gel yumurta toplayalım dedi. madem buunamıyor. durum bu kadar kötu acaba diyorum tedaviye hiç mi gitmesem.. kafam karıştı benımde. bakıyorum bizim durumumuzda tüple hamile kalan ben görmedim ama doğal yollarla olan bizat duydum. şahit oldum. mucizeymiş onlarda zaten

Kizlar ben bugun lucrini yapacagim 10 unda tum ilaclari kesip adet bekleyecegim. Bakalim bu yeni siklus ta transfer olacak mi? Sanirim tek sansimiz olacak cunku sadece 3 embryomuz var dondurulmus. InsA bir tanesi tutunur.
Ben size bir sey soracagin ben bu sigarayi birakamadim. Benim gibi olan var mi? Transferden sonra yine deneyecegim ama bunun icin simdiden bir tavsiyesi olan var mi? ustelik doktorum ama birakamiyorum...
Bende birakamayanlardanim arkadaşım.hatta transferim oldu 2 saat zor yattım koştura koştura sigara içtim. Bırakmaya çok calistim ama olmadı. Utanarak ve kendimden nefret ederek hala içiyorum maalesef :(

canım benımde amh 001. ben evlenmedim henuz ama dr gel yumurta toplayalım dedi. madem buunamıyor. durum bu kadar kötu acaba diyorum tedaviye hiç mi gitmesem.. kafam karıştı benımde. bakıyorum bizim durumumuzda tüple hamile kalan ben görmedim ama doğal yollarla olan bizat duydum. şahit oldum. mucizeymiş onlarda zaten
Aslında mucize değil sonuçta hamilelik için tek yumurta yeterli. Zamanlama hormonlar rahim içi yumurta kalitesi ve sperm hareketliliğinin en mükemmel anına denk gelirse hamilelik oluşabilir neden olmasın ama tabi ihtimaller çok düşük olur. Bence aklınızda kalmaması adına kendi yumurtanızı toplatın dondurtun. Zaten daha evli değilmişsiniz evlenene kadar arada tekrar birikim yaparsınız kendi yumurtanızla olmazsa bir sonrakini donasyon denersiniz

Canım transferin hayırlı olsun bebişlerinle güzel haberlerini bekliyorum.Güzel günler yakın

Merhabalar bir süredir ben de sessiz takip edenlerdenim.Biraz ben de tedavi sürecinden bahsedeyim. AMH 0,02 yumurta rezervi yok denecek gibi birşey, 4 defa yumurta toplama işlemi yapıldı ama ya içi boş çıktı ya da gelişmedi her seferinde hayal kırıklığı, çok araştırıp okudum, aslında bile isteye biraz imkansızı zorluyordum doktor da ümit verince bu ay olur diğer ay olur hep bi ümit denedim ama hep boşa çekilen kürek...her deneme maddi manevi yıkım. Daha sonra doktor değiştirdim doktorum bana açık açık bu tedavilerin bir sonuç vermeyeceğini söyledi aslında okadar rahatladım ki bazen gerçeklerle yüzleşmek bile insana acayip bir huzur veriyor. İşte o noktada başka çözüm yollarını görebiliyorsun. Diğer türlü her ay bir umut denemeye devam ediyorsun. Donör olayını ozaman ciddi anlamda araştırdım doktorumla konuştum ve denemeye karar verdim. Kıbrıs’a gittik 3 yumurta yüklendi gebelik oluştu fakat devam etmedi çocukları okadar çok seviyorum ki işim de çocuklarla, Pes etmedim önümüzde ki ay son bir kez daha deneyeceğim Allahım hepimize bu duyguyu hayırlısıyla yaşatmayı nasip etsin inşallah.

Bende birakamayanlardanim arkadaşım.hatta transferim oldu 2 saat zor yattım koştura koştura sigara içtim. Bırakmaya çok calistim ama olmadı. Utanarak ve kendimden nefret ederek hala içiyorum maalesef :KK43:
Canım benim seni severim bilirsin ama çok üzüldüm : (
Annem yanımdaydı ona söyledim ,kalbi sıkıştı bebeklere üzüldü.lütfen içme arkadaşım nolur.
Ben yıllarca 1paket sıgara içmis biri olarak bir anda bıraktım bebek planı yaparken.
Annem 50 yıl içti ,bebekler için daha onları planlarken bıraktı.
lutfen kuzum içme.
Sıgara bi zehir her çektigin nefesde o yavruların yeni oluşan hücreleri öldürüyosun.
Onlar senin hani "bal küpün " "şeker küpündü"
Anne olmak fedakarlık işidir ve fedakarlığını sıgarayı bırakarakda göstermelisin.

Yumurta Donasyonu deneyen arkadaşlar birşey merak ediyorum mesajı okuyanlar cevap yazabilirse çok sevinirim. Tedavide kaç tane embriyonuz oldu? Okuduğum rakamlar genelde 3 gibi. Bunların haricinde dondurulacak kadar çıkıyormu? Çünkü 3, donörlerin yaşını düşünürsek çok düşük bir rakam.

Bu defa her şey güzel giti
Bu iş olucak inşallah

Back
X