• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum
Hepinizi seviyorum
Sizin dualarınız beni dahada güçlü ediyor
Ahsev kardeşim gözün aydın darısı tüm bekleyenlerin başına
Değerin 4 katlanmış maşallah kesin iki melek tutunmuş
Yeşilada kardeşim allah sana bu transferden senin gibi güzel bir kız versin
Duam seninle
Canımsın zazam allahım bana nasip ediyorsa sana da buraya yazan tüm güzel arkadaşlarımla da nasip etsin bir an önce

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum
Hepinizi seviyorum
Sizin dualarınız beni dahada güçlü ediyor
Ahsev kardeşim gözün aydın darısı tüm bekleyenlerin başına
Değerin 4 katlanmış maşallah kesin iki melek tutunmuş
Yeşilada kardeşim allah sana bu transferden senin gibi güzel bir kız versin
Duam seninle
Zazacim genetiğin temiz gelmesine hem çok sevindim hemde çok üzüldüm..Ama pozitif taraf donmus larının sağlıklı olduğuna işaret etmesi...bir sonraki transferinde en azından embriyodan yana gönlün rahat olacak canım...Diğer sorunlara rahatça odaklanabileceksin...inşallah donmuslar seni anne yapacak kuzum..
Bu arada dayanabilirler ise minik kuzularim 1 kasımda planli sezaryanla geliyorlar...bizde de bir heyecan pür telas :) Sağ salim gelsin inşallah minik kuzularim...
Doğumda evlat isteyen herkez dualarimdadir kızlar. ..

Zazacim genetiğin temiz gelmesine hem çok sevindim hemde çok üzüldüm..Ama pozitif taraf donmus larının sağlıklı olduğuna işaret etmesi...bir sonraki transferinde en azından embriyodan yana gönlün rahat olacak canım...Diğer sorunlara rahatça odaklanabileceksin...inşallah donmuslar seni anne yapacak kuzum..
Bu arada dayanabilirler ise minik kuzularim 1 kasımda planli sezaryanla geliyorlar...bizde de bir heyecan pür telas :) Sağ salim gelsin inşallah minik kuzularim...
Ayyy maşallah nasıl sevindim nasıl mutlu oldum. Şimdiden Rabbim hayırlı kolay sıkıntısız bir doğum nasip etsin. Mutlu mutlu al minnoşlarini kucağına:)))

Gece üçte yattım sabah yedide kalktım uyuyamıyorum heyacandan sanırım..eşimden fırça yiyerek güne başladım ses yaptım duş yaparken diye..:) adamlar rahat..tüm iş bizde..deli gibi ilgi filan Yok yani:)) ki biz çok aşık bi çiftiz ama yine de her nedense moralim çok iyi..indim şimdi kocaman bir yumurta yaptırdım onu yiyorum sonra yarım saat yürüyeceğim..duş aldım sabah üstümde koku kalmasın diye erkenden aldım..koku şampuan olsa bile sıkıntı olabilirmiş..riske atmadım uydurduktan bi duş aldım..kuru kayısı yedim bir de..kabızlık için önlem..saat birde gelip alacaklar yazarım yine sevgiler

mavicim allah sağ salim yavrularına kavuştursun seni
doğuma giderken bize dua et
allahım bu günü hepimize yaşatsın inşallah

Gece üçte yattım sabah yedide kalktım uyuyamıyorum heyacandan sanırım..eşimden fırça yiyerek güne başladım ses yaptım duş yaparken diye..:) adamlar rahat..tüm iş bizde..deli gibi ilgi filan Yok yani:)) ki biz çok aşık bi çiftiz ama yine de her nedense moralim çok iyi..indim şimdi kocaman bir yumurta yaptırdım onu yiyorum sonra yarım saat yürüyeceğim..duş aldım sabah üstümde koku kalmasın diye erkenden aldım..koku şampuan olsa bile sıkıntı olabilirmiş..riske atmadım uydurduktan bi duş aldım..kuru kayısı yedim bir de..kabızlık için önlem..saat birde gelip alacaklar yazarım yine sevgiler
Yesiladacim transfer sonra bir kac gun kaliyormusunuz yoksa ayni gün dönüs mü?

Arkadaşlar dün benim kürtajla alınan bebeğimin sonucu çıktı
İçim yine yandı
Genetiyi temiz çıktı ve doğsaydı kızım olucakmış
Rabbim nolursun yerini versin
Ya sabır deyerek göz yaşlarımızı silip önümüze bakalım
Bu da sizi daha guclu kilavak. Rabbim hayirlisi ile odullendirecek. Sabriniza hayranim ama rabbim daha fazla sabir gerektirecek olay yasatmasin size insA

Merhaba arkadaşım.. Sorunu sorduğun epey olmuş ama ben yeni okudum. Benim de transfer olacağım zaman reglim başladı saçma bir şekilde. Doktorlarım olabilir dedi ve eşim spermleri i verdi ve embriyolar oluşturulup donduruldu.ist.daki doktorum da dondurulmuşun daha iyi olacağını söyledi. Ben de senin gibi üzüldüm tabii ama ağlamadım ve bunda da bir hayır vardır dedim. Gerçekten de öyle oldu şimdi 20 haftalık bir kız bir erkek ikizlere hamileyim canım. :) o yüzden olacağı varsa her türlü olur önemli olan gönlünü ferah tutmak ve çok fazla irdelememek.rahat olmak.. Sevgiler..
cok tesekkur ederim cevabiniz icin Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin.

Kizlar ben bugun lucrini yapacagim 10 unda tum ilaclari kesip adet bekleyecegim. Bakalim bu yeni siklus ta transfer olacak mi? Sanirim tek sansimiz olacak cunku sadece 3 embryomuz var dondurulmus. InsA bir tanesi tutunur.
Ben size bir sey soracagin ben bu sigarayi birakamadim. Benim gibi olan var mi? Transferden sonra yine deneyecegim ama bunun icin simdiden bir tavsiyesi olan var mi? ustelik doktorum ama birakamiyorum...

Kıbrıs’a indik..yağmur yağıyor biz gelince başlamış öyle dedi alan şöför :) bereketle geldik bereketle dönelim inşalalh yarın 14.30 transfer tabiki de yazıcm gelişmeleri sevgiler
Hayirli olsun insaAllah bu defa mutlu sona ulaşırsin. Sanki kendim gitmiş gibi heyecanlandım Merkezi bilince bide. kendimi hayal ediyorum transfer zamanını filan bizlerde o günleri görebiliriz insaAllah. ..

Ayyy maşallah nasıl sevindim nasıl mutlu oldum. Şimdiden Rabbim hayırlı kolay sıkıntısız bir doğum nasip etsin. Mutlu mutlu al minnoşlarini kucağına:)))

mavicim allah sağ salim yavrularına kavuştursun seni
doğuma giderken bize dua et
allahım bu günü hepimize yaşatsın inşallah
Tesekkurederimmm:)))
Her zaman dualarimdasiniz...dogumdada hep dua edeceğim...arkadaşlığıniz sirdasliginiz nasıl ödenir...Allah en kisa zamanda isteyen herkeze nasip etsin inşallah güzel yürekli arkadaşlarım....
Benim gibi doğum bekleyenlerede kolaylik ve saglikla doğum nasip etsin inşallah. ..

Kısçelerine hayırlısıyla kavuşacaksın şükürler olsun : )
Senin adına çok mutluyum.
Valla beze ve mamaya çok zam geldi Rabbim güç kuvvet versin herkese.
Hangi hastanede doğum yapıcaksın.ne fiyat verdiler.Küvez gerekirse günlük ne kadar diyolar mavi 'cim

Back
X