Çok tatlısın sen yaaaa sağlıkla devam etsin insallah canım

Emeklerinizin karşılığını alırsınız inşşş Rabbim bebeğinizi size bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bi adenomiyozisli de benimm, içinizi ferah tutun doğru tedavi ile hepsi çözülür.. U Umudumbayto
Çok korkuyorum icime işlemiş o korku artık her gebelik sonrası sevinç yerini korku sarıyor beni buda 5.haftada kalicakmi diye

Ben kıbrısta iki defa yumurta donasyonu yaptırıp negatif sonuç alanlardanım.Sizler Kiev demi yaptırdınız lütfen yardımcı olur musunuz
Hangi merkezlerdi büyük geçmiş olsun. bende sizin gibi 2 kez Kıbrıs mağduruyum

Zazacım eski mesajlara baktımda önceden de yazışmışız seninle sende mi Ankarada yaşıyordun Rabbim yolunu açık etsin dualarım seninle bu son olsun bebişin tutunsun Allah mücadeleni görsün
Amin cenım arkadaşım
Hepimizin sonu güzel olsun
Siz hangi merkezde yaptırdınız

Merhaba canım Dünya tüp bebek malesef.Hiç kimseye önermiyorum ben Türkiyedeki doktoruma güvenerek gitmiştim
Fosterinde Dünya tüp bebekte olumsuz 2 denemesi var
Anlatı bana
Yeri çok modern,güzel
Ama işlemleri kötü her halde

Malesef canımÇok pişmanım.İnsanlar oraya maddi manevi ne güçlüklerle gidiyor ama kimsenin umrunda değil
Doğru diyorsun
Ama inan bu sayfada o merkezden çok madur kalan oldu
Keşke bir burayı sabırla okusaydınız
Belki fikrinizi değişmeye yardım olurdu
Dünya tb merkezi Berk Angünü Ankarada bana çok doktor tavsiye etti
Ama gitmedim
İyi ki de gitmedim
Doktor tavsiyesi komisyondan başka bir şey değil

Keşke canım ama doktoruma çok güvendiğim için fikrim değişir miydi bilmiyorum tabi artık onada ne güvenir nede giderim. İnşallah kendimizi toparlarsak maddi manevi bu sefer kendi araştırdığım doktora gidicem Allah ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…