Çok tatlısın sen yaaaaCanım çok teşekkürler evet iki kese gördük ama dr haftaya cuma tekrar bakalım dedi aslında biz ekranda bi karartı gördük , tabi dr işaretleyip işte bu kese demese ki hala ben bişi görmedimhiç bilemezdim neye baktığımı
Emeklerinizin karşılığını alırsınız inşşş Rabbim bebeğinizi size bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinZaza..
Sanırım eskilerden seninle tüp bebek konusunda da çok yazismistik
Dr elena
İntralipid i buradaki Dr tavsiye etti..
İki transfer oldum
2 ve 1 embryo
Ultrasyon u burda geç yapiyo lar.. Kalp atışı daha önemli diyo Dr lar kesmeyi görüp kesin bir şey diyemeyiz diye..
25.10 randevu verdiler artık. Bende beklemek deyim..
Rahim kalınlığı için grapefruit suyu tavise ederim..benim.bi sefer 10.6 mm idi..
Günde iki bardak içtim..
Kan da demir de çok önemli demir hap aldım sürekli düzenli.. Değerim çıktı şükür..
Bu da bu sefer için önemli olduğunu düşünüyor. Yoksa hep düşük dü
Allahım. Kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız dualarım sizinleİnşallah biz de Kıbrıs'ta british e Kasımda gideceğiz. Allah isteyen herkese çocuk nasip etsinzaman yaklaştıkça korkuyorum olumsuz olmasından
İkiz galibaİdrar testi tf5 de çizgi göstermeye başladı..
İlk hcg tf13 de 1172
İkinci hcg tf20 de 16412
Ilk 08.2020
12.2020
04.2021
Ve şimdi 09.2021
Massallahhhİdrar testi tf5 de çizgi göstermeye başladı..
İlk hcg tf13 de 1172
İkinci hcg tf20 de 16412
Ilk 08.2020
12.2020
04.2021
Ve şimdi 09.2021
Çok korkuyorum icime işlemiş o korku artık her gebelik sonrası sevinç yerini korku sarıyor beni buda 5.haftada kalicakmi diyeBi adenomiyozisli de benimm, içinizi ferah tutun doğru tedavi ile hepsi çözülür.. U Umudumbayto
Kanaman azmı olduHayırlısı olsun inşallah..
Kanama olduğu için biraz düğünüm.. Sevincim kursağımda kaldı resmen
Hiç önemsemeÇok çok az oldu.. Ama genede o iğneyi vur dediler.. Sancı yOktu hiç..
Ben Utrogest den dolayı biraz ıslak sandım.. Meğersem kan gelmiş ti
Hangi merkezlerdiBen kıbrısta iki defa yumurta donasyonu yaptırıp negatif sonuç alanlardanım.Sizler Kiev demi yaptırdınız lütfen yardımcı olur musunuz
Amin cenım arkadaşımZazacım eski mesajlara baktımda önceden de yazışmışız seninle sende mi Ankarada yaşıyordunRabbim yolunu açık etsin dualarım seninle bu son olsun bebişin tutunsun Allah mücadeleni görsün
Merhaba canım Dünya tüp bebek malesef.Hiç kimseye önermiyorum ben Türkiyedeki doktoruma güvenerek gitmiştimHangi merkezlerdibüyük geçmiş olsun. bende sizin gibi 2 kez Kıbrıs mağduruyum
Fosterinde Dünya tüp bebekte olumsuz 2 denemesi varMerhaba canım Dünya tüp bebek malesef.Hiç kimseye önermiyorum ben Türkiyedeki doktoruma güvenerek gitmiştim
Malesef canımFosterinde Dünya tüp bebekte olumsuz 2 denemesi var
Anlatı bana
Yeri çok modern,güzel
Ama işlemleri kötü her halde
Doğru diyorsunMalesef canımÇok pişmanım.İnsanlar oraya maddi manevi ne güçlüklerle gidiyor ama kimsenin umrunda değil
Keşke canım ama doktoruma çok güvendiğim için fikrim değişir miydi bilmiyorum tabi artık onada ne güvenir nede giderim. İnşallah kendimizi toparlarsak maddi manevi bu sefer kendi araştırdığım doktora gidicem Allah ın izniyleDoğru diyorsun
Ama inan bu sayfada o merkezden çok madur kalan oldu
Keşke bir burayı sabırla okusaydınız
Belki fikrinizi değişmeye yardım olurdu
Dünya tb merkezi Berk Angünü Ankarada bana çok doktor tavsiye etti
Ama gitmedim
İyi ki de gitmedim
Doktor tavsiyesi komisyondan başka bir şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?