Canını hic sıkma morpaticim hicbirsikinti çıkmaz insallahh oyle bir durumda merkez hemen devreye girer sen lutfen canını sıkma

Evet gebelerede yapiliyor artik asi ben olsa 4.duncuyu bile olcam

Ne bileyim emar isteyince ne oluyor dedim
2 yıl önce ultrasona girdiğimde yoktu
Arkadaşım da girmişti emara
Kistin içindeki dokuyu görmek için emar istiyoruz demiş doktor
Sen icini ferah tut yetrki ben girdim emara korkularin olmasin hic dokuyu inceleyecekler o yüzden sakin moralini bozma icini ferah tut biliyorum ister istemez telaslaniyor insan ama moralini yuksek tut rabbimin izniyle hiçbirşey cikmiycak canim dualarim seninle

Selam kızlar, pandanız nazara geldiRahimim seklajllı yani dikişli, fakat biraz dikişte değil üst tarafında açılma olmuş, yatak istirahatine geçildi.Bebeklerim için dua bekliyorum güzel anneler , şuan okurken bile içinizden geçirmeniz kâfi.Teşekkür ederim

Canımmm Rabbim seni ve yavrularını korusun insallah

Pandam caaan Allah bebeklerinide senide korusun
Rahim büyüdükce mi oldu?
Doktorlar ne dedi?
Kanaman varmı

ah pandacım,Allah senide bebeklerinide korusunlütfen ferah tut icini.tüm dualarımız seninle,lütfen haberdar et bizleri

Canim Allah seni de bebeklerini de korusun, dualarımız seninle. Bol bol dinlen lütfen

Canim benim Allah seni ve evlatlarini korusun insaallah

Sağol canım Allah razı olsun

Pandam caaan Allah bebeklerinide senide korusun
Rahim büyüdükce mi oldu?
Doktorlar ne dedi?
Kanaman varmı
Kanamam yok canım benim elhamdulillah , bulantılardan dolayı karbonhidrat ağırlıklı beslendiğim için oldu bebişimin birinin suyu azıcık fazla , tamamen karbonhidrat yasaklandı ekmek ve türevleri pilav makarna bulgur yemiyorum , doğuma kadar yasak, doktorum daha yeni bir arkadaşımı 4üz doğum yaptırdı, bebekler çok güzel çok sağlıklılar, Rabbim bana da o güzel günleri nasip etsin inşallah

Maşallah inşallah kucagına sağlıkla alırsın sağlığına duacıyız

Allah korusun sizi canım. Çok dikkat et kendine

Amin inşallah
Az kaldı canım kardeşim
İnşallah hatasız,belasız taşı evlatlarını

Canım bebişlere de sanada sağlık diyorum Allah tez zamanda şifa versin hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah

canım kardeşim allahım senı nazarlardan korusun . Sağlıkla dördüz doğumlarını da duyalım inşallah. bol bol dinlen doktorun ne diyorsa dinle lütfen herseye dikkat et.dualarımız seninle

Canim kardesim dualarimiz seninle kurban oldugum rabbim seni ve yavrularini korusun

Canim benim bol bol dinlen lutfen rabbimin izniyle bebislerini ve seni herzaman korusun bizi haberdar et lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…