- 16 Eylül 2021
- 95
- 561
- 13
NGS fiyatları nasıl acaba? Yazarsanız çok sevinirim. Maddi olarak çok zorlanacağım ama bebek heyecanı o kadar güzel kiDonasyonda başarı yüksek vede eşinizdede sorun yok çok şükür
Hiç ngs ye boşu boşuna para verme
Siz bu işe girmediniz ki yorulasınız
Bu işte 20-30 denemeyi y
Ayyy cok sevindim buna rabbim bluemoon u saglicakla kucagina almayi nasip etsin bebeğini super bir haberrr buuu darisi hepimizin basinaaKızoşlaaaaarrrrr çok şükür eylül ekibinden bluemoonum hamilee
Yüz bin kere maşallah
Darısı bize
Gercektennn umut oluyorrrrrr canimAyyy güzel haberlere cok ihtiyacimiz varr umutt oluyor bize valla
Insallahhhhhhseninde az kaldi
Aynen katiliyorummm bunaaaSenin gebelik haberini senden önce verecek sayısı baya çoğaldıııı Zaza
Muhtemelen sen başlığa giremeden 10 sayfa falan tebrik mesajıyla karşılaşacaksın
Embriyo başı 400euroNGS fiyatları nasıl acaba? Yazarsanız çok sevinirim. Maddi olarak çok zorlanacağım ama bebek heyecanı o kadar güzel ki
seni ve eşini çok tebrik ediyorum, BluemoonnnMerhaba, kader arkadaşlarım evet zazacım benden heyecanlı, verdi haberieskiler bilir 11 tüp bebek, 2 kez kıbrısta donasyon sonrası nisan ayında @Sebcey in ve sevgili Z Zaza74 nın yazdıklarından etkilenerek rotayı Kiev’e çevirdim ikisinden de allah razı olsun, inşallah zazam dan da güzel haberler alıacaz. Mayıs ayında ilk görüşme Haziran ayında ilk transferim oldu, ilk transferim kimyasal oldu nedeni transfere gitmeden belliydi aslında ama buradaki doktorum ve çekildiğim hsg beni yanılttı usg de sonradan görünen polip nedeniyle kimyasal gebelikle sonuçlandı, ikili paket aldığım için hemen ikinci tedaviye hazırlık başladı,Temmuz ayında histeroskopi oldum dıştan çok küçük fakat kökü geniş olan 1 adet polip alındı, histeroskopi sonrası tüm tedavimi dr elena Kiev’den yaptı, buradaki doktorum sadece antibiyotik vermişti çünkü, yani sadece transfer hazırlığı değil bu süreçteki tüm tedavilerimizle yakından ilgileniyorlar, neyse Eylül ayında transferim oldu, Zaza, beyzanur ve azşekerli beraberdik 365 otelde onlarla beraber muhteşem 4 gün geçirdim, gece yarılarına kadar güldük sohpet ettik, döndükten sonra keşke 2 gün daha kalsaydım dedim, transfer öncesi ve sonrası hiç stresim olmadı onlar sayesinde, iyi ki varsınız güzel arkadaşlarım
Ve evet pazar günü ilk kan tahlilim pozitif çıktı stresli 2 günden sonra bugün 2 ye katlandığını öğrendim, inşallah sağlıkla kucağıma aldığım haberimi de sizlerle paylaşacam. Hepinize dualarım devam edecek bizi bizden başkasının anlaması çok zor, size tek tavsiyem gidebiliyorsanız Kiev biotexcom a gidin, ben kıbrısta 2 tedavi yaptırdım arada dağlar kadar fark var, elbet kıbrısta da pozitif alan arkadaşlarımız çok, elbette şanslı olup ilk seferde hamile kalan çok ama o şanslı gruptan değilseniz maddiyatınız da yeterli değilse sonuç çok yıkıcı oluyor. Güzel dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim, dualarım da yer alacağınıza emin olun.
Sevgiler
Selamlar , müjdeler olsunMerhaba, kader arkadaşlarım evet zazacım benden heyecanlı, verdi haberieskiler bilir 11 tüp bebek, 2 kez kıbrısta donasyon sonrası nisan ayında @Sebcey in ve sevgili Z Zaza74 nın yazdıklarından etkilenerek rotayı Kiev’e çevirdim ikisinden de allah razı olsun, inşallah zazam dan da güzel haberler alıacaz. Mayıs ayında ilk görüşme Haziran ayında ilk transferim oldu, ilk transferim kimyasal oldu nedeni transfere gitmeden belliydi aslında ama buradaki doktorum ve çekildiğim hsg beni yanılttı usg de sonradan görünen polip nedeniyle kimyasal gebelikle sonuçlandı, ikili paket aldığım için hemen ikinci tedaviye hazırlık başladı,Temmuz ayında histeroskopi oldum dıştan çok küçük fakat kökü geniş olan 1 adet polip alındı, histeroskopi sonrası tüm tedavimi dr elena Kiev’den yaptı, buradaki doktorum sadece antibiyotik vermişti çünkü, yani sadece transfer hazırlığı değil bu süreçteki tüm tedavilerimizle yakından ilgileniyorlar, neyse Eylül ayında transferim oldu, Zaza, beyzanur ve azşekerli beraberdik 365 otelde onlarla beraber muhteşem 4 gün geçirdim, gece yarılarına kadar güldük sohpet ettik, döndükten sonra keşke 2 gün daha kalsaydım dedim, transfer öncesi ve sonrası hiç stresim olmadı onlar sayesinde, iyi ki varsınız güzel arkadaşlarım
Ve evet pazar günü ilk kan tahlilim pozitif çıktı stresli 2 günden sonra bugün 2 ye katlandığını öğrendim, inşallah sağlıkla kucağıma aldığım haberimi de sizlerle paylaşacam. Hepinize dualarım devam edecek bizi bizden başkasının anlaması çok zor, size tek tavsiyem gidebiliyorsanız Kiev biotexcom a gidin, ben kıbrısta 2 tedavi yaptırdım arada dağlar kadar fark var, elbet kıbrısta da pozitif alan arkadaşlarımız çok, elbette şanslı olup ilk seferde hamile kalan çok ama o şanslı gruptan değilseniz maddiyatınız da yeterli değilse sonuç çok yıkıcı oluyor. Güzel dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim, dualarım da yer alacağınıza emin olun.
Sevgiler
Sevgili bluemoon o kadar güzel bir haberMerhaba, kader arkadaşlarım evet zazacım benden heyecanlı, verdi haberieskiler bilir 11 tüp bebek, 2 kez kıbrısta donasyon sonrası nisan ayında @Sebcey in ve sevgili Z Zaza74 nın yazdıklarından etkilenerek rotayı Kiev’e çevirdim ikisinden de allah razı olsun, inşallah zazam dan da güzel haberler alıacaz. Mayıs ayında ilk görüşme Haziran ayında ilk transferim oldu, ilk transferim kimyasal oldu nedeni transfere gitmeden belliydi aslında ama buradaki doktorum ve çekildiğim hsg beni yanılttı usg de sonradan görünen polip nedeniyle kimyasal gebelikle sonuçlandı, ikili paket aldığım için hemen ikinci tedaviye hazırlık başladı,Temmuz ayında histeroskopi oldum dıştan çok küçük fakat kökü geniş olan 1 adet polip alındı, histeroskopi sonrası tüm tedavimi dr elena Kiev’den yaptı, buradaki doktorum sadece antibiyotik vermişti çünkü, yani sadece transfer hazırlığı değil bu süreçteki tüm tedavilerimizle yakından ilgileniyorlar, neyse Eylül ayında transferim oldu, Zaza, beyzanur ve azşekerli beraberdik 365 otelde onlarla beraber muhteşem 4 gün geçirdim, gece yarılarına kadar güldük sohpet ettik, döndükten sonra keşke 2 gün daha kalsaydım dedim, transfer öncesi ve sonrası hiç stresim olmadı onlar sayesinde, iyi ki varsınız güzel arkadaşlarım
Sevgiler
Cok sevindim tebrik ediyorum canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızoşlaaaaarrrrr çok şükür eylül ekibinden bluemoonum hamilee
Yüz bin kere maşallah
Darısı bize
Canimmmm Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok sevindim senin adına, uzun bir yoldu seninki ama mücadeleci ruhunla pes etmeden inançla yürüdün ve sonunda muradına kavuştun. İnşallah bizler de senin gibi mutlu sona ulaşırız. Rabbim seni ve yavrularıni korusun saklasınMerhaba, kader arkadaşlarım evet zazacım benden heyecanlı, verdi haberieskiler bilir 11 tüp bebek, 2 kez kıbrısta donasyon sonrası nisan ayında @Sebcey in ve sevgili Z Zaza74 nın yazdıklarından etkilenerek rotayı Kiev’e çevirdim ikisinden de allah razı olsun, inşallah zazam dan da güzel haberler alıacaz. Mayıs ayında ilk görüşme Haziran ayında ilk transferim oldu, ilk transferim kimyasal oldu nedeni transfere gitmeden belliydi aslında ama buradaki doktorum ve çekildiğim hsg beni yanılttı usg de sonradan görünen polip nedeniyle kimyasal gebelikle sonuçlandı, ikili paket aldığım için hemen ikinci tedaviye hazırlık başladı,Temmuz ayında histeroskopi oldum dıştan çok küçük fakat kökü geniş olan 1 adet polip alındı, histeroskopi sonrası tüm tedavimi dr elena Kiev’den yaptı, buradaki doktorum sadece antibiyotik vermişti çünkü, yani sadece transfer hazırlığı değil bu süreçteki tüm tedavilerimizle yakından ilgileniyorlar, neyse Eylül ayında transferim oldu, Zaza, beyzanur ve azşekerli beraberdik 365 otelde onlarla beraber muhteşem 4 gün geçirdim, gece yarılarına kadar güldük sohpet ettik, döndükten sonra keşke 2 gün daha kalsaydım dedim, transfer öncesi ve sonrası hiç stresim olmadı onlar sayesinde, iyi ki varsınız güzel arkadaşlarım
Sevgiler
Çok teşekkür ederimNGS fiyatları nasıl acaba? Yazarsanız çok sevinirim. Maddi olarak çok zorlanacağım ama bebek heyecanı o kadar güzel ki
Amin inşallah , sizinde dileğiniz olsun kucağınız dolsunTransferden sonra hastanede bir süre yatiyorsunuz zaten. 1 gün dinlenmek yeterli kizlar. Biz klinikten gelince bile yatmadik. Normal hayatiniza dewam ediyosunuz. Agir kaldirmayin yeterli. Hatta andrey telefondan baska bisey tasimayin dediBiz bol bol yürüyüs yaptik. Yatinca ben daha cok rahatsiz oldum kasik agrim yürüyüs yapinca rahatliyordu. Su icin bol bol . Bizlerin test gününe az kaldi. Rabbim insallah yavrumuzu bizlere nasip etmistir Allahim herkesin emeginin karsiligini versin.
Konturluyse kontur biter değilse fatura yüksek gelir anlarlar ordan zatenKızlar bişey sorucam kafamda kuruyorum sabahtan beri.
Mesela kiewe gittik ilk görüşmeye diyelim. Yakınlarımız bizi ararsa yurtdışında olduğumuz belli olur mu acaba
Söylemek istemiyorum kimseye.
Allah tamamina erdirsin kucagina aldirsin hayirlisiyla canimMerhaba, kader arkadaşlarım evet zazacım benden heyecanlı, verdi haberieskiler bilir 11 tüp bebek, 2 kez kıbrısta donasyon sonrası nisan ayında @Sebcey in ve sevgili Z Zaza74 nın yazdıklarından etkilenerek rotayı Kiev’e çevirdim ikisinden de allah razı olsun, inşallah zazam dan da güzel haberler alıacaz. Mayıs ayında ilk görüşme Haziran ayında ilk transferim oldu, ilk transferim kimyasal oldu nedeni transfere gitmeden belliydi aslında ama buradaki doktorum ve çekildiğim hsg beni yanılttı usg de sonradan görünen polip nedeniyle kimyasal gebelikle sonuçlandı, ikili paket aldığım için hemen ikinci tedaviye hazırlık başladı,Temmuz ayında histeroskopi oldum dıştan çok küçük fakat kökü geniş olan 1 adet polip alındı, histeroskopi sonrası tüm tedavimi dr elena Kiev’den yaptı, buradaki doktorum sadece antibiyotik vermişti çünkü, yani sadece transfer hazırlığı değil bu süreçteki tüm tedavilerimizle yakından ilgileniyorlar, neyse Eylül ayında transferim oldu, Zaza, beyzanur ve azşekerli beraberdik 365 otelde onlarla beraber muhteşem 4 gün geçirdim, gece yarılarına kadar güldük sohpet ettik, döndükten sonra keşke 2 gün daha kalsaydım dedim, transfer öncesi ve sonrası hiç stresim olmadı onlar sayesinde, iyi ki varsınız güzel arkadaşlarım
Sevgiler
Gözün aydın canım çok sevindim senin adına. Sende çok emek vermişsin Allah yüzüne gülmüş bu seferMerhaba, kader arkadaşlarım evet zazacım benden heyecanlı, verdi haberieskiler bilir 11 tüp bebek, 2 kez kıbrısta donasyon sonrası nisan ayında @Sebcey in ve sevgili Z Zaza74 nın yazdıklarından etkilenerek rotayı Kiev’e çevirdim ikisinden de allah razı olsun, inşallah zazam dan da güzel haberler alıacaz. Mayıs ayında ilk görüşme Haziran ayında ilk transferim oldu, ilk transferim kimyasal oldu nedeni transfere gitmeden belliydi aslında ama buradaki doktorum ve çekildiğim hsg beni yanılttı usg de sonradan görünen polip nedeniyle kimyasal gebelikle sonuçlandı, ikili paket aldığım için hemen ikinci tedaviye hazırlık başladı,Temmuz ayında histeroskopi oldum dıştan çok küçük fakat kökü geniş olan 1 adet polip alındı, histeroskopi sonrası tüm tedavimi dr elena Kiev’den yaptı, buradaki doktorum sadece antibiyotik vermişti çünkü, yani sadece transfer hazırlığı değil bu süreçteki tüm tedavilerimizle yakından ilgileniyorlar, neyse Eylül ayında transferim oldu, Zaza, beyzanur ve azşekerli beraberdik 365 otelde onlarla beraber muhteşem 4 gün geçirdim, gece yarılarına kadar güldük sohpet ettik, döndükten sonra keşke 2 gün daha kalsaydım dedim, transfer öncesi ve sonrası hiç stresim olmadı onlar sayesinde, iyi ki varsınız güzel arkadaşlarım
Sevgiler
Ben idrar testi yapmayı şimdilik düşünmüyorum@az sekerli @BeyzaNur-Aigle kızlar sizin test gününüz ne zaman
evde test yapan var mı ?
meraktan ölüyoruz değil mi E Eftalios
İnşallah kalbindeki senin olurBen idrar testi yapmayı şimdilik düşünmüyorumdayanabilirsem 27 eylül tedt günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?