Çok heyecanlı hemdee
İşlem odasına geçene kadar kalbim duracak gibiydi. Transfer anında bi anda sakinleştim ve rahmime bırakılışlarını izledim. Hayatımın en duygusal anıydı diyebilirim
canım hayirli uğurlu olsun insallaahsabrettiin ve kavustun yavrularinainsallah sonu da cok guzel olsun.günler gectikce,sonuc yaklastikca daha da heyecanlaniliyor ama söyliyimbenim aklima geldikce kalbim agzimda atiyor

Canim,
Insallah, hayırlısıyla hamilesindir. Hastalarini önemsemeyen bir doktor mu Halil İbrahim Tekin ne kontrolde ne transferde yok? Ilginc.
Canım öncelikle inşallah teşekkür ediyorum , hit diye yola çıktım ama ne muayene etti nede transfer .. başkalarına ilgili midir bilmiyorum ama ben hit diye oraya gitmiştim bilsem ilgilenmeyeceğini daha uygun bir yer tercih ederdim açıkcası

nerde kalacağınız belli mi biz apartta kalıcaz belli oldu görüşürüz orda inşallah
Henüz belli değil,mamografi den sonra Andrey ile tekrar iletişime geceriz , sonuc hemen verirlerse inşallah orada görüşürüz

Aynı gün transferimiz olmuş rabbim ikimizede nasip etsin inşallah dualarımdasın artık sende zaman su gibi aksın bize

Derya kuzum sen sonucuna odaklan
Artık olan oldu
İnşallah sonucun güzel olsun ve yaşadıklarını unut
Eskilerde ben anlatım benim başıma gelenleri o merkezde
Keşke başlamadan sabırla 3 binlerden okusanız
Ama tabii insanız
Zaman çok değerli bunuda anlıyorum
İnşallah sonun iyi olsun unut her şeyi
Halil ibrahim tekinin merkezinde hastaya özel tedavi yok
Sadece embriyo oluşturup transfer ediliyor
İlaç tedaviside her kese aynı
Hee gebe kalanda var negativ alanda
O artık şansa kalmış

Hayırlı olsun, transferiniz.. sımsıkı tutunsunlar inşallah.. artık, bundan sonrası tatlı heyecanlar azıcık kaygılı bekleyişlerle geçiyor.. bu da sürecin içinde ne yapalım, azıcık daha sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…