- 19 Şubat 2018
- 794
- 3.951
- 63
canım hayirli uğurlu olsun insallaahÇok heyecanlı hemdee
İşlem odasına geçene kadar kalbim duracak gibiydi. Transfer anında bi anda sakinleştim ve rahmime bırakılışlarını izledim. Hayatımın en duygusal anıydı diyebilirim
Canım öncelikle inşallah teşekkür ediyorum , hit diye yola çıktım ama ne muayene etti nede transfer .. başkalarına ilgili midir bilmiyorum ama ben hit diye oraya gitmiştim bilsem ilgilenmeyeceğini daha uygun bir yer tercih ederdim açıkcasıCanim,
Insallah, hayırlısıyla hamilesindir.Hastalarini önemsemeyen bir doktor mu Halil İbrahim Tekin ne kontrolde ne transferde yok? Ilginc.
Henüz belli değil,mamografi den sonra Andrey ile tekrar iletişime geceriz , sonuc hemen verirlerse inşallah orada görüşürüznerde kalacağınız belli mi biz apartta kalıcaz belli oldu görüşürüz orda inşallah
Aynı gün transferimiz olmuş rabbim ikimizede nasip etsin inşallah dualarımdasın artık sende zaman su gibi aksın bizeGünaydın herkeseee
Dün transferim oldu şükürler olsun2 tane blast embriyo transferi yapıldı.. Umarım 1 taneciği bana tutunur can olur Tabi ikisine de asla hayır demem.. Şimdi günler nasıl geçicek bilmiyorummm
Teşekkürler canım sonuçları alayım hemen yaptırırızEvet sigorta covid kapsamli isteniyor.
Derya kuzum sen sonucuna odaklanCanım öncelikle inşallah teşekkür ediyorum , hit diye yola çıktım ama ne muayene etti nede transfer .. başkalarına ilgili midir bilmiyorum ama ben hit diye oraya gitmiştim bilsem ilgilenmeyeceğini daha uygun bir yer tercih ederdim açıkcası
Evet istiyor yaptırdık bizCanım hayırlı olsun inşallah 2 si de seninle olur dualarımız seninlekızlar bu arada Ukrayna ya girişte covid i kapsayan sigorta istiyormu ? Sağlık sigortası
Bende o yüzden istedim birde oturma alanı olsun istedikApart en iyi bence
Hiç değilse istediğini alıp pişire bilirsin
Uyusak uyansak eylül sonu olsa dimiAynı gün transferimiz olmuş rabbim ikimizede nasip etsin inşallah dualarımdasın artık sende zaman su gibi aksın bize
Benden perşembe progesteron istediler onu verirken bi baktırayım diyorum yaUyusak uyansak eylül sonu olsa dimi
Bakalım ne kadar dayanabilcez derya891
Ben cuma başlarım test yapmaya
Türkiyeden güzel siyah zeytin götür küçük kavanozda birde beyaz peynirBende o yüzden istedim birde oturma alanı olsun istedik
Hatta ekim ortası olsa hepimizle birlikte ,bende kendi pozitifimi görmüş olsam artık hepimize hayat bayram olsaUyusak uyansak eylül sonu olsa dimi
Bakalım ne kadar dayanabilcez derya891
Ben cuma başlarım test yapmaya
Tmm canım hemen listeye ekledimTürkiyeden güzel siyah zeytin götür küçük kavanozda birde beyaz peynir
Hadi inşallahHatta ekim ortası olsa hepimizle birlikte ,bende kendi pozitifimi görmüş olsam artık hepimize hayat bayram olsa
Hayırlı olsun, transferiniz.. sımsıkı tutunsunlar inşallah.. artık, bundan sonrası tatlı heyecanlar azıcık kaygılı bekleyişlerle geçiyor.. bu da sürecin içinde ne yapalım, azıcık daha sabır.Günaydın herkeseee
Dün transferim oldu şükürler olsun2 tane blast embriyo transferi yapıldı.. Umarım 1 taneciği bana tutunur can olur Tabi ikisine de asla hayır demem.. Şimdi günler nasıl geçicek bilmiyorummm
MasallahhBende size güzel bir haber vereyim 17 Ağustos da Kiev de transferim oldu ve çift kese gördük kalp atışlarını da duydum
MaşallahBende size güzel bir haber vereyim 17 Ağustos da Kiev de transferim oldu ve çift kese gördük kalp atışlarını da duydum
Amin canım darısı siz bekleyenlere sonra da isteyen bütün kadınlaraMasallahhSag saglim kucagina almayi nasip etsin Allah
AminMaşallahRabbim tamamına erdirsin inşallah darısı diğer transferlerimizin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?