Genetik taramadan da problemsiz gelen embriyoyla negatif almak..
Bilemedim rahim problemi mi acaba. Iyice hazirlayamamislarmiydi seni.
Ve Hic tiremesin canim elin ayagin,
Simdi daha guclu ve bilinçlenmiş bir sekilde sorarak öğrenerek , okuyarak tart bic merkezleri. Ona gore tekrar basla.

Ozaman sorun embriyolarda
Demek şansınıza kaliteli embriyo gelmedi
İnşallah bu tedaviniz son bulsun
Ve mutlu son
Kafamda tek bişey kaldı canım rahimden parça aldırıp naturel killer testi yaptıracağım savunma hücrelerini inceleteceğim o da temiz gelirse artık bilmiyorum sorun ne Çünkü eşimde sıkıntı yok rahim kalınlığı istenilen seviyeye ulaşıyor Kıbrıs tan nefret ettim

Zaten bende dondum kaldım. Rahim hazırdı kaç defa bakıldı hazır olunca gittim ve transfer oldu elimizde bi belge yok istesekte vermiyorlar gerçekten test yaptılar mı ona bile şüphe duydum Türkiyede ki gibi ne embriyo görüntüsü var ne baska bişey ne deseler ona inanıyoruz

Hayır olsun çok güzel rüyada kuş bebek yuva toprak hep güzeldir hayra yoralım hayrı çıksın sizinde hamilelik haberlerinizi alacağız inşallah

Test sonucunda bir belge olmali Bahceciden almistim ben mesela. Telefonuma pdf olarak göndermişlerdi sertifikamı ki istemeden hem de.
Evet insanin aklina bu seçenek te gelmiyor değil acaba ???
Sizin icin de bu sefer o sefer olsun inşallah

Yok bana öyle bişey vermediler ne embriyoların görüntüsü ne CGH sonucu. ne deseler inandık

İşin gücün rast gitsin canım zazaİnnşşş herşey yokunda gidecek ve bu kez bebeklerin önce canına sonra da kollarına sımsıkı yapışacaklar
Sevgili Beyza ve azşekerli dualarım sizlerleSağlıkla bebeklerinizi alıp geleceksiniz insss Rabbim gönlünüze göre versin kaçtane istiyorsanız sizinle olsunnn

Canim benim insallah bu saatyen sonra hersey guzel olacak benbuna yurekten inanıyorum ❤❤❤

Bol bol saglikli embriyolar olsun. Oranin donorleri zaten bereketli masallah.
Neden zoladexle baskilamak istiyorlar senin hormonlari, etkisi olur muymus senin duruma?
Kismetse senin de ekimde haberlerin gelecek,mutluluklar cogalsin

Al bendende okadar bu saatten sonra anca kibrisa tatile giderim öyle soğudum ordan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…