Genetik taramadan da problemsiz gelen embriyoyla negatif almak..Demek ki bunlar hep böyle dediğim gibi ben 1 değil 2 kez yaşadım bu durumu.sizin adınıza da çok üzüldüm.bende aynı şekilde uzun süreli psikiyatrik ilaçlar kullandım. O zaman %90 gebesin dediler bana üstelik bide ısrarla embriyolara CGH(genetik tarama) yapalım diyip garantiye alalım embriyoları dediler.sonuçlarda temiz çıkmıştı öyle transferim olmuştu. olmayınca da bi afra tafrayla karşılaştım. Yaşım çok genç belkide oynattılar bilmiyorum. Tekrar bir tedavi düşününce elim ayağım titriyor sanıyorum ki yine umutlarım uçup gidecek.
Kafamda tek bişey kaldı canım rahimden parça aldırıp naturel killer testi yaptıracağım savunma hücrelerini inceleteceğim o da temiz gelirse artık bilmiyorum sorun neOzaman sorun embriyolarda
Demek şansınıza kaliteli embriyo gelmedi
İnşallah bu tedaviniz son bulsun
Ve mutlu son
Hayırlı haberlerle inşallah21 inde orda olucaz 27 si transfer hayırlısıyla
Zaten bende dondum kaldım. Rahim hazırdı kaç defa bakıldı hazır olunca gittim ve transfer oldu elimizde bi belge yok istesekte vermiyorlar gerçekten test yaptılar mı ona bile şüphe duydum Türkiyede ki gibi ne embriyo görüntüsü var ne baska bişey ne deseler ona inanıyoruzGenetik taramadan da problemsiz gelen embriyoyla negatif almak..
Bilemedim rahim problemi mi acaba. Iyice hazirlayamamislarmiydi seni.
Ve Hic tiremesin canim elin ayagin,
Simdi daha guclu ve bilinçlenmiş bir sekilde sorarak öğrenerek , okuyarak tart bic merkezleri. Ona gore tekrar basla.
Hayır olsunBu arada kizlar dün gece bir rüya gördüm hayirlara gitsin.
Neden bilmem ama hamilelik testi yapıyoruz bir iki kisi. Abim mi onu da hatirlamiyorum geliyor senin testin pozitif diyor. O benim değil sanirim bir yeğenim icin diyorum. Ya da ugrasan biri icin onu da tam hatırlamıyorum. Sonra bakıyorum bitane daha yapmisim ama ona bakmamistim. Bakiyorum test gercekten pozitif. o kadar net ki..
Güya yumurtalar bir yerde. Yanımda o kisi var gidiyoruz bakıyorum kuş kapamış yeni dogmus bebekleriin üstünde . Topraktan küçük kuyu gibi bir yuva. Kuş yuvası düsünün. Toprak ama toprak duvar gibi set orada bir yerde kuş üstlerine oturmuş.
Kuş havalanıyor altında bakıyorum bebekler ufacik yeni doğmuş gibi iki tane ufacık hepsi benim. Digerleri ölmüş mü diye düsünüyorum onlari alip tisortumun etegine koyuyorum. Bıcır bıcır. Sonra bakıyorum yan tarafinda 3 tane daha aliyorum ama en altta bitanesi ölmüş. Meger 5iz değil 6ızmış. O kadar güzelki ufacik bembeyaz yüzü var melek gibi. 5 tanesini tisortumun etegine koyuyorum. Sıcacıklar, hissediyorum. Ve Sonra uyanıyorum hüsran.
Tabi akislardan etkilenmiş olma ihtimalim yüzde tamamı.
Ama Cok güzel bir histi sicakliklarini hissetmek.
Çok az kaldı inş sonu da çok güzel olacak su gibi aksın sonucu da bebekli olsun inş21 inde orda olucaz 27 si transfer hayırlısıyla
Test sonucunda bir belge olmali Bahceciden almistim ben mesela. Telefonuma pdf olarak göndermişlerdi sertifikamı ki istemeden hem de.Zaten bende dondum kaldım. Rahim hazırdı kaç defa bakıldı hazır olunca gittim ve transfer oldu elimizde bi belge yok istesekte vermiyorlar gerçekten test yaptılar mı ona bile şüphe duydum Türkiyede ki gibi ne embriyo görüntüsü var ne baska bişey ne deseler ona inanıyoruz
Amin inşallahHayır olsunçok güzel rüyada kuş bebek yuva toprak hep güzeldir hayra yoralım hayrı çıksın sizinde hamilelik haberlerinizi alacağız inşallah
Yok bana öyle bişey vermediler ne embriyoların görüntüsü ne CGH sonucu. ne deseler inandıkTest sonucunda bir belge olmali Bahceciden almistim ben mesela. Telefonuma pdf olarak göndermişlerdi sertifikamı ki istemeden hem de.
Evet insanin aklina bu seçenek te gelmiyor değil acaba ???
Sizin icin de bu sefer o sefer olsun inşallah
Cok fazla dusunup kendini yipratma önüne ; ilerine bak canimYok bana öyle bişey vermediler ne embriyoların görüntüsü ne CGH sonucu. ne deseler inandık
Öyle yapmak zorundayım insan geçmişi düşününce kafayı yiyorCok fazla dusunup kendini yipratma önüne ; ilerine bak canim
Hepinizin dualarını bekliyorumAigle seni unutum sanma
Sana özel dualar çarşamba olucak
Aminn inşallah canımCarsamba günü sendende guzel haberler bekliyoruz canim senin transferinde hayirli ugurlu olsun insallah
İşin gücün rast gitsin canım zazaCanım Az şekerli tek transfer beyzanurun ikili transfer
Beyzanurun çarşamba ikinci transferi var
Eşini tese ameliyatı yaptılar
Kendisi daha detaylı anlatır
Benim ngs bugün alınacak
Cevabı her halde 10-15 güne çıkar
Zolodexi yine vurdular bana
Elena 22 eylün sonuca göre belki ikinciyide vururuz dedi ben istemedim
Ama illa ki vuralım dese yapıcak birşey yok
Beyzanurun tüm kistleri zolodex sayesinde soruldu
Hata rahimdeki adenomiyozisi büzüşmüş
İyi ilaçmış
Hic titremesin valla elin ayagin.
Birkacgüne kararimi verip uçup gonul rahatligi ile geldim.
Inan hepsi bizden , seninle dolanip duruyorlar, konuşuyorlar sohbet ediyorlar.
Canim benim insallah bu saatyen sonra hersey guzel olacak benbuna yurekten inanıyorum ❤❤❤Demek ki bunlar hep böyle dediğim gibi ben 1 değil 2 kez yaşadım bu durumu.sizin adınıza da çok üzüldüm.bende aynı şekilde uzun süreli psikiyatrik ilaçlar kullandım. O zaman %90 gebesin dediler bana üstelik bide ısrarla embriyolara CGH(genetik tarama) yapalım diyip garantiye alalım embriyoları dediler.sonuçlarda temiz çıkmıştı öyle transferim olmuştu. olmayınca da bi afra tafrayla karşılaştım. Yaşım çok genç belkide oynattılar bilmiyorum. Tekrar bir tedavi düşününce elim ayağım titriyor sanıyorum ki yine umutlarım uçup gidecek.
Bol bol saglikli embriyolar olsun.Canım Az şekerli tek transfer beyzanurun ikili transfer
Beyzanurun çarşamba ikinci transferi var
Eşini tese ameliyatı yaptılar
Kendisi daha detaylı anlatır
Benim ngs bugün alınacak
Cevabı her halde 10-15 güne çıkar
Zolodexi yine vurdular bana
Elena 22 eylün sonuca göre belki ikinciyide vururuz dedi ben istemedim
Ama illa ki vuralım dese yapıcak birşey yok
Beyzanurun tüm kistleri zolodex sayesinde soruldu
Hata rahimdeki adenomiyozisi büzüşmüş
İyi ilaçmış
Al bendende okadar bu saatten sonra anca kibrisa tatile giderim öyle soğudum ordan.Kafamda tek bişey kaldı canım rahimden parça aldırıp naturel killer testi yaptıracağım savunma hücrelerini inceleteceğim o da temiz gelirse artık bilmiyorum sorun neÇünkü eşimde sıkıntı yok rahim kalınlığı istenilen seviyeye ulaşıyor Kıbrıs tan nefret ettim
Seninde hersey mukemmel olacak canim❤❤❤❤Aminn inşallah canımBende çok sakindim ama bugün kızlar tarnsfere gidince bi heyecan bastı inşallah bebekleriyle gelecekler yanıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?