Canlarım bugün herşey yolunda gitsin istediğiniz sayıda bebisleriniz canlarıniza sımsıkı yapissinlar ve bırakmasinlar dualarımız sizinle
Rahat olun stres yok herşey çok güzel olacak

Sizin eski mesajlara baktım kıbrısta dünya tüp bebek merkezinde negativ ve Gynolifede negativ doğrumu?
Dünya değil canım, ilki Lefkoşa Tüp Bebek Mehmet Emin Kaptan ikinci gynolife ikiside negatif. Rahimde hiçbir sıkıntı yok cevap veremediler. Murat Önal’a telefon açtım sonuç negatif dicektim ben bilmem türkiyede ki doktoruna sor dedi çat diye kapattı bir daha da ne arayan oldu ne de soran. Ben hakkımı helal etmedim. En azından buyrun gelin konuşalım yardımcı olalım tekrar bir tedaviye başlayalım dahi demediler. Çok kırgınım, izlenimlerim çok acı ve aslada önermiyorum ha giden pozitif alan yok mu illaki vardır ama negatif oldu diye bu tarz yaklaşımı hiç ama hiç hoş olmadı ve ben şu anda 3. Bi tedaviye başlamaya korkuyorum aynılarını yaşıcam diye.

Okadar güzel anlıyorumki seni
Benim 5 senem kıbrısta boşa gitti
Halil bey hiç yenilik yapmadan aynı protokolu uyguladı,hemde kaba davranış ve patavatsız laflarıyla kalbimi kırdı
Keşke bunların yerine yenilik peşinde olsalar ve başarıyı artırmak için tedavileri her kese aynı değil,hastalara özel yapsalar
Neyse çok konuşmayım
Kieve yönlendim
İlk tedavim düşükle sonlandı
Şimdi ikinci tedavideyim ve inanılmaz memnunum
Embriyolog embriyoları didikliyor
Jinekolog ise yeni tedaviyle beni didikliyo
Tabii olumsuzda ola bilir sonuç
Ama en azından hastaya ilgiyi hiss ettiriyorlar
Lütfen bin kere düşünün
Ama inanın Murat Önalın davranışı yok kiev biotexcomda
İnşallah bu tedaviniz son bulsun

Kızlar Kiev ile ilgili bir detayda ben vereyim size. Burada Histeroskopi yöntemi ile rahim içinde bulunan miyomumu aldılar. Epikriz raporunda ise sehven laporoskopi yazılmış. Burada bir çok tüp bebek merkezi ile görüştüm bunu burada sadece Bahçecide Remzi abalı farketmişti çok önemli değil ama yanlış yazılmış demişti. Onun haricinde sanırım 3-4 merkez ile görüştüm tedavi de oldum kimse farketmedi. Kievde beden dili ile anlaştığım doktor senin bu bahsettiğin şekilde miyom alınması mümkün degil dedi Demem o kii gerçekten dikkatliler inanın

Çok sağol canım benim allah şeninde kucağını boş bırakmasın ins

Ayni sey benim basima geldi murat bey neden oldu diye sormama firsat vermeden lafi agzima tikadi turkiyedeki doktoruma yonlendirdi oda benim suratima kapatmisti arada sıkış mis kalmis hissetmistim. Seni okadar iyi anliyorumki benim cam gibi embiriyolarim sorun bizde deil sizde deyip bir cikismisti o günü yer yarilsaydida yerin dibin gibine girip soylenmeseydim diye gunlerce agladigimi bilirim sonrada tedaviye gelin diye gunlerce aradilar eskiler aklima gelince ve son yasadiklarim tedaviden korkuyorum ben 1 ay psikologa gittim o kadar baski hissettim ki üstümde korkularimi yenemiyorum hâlâ. seni cok iyi anliyorum.ama inaniyorum bundan sonra yepyeni baslangiclar ve guzel günler hepimizi bekliyor❤❤❤

Vala kızlar ben Gynlife tedavi görüyorum ne bi kere Murat önal gördüm ne bisey herseyle Hemsire ve embirlog ilgileniyor o galiba sadece transfer aşamasında olucak
Oyle oluyor bir telefonda gorusuyorsun birde transfer günü görüyorsun. Ne zaman gorusmek istediğini soylesen ya seminerde oluyordu yada transferde ezberledim artik çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…