Canlarım bugün herşey yolunda gitsin istediğiniz sayıda bebisleriniz canlarıniza sımsıkı yapissinlar ve bırakmasinlar dualarımız sizinleB BeyzaNur- A az sekerli kızlar yarın büyük gün sizin içinAllah kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi
Transferinizin sorunsuz, sıkıntısız, çok rahat bir şekilde geçmesini ayrıca bu serüveninizin burda son bularak evlatlarınıza kavuşmanızı can-ı gönülden dilerim
Aminnn cnm heycan dorukta Allahin izniyle 3 saat sonra bebislerimize kavusacagizRabbim hepimizin yardimcisi olsun
Dünya değil canım, ilki Lefkoşa Tüp Bebek Mehmet Emin Kaptan ikinci gynolife ikiside negatif. Rahimde hiçbir sıkıntı yok cevap veremediler. Murat Önal’a telefon açtım sonuç negatif dicektim ben bilmem türkiyede ki doktoruna sor dedi çat diye kapattı bir daha da ne arayan oldu ne de soran. Ben hakkımı helal etmedim. En azından buyrun gelin konuşalım yardımcı olalım tekrar bir tedaviye başlayalım dahi demediler. Çok kırgınım, izlenimlerim çok acı ve aslada önermiyorum ha giden pozitif alan yok mu illaki vardır ama negatif oldu diye bu tarz yaklaşımı hiç ama hiç hoş olmadı ve ben şu anda 3. Bi tedaviye başlamaya korkuyorum aynılarını yaşıcam diye.Sizin eski mesajlara baktım kıbrısta dünya tüp bebek merkezinde negativ ve Gynolifede negativ doğrumu?
Insallahhhh bebislerinizle dönün gelin❤❤❤❤❤❤❤arkadaslar cok tesekkurederizinsallah beyzosumla bebeklerimizi alip gelicez herseyin hayirlisi artik
Okadar güzel anlıyorumki seniDünya değil canım, ilki Lefkoşa Tüp Bebek Mehmet Emin Kaptan ikinci gynolife ikiside negatif. Rahimde hiçbir sıkıntı yok cevap veremediler. Murat Önal’a telefon açtım sonuç negatif dicektim ben bilmem türkiyede ki doktoruna sor dedi çat diye kapattı bir daha da ne arayan oldu ne de soran. Ben hakkımı helal etmedim. En azından buyrun gelin konuşalım yardımcı olalım tekrar bir tedaviye başlayalım dahi demediler. Çok kırgınım, izlenimlerim çok acı ve aslada önermiyorum ha giden pozitif alan yok mu illaki vardır ama negatif oldu diye bu tarz yaklaşımı hiç ama hiç hoş olmadı ve ben şu anda 3. Bi tedaviye başlamaya korkuyorum aynılarını yaşıcam diye.
Çok sağol canım benim allah şeninde kucağını boş bırakmasın insGünaydın arkadaşlar ,sabah ezanına uyandım ve hepimiz için dualar ettim ,bügün transferi olan tüm arkadaşlarıma , anne olmayı isteyen bekleyen hepimize, sağlıkla pozirifler nasip olsun ,canlarına yapışsın can olsun, hayırlı evlatlar olsun ,inşallah
Hepimiz için HayirlisiEkim grubuda toplandı her halde
Yeşildomates,Mektub,ben ve morpati
canim hayirli olsun.aynen inşallah sağlıkla gelsin
Elini cabuk tut lütfenBide yetisebilirsem ben
Hayırlısıyla inşallah istenilen oranlar cikmistir.Yarın e2 ve progestoron testim var kızlar dua edin iyi çıksın iyi çıkarsa C.tesi transfer olucam allah izin verirse
Ayni sey benim basima geldi murat bey neden oldu diye sormama firsat vermeden lafi agzima tikadi turkiyedeki doktoruma yonlendirdi oda benim suratima kapatmisti arada sıkış mis kalmis hissetmistim. Seni okadar iyi anliyorumki benim cam gibi embiriyolarim sorun bizde deil sizde deyip bir cikismisti o günü yer yarilsaydida yerin dibin gibine girip soylenmeseydim diye gunlerce agladigimi bilirim sonrada tedaviye gelin diye gunlerce aradilar eskiler aklima gelince ve son yasadiklarim tedaviden korkuyorum ben 1 ay psikologa gittim o kadar baski hissettim ki üstümde korkularimi yenemiyorum hâlâ.Dünya değil canım, ilki Lefkoşa Tüp Bebek Mehmet Emin Kaptan ikinci gynolife ikiside negatif. Rahimde hiçbir sıkıntı yok cevap veremediler. Murat Önal’a telefon açtım sonuç negatif dicektim ben bilmem türkiyede ki doktoruna sor dedi çat diye kapattı bir daha da ne arayan oldu ne de soran. Ben hakkımı helal etmedim. En azından buyrun gelin konuşalım yardımcı olalım tekrar bir tedaviye başlayalım dahi demediler. Çok kırgınım, izlenimlerim çok acı ve aslada önermiyorum ha giden pozitif alan yok mu illaki vardır ama negatif oldu diye bu tarz yaklaşımı hiç ama hiç hoş olmadı ve ben şu anda 3. Bi tedaviye başlamaya korkuyorum aynılarını yaşıcam diye.
Tamam canim ❤❤❤❤❤Elini cabuk tut lütfen
Hemen hemen ayni tarihler de bana soylendi.Bir mani olmaz ise Ekim ayının 2. Haftası gibi planlanmıştı bakalım nasip
Oyle oluyor bir telefonda gorusuyorsun birde transfer günü görüyorsun. Ne zaman gorusmek istediğini soylesen ya seminerde oluyordu yada transferde ezberledim artik çünküVala kızlar ben Gynlife tedavi görüyorum ne bi kere Murat önal gördüm ne bisey herseyle Hemsire ve embirlog ilgileniyor o galiba sadece transfer aşamasında olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?