Eski mesajları okusanız hem hitte hem britishte denemelerim varTeşekkür ederim canım . Yarın tekrar Dr hit i arayaym .Doğru diyorsun rahim filmi bence de önemli.Burada bana USG için 850 TL dediler çektirmeye fayda var .Haberdar et bizi de gidinceinşallah umutlarımız gerceklesir
Ne aşamadasın?Yok kuzum daha henüz...
Teşekkür ederim canım . Yarın tekrar Dr hit i arayaym .Doğru diyorsun rahim filmi bence de önemli.Burada bana USG için 850 TL dediler çektirmeye fayda var .Haberdar et bizi de gidinceinşallah umutlarımız gerceklesir
Eski mesajları okusanız hem hitte hem britishte denemelerim var
Biraz araştırın derim
Düşük fiyat size cazip gelmesin derdim
Önemli olan kaliteli işlem
Ve ayrıca halil bey ilk donasyonu yapan değil kıbrısta
İlk donasyonu Savaş bey Kıbrısta yapmış
Allah yüzüne baksın güzel kardeşim, Dualarımız seninle , lütfen kafanda en ufak (bir şüphe,acaba) vb endişe namına hiç bir şey tutma ,olursa da değiştir frekansını, güzel şeyler düşün …
Pozitifte kal ki kucakla getir bebeklerini beraberinde
Gönlünden geçenin gerçekleşmesi dileği ile,
Sevgiler
Insallah hersey istedigin gibi olsun bebislerine kavusursun rabbimin izniyleÇok teşekkür ediyorum moral mesajınız için stresli dönemde geç keşfettim burayı ben
Tedaviniz hayırlı olsun ve şans sizden yana olsunMerhaba araştırırsanız eğer ilk merkezi hitin açtığını görebilirsiniz ama hit ile memnun kalmadınız mı deneyimleriniz ne oldu yazar mısınız haftaya benimde hit ile , eski mesajlarda göremedim
burdaki herkes senden cok sey ögrendi,ögreniyor da..bilgine samimiyetine güvenimiz sonsuzTedaviniz hayırlı olsun ve şans sizden yana olsun
Ben yeteri kadar araştırmada yaptım yeteri kadar bilgide edindim canım
Allah hiç kimseyi benim gibi başı taşlara deyerek bilgilendirmesin
Siz tedavinize odaklanın
Mutlu sona az kaldı
Tedaviniz hayırlı olsun ve şans sizden yana olsun
Siz tedavinize odaklanın
Mutlu sona az kaldı
Tedaviniz hayırlı olsun ve şans sizden yana olsun
Siz tedavinize odaklanın
Mutlu sona az kaldı
Aynen öyle sana katiliyorum canimburdaki herkes senden cok sey ögrendi,ögreniyor da..bilgine samimiyetine güvenimiz sonsuzsenin de mutlu sonuna cok az kaldı canım zazam
Bak hitte çok arkadaşım anne olduYaa çok kafama takıldı , memnun kalamadınızmı acaba hit ile
İnşallah canım kardeşimAllah herkesi o mutlu sona yaklaştırsın inşallah , rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin , ben bilemiyorum şimdi tecrübelerinizi ama inşallah herşey gönlünüzce olur
İnşallah sizde en kısa zamanda mutlu sona kavuşursunuz rabbim herkese nasip eylesin inşallahİnşallah canım kardeşim
İnşallah
Canımmmm İnşallah hep birlikte anne olacağız Allah büyüktür, hiç umudunu kaybetme, bak bir kaç ay sonra senin de transferini konuşacağız söylemedi deme sakın bu da burada dursun bilgi olarakcanım çok sevindim. sende oğlan anası olacaksın allahımın izniyle. darısı öncelikle zirkamın sonra zazamın sonra tamarama en son da isteyen herkesin başına. hayırlısıyla doğum habarlerinide alırız inşallah
Canım Tamaram siz ne güzel insanlarsiniz. Bana bu sayfa bir lütuf. İnan ağlayarak yazıyorum. Gönlü güzel arkadaşım. Ne diyeyim inşallah. Maddi olarak toparlayayim kendimi insanız ümidimiz hep oluyor. İnşallah önce senin güzel haberlerinle bir sevinelim gün gelir benimde mutlu haberimi vermek bir gün nasip olur. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum can arkadaşlarim iyiki varsinizCanımmmm İnşallah hep birlikte anne olacağız Allah büyüktür, hiç umudunu kaybetme, bak bir kaç ay sonra senin de transferini konuşacağız söylemedi deme sakın bu da burada dursun bilgi olarakbir kapı kapandiysa başka bir kapı açılır hem de daha güzeliyle, hayat mucizelerle dolu
Çok iyi maşallah8. Gün transferimin beta hcg 110 çıktı nasıl kızlar hemşirem çok iyi dedi sekizinci güne göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?