Keşke dahil olsaydı , biletlerimiz 5 bin tuttu konaklama yapmayacağız 2 gün git gel şeklinde yapacağız biz , sizin neredeydi ne kadar tuttu acaba çok mesaj var kusura bakmayın anlayamıyorumda , denedinizmi siz yoksa düşünüyor musunuz sadeceBu fiyata konaklama ve uçak dahil mi?
Bana hit 5000 Euro demişti. Ama british 5500 +1500 euro da konaklama+uçak paketi dedi. Kasım gibi dusunuyorzKeşke dahil olsaydı , biletlerimiz 5 bin tuttu konaklama yapmayacağız 2 gün git gel şeklinde yapacağız biz , sizin neredeydi ne kadar tuttu acaba çok mesaj var kusura bakmayın anlayamıyorumda , denedinizmi siz yoksa düşünüyor musunuz sadece
Bende çok stres yapıyorum .Yapmamamız lazım ama elde değilO kadar stresliyim ki yola çıkacağız
Gidiş dönüş zor olmaz mı ?O kadar stresliyim ki yola çıkacağız pazartesi sperm verip dönüş yapacağız sonra cumartesi günü birlik yine nakil için gideceğiz ödüm kopuyor olmazsa diye
Bana hit 5000 Euro demişti. Ama british 5500 +1500 euro da konaklama+uçak paketi dedi. Kasım gibi dusunuyorz
Zor olacak ama orada tatil gibi kalsakta aynı ücrete denk geliyordu , akraba unsurlarından dolayı git gel yapacağız bizBende çok stres yapıyorum .Yapmamamız lazım ama elde değil
Gidiş dönüş zor olmaz mı ?
Benden rahim filmi istemediler o biraz kafamı karıştırdı. Sizin yaş kaçtı? Ben 27 yaşındayım. 12 yumurta garantisi verdiler yanlış hatırlamıyorsam 3 yıl da dondurma süresi var .Kıbrıs adım başı para diyenleri duyduğum için konaklama paketi cazip geldi herşey dahil bu fiyatı verdi . Ama aklımda Dr hit de kaldiZor olacak ama orada tatil gibi kalsakta aynı ücrete denk geliyordu , akraba unsurlarından dolayı git gel yapacağız biz
İnşallah sağ salim bebislerinizle gelirsinizRahim kalınlığım şuan 6 mm de duanızı bekliyorum haftaya kadar insallah 9 a ulasacağım başladığımda 3 mm idi 2 haftadır kullanıyorum hit 10 gün kullandırmıyo garanti olsun diye sanırım düşük doz başlayıp artırarak gidiyoruz şimdilik bu hafta pazartesiden itibaren yüksek doz alcam
Benden rahim filmi istemediler o biraz kafamı karıştırdı. Sizin yaş kaçtı? Ben 27 yaşındayım. 12 yumurta garantisi verdiler yanlış hatırlamıyorsam 3 yıl da dondurma süresi var .Kıbrıs adım başı para diyenleri duyduğum için konaklama paketi cazip geldi herşey dahil bu fiyatı verdi . Ama aklımda Dr hit de kaldi
Benden rahim filmi istemediler o biraz kafamı karıştırdı. Sizin yaş kaçtı? Ben 27 yaşındayım. 12 yumurta garantisi verdiler yanlış hatırlamıyorsam 3 yıl da dondurma süresi var .Kıbrıs adım başı para diyenleri duyduğum için konaklama paketi cazip geldi herşey dahil bu fiyatı verdi . Ama aklımda Dr hit de kaldi
Merhaba yumurta garantisini ortalama olarak diyebilirler 10 civari falan döllendikten sonra kalan sağlıklı embriyolar önemli oda şansımıza kaç tane kalırsa.. Rahim filmi önemli tabiki zaten prosedür gereği bunu istiyorlar ama hsg yi her doktor istemiyor çekilmesi gerekir bence yaşadığım durumdan biliyorum bizzat.. Tüplerin kapalı olması doğal yolla gebeliği önlüyor tüp bebek gibi tedaviyi etkilemedigini biliyorum ama tuplerde genisleme sıvı birikimi varsa bu embriyonun tutunmasini engelliyor ister doğal istersen tüp bebek olsun bu da benim yaşadığım bir durum maalesefBen 23 yasındayım öyle yumurta garantisi veremezler ki o an sperm toplanan yumurtaya göre değişebilir bunlar , bence iyi araştırın rahim filmi çok önemli filmde sıkıntınız çıkabilir 3-5 değil ki milyarlar veriyoruz valla çok zor şartlarda garantiye alın kendinizi ben çektirdim anestezili 2 bin tl ye sıkıntı çıkmadı tüplerim açıkmış mesela kapalı olsaydı bebek tutunamıyormus
Hayır canım tek yumurta olup farklı cinsiyet olma ihtimali de tıpta mümkünSevgili panda,
Cinsiyet durumuna göre senin ikizlerin ikisi birden tek yumurta ikizi değil.yani ikizlerin biri tek yumurta diğeri çift yumurta ikizi bu durumda.ki bu iyi bsy bence.
Çünkü her ikisi de tek yumurta ikizi olsaydı örneğin; 2 kIz 2 erkek veya 4 erkek 4 kız olurdu.
Tek yumurtaların cinsiyeti mutlaka aynı oluyor
Canım benim bende bunu çok merak etmiştim nasıl oluyor diye hiç duymamıştım ne kadar şanslısınHayır canım tek yumurta olup farklı cinsiyet olma ihtimali de tıpta mümkün
PandacımmEveeet şimdi gelelim cinsiyet haftasınaunutanlar varsa kendimi hatırlatayım bi dedim 3 erkek 1 kız bebiş geliyor teyzeleri ee şimdiden kayınvalide moduna giriyor muyum
Yok kuzum daha henüz...Ayyy Baharım inşallah kuzum
Sen ne yaptın
Tedavi oldunmu?
Allah yüzüne baksın güzel kardeşim, Dualarımız seninle , lütfen kafanda en ufak (bir şüphe,acaba) vb endişe namına hiç bir şey tutma ,olursa da değiştir frekansını, güzel şeyler düşün …Haftaya cumartesi 18 i duanızı bekliyorum bolca
Teşekkür ederim canım . Yarın tekrar Dr hit i arayaym .Doğru diyorsun rahim filmi bence de önemli.Burada bana USG için 850 TL dediler çektirmeye fayda var .Haberdar et bizi de gidinceAkraba unsurunuz yoksa konaklamalı yapmanız daha iyi tabi ben milletin ağzına laf vermemek adına böyle yol tercih ettim ama bana konaklama olsaydıda 5 bin euro denmişti uçak bileti haric , sizin düşündüğünüz merkez sanki pahalı biraz ,
biz 4500 euro hastaneye ödeyeceğiz , 5 bin tl uçak tuttu ama konaklamada olsa aynıydı biletler pahalı , 2 bin usg çektirdim o tuttu ilaçlarımda 350 tl tuttu gidene kadarki kısmı toplam bana 5 bin eyroya gelmiş olacak hit anlayacağınız yumurtalarda ilk yıl dondurma ücretsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?