Biliyormusun icim ilk defa cok rahat. Amiiiinnnn insallahhhhh hepimiz anne olalimAmin canim benim cümlemize insaallah
Evet canim gittiginde dediklerimizin az bile olduguna kanaat getireceksin cok iyi insanlar.Seninde yolun acik olsun guzel haberlerle dön insaallah
Ozel ucagim olsaudi 2 saate ordaydimBiz dışarıdayız oturuyoruz sizde gelin
Amin canim insaallahBiliyormusun icim ilk defa cok rahat. Amiiiinnnn insallahhhhh hepimiz anne olalim
Allah gönlünüze göre versin inşalalhBen bu sabah döndüm
Harc almıyorlar
Biz kiev 365 otelindeydik
Bluemoonda bugün öğlen dönüyor
Kızlar hayatımda ilk defa bu kadar keyifli günler geçirdim kievde
Okadar güzeldiki her şey
İnşallah pazartesi beyzanurun,az şekerlinin transferi başarıyla geçsin
Benim embriyolardan güzel haber gelsin
Bluemoonumun transfer sonrası pozitif haberini duyalım
Allah yolunu açık etsin gönlündekini nasip etsin inşallah bol şans canımKızlar ben de Kieve tedaviye on gorusmeye gittim geldim.Sonucumuzun olumlu ya da olumsuz olması Allahın takdiri.Ama Kiev icin tereddut edenler gönul rahatligi ile gitmek isteyenler icin soyluyorum gitsinler.Oradaki ekip muhtesem .Andrey ve Zulfiye cok iyi insanlar ve ellerinden ne geliyorsa hatta fazlasi ile bizler icin cabalayan iki muhtesem insan.
Zazam ❤Allah seni tez zamanda sevindirsin senin vesilenle bir cok kisi gitti ,gidiyor ya da gidecek.
Gittigimde bu gruptan tanistigim cok guzel insanlar oldu ismini vermek isteyen istemeyen hic farketmez iyi ki sizleri tanıdım❤
Yuregi guzel kadinlar her daim burada yazamiyorum ama hepimiz icin duadayim insaallah seneye bebislerimizi konusmayi Allah nasip eder❤❤❤❣
Hoş geldin canım, güzel haberler bekliyorum senden veee beyzos ve az şekerli ve bluemoon pozitif sonuçlarınızi heyecanla bekliyorum canlarBen bu sabah döndüm
Harc almıyorlar
Biz kiev 365 otelindeydik
Bluemoonda bugün öğlen dönüyor
Kızlar hayatımda ilk defa bu kadar keyifli günler geçirdim kievde
Okadar güzeldiki her şey
İnşallah pazartesi beyzanurun,az şekerlinin transferi başarıyla geçsin
Benim embriyolardan güzel haber gelsin
Bluemoonumun transfer sonrası pozitif haberini duyalım
AmiiinnnSibramAyyy, tahmin ediyorum güzel geçmez miiiEylül ekibiii şahanee denk gelmişş
Hepinizin emeğini Rabbimm dolu dolu sevinçli güzel müjdelerle versin inşaallahDualarım sizlerle
İnşallah kuzum tedavin hayırlı olsunKızlar ben de Kieve tedaviye on gorusmeye gittim geldim.Sonucumuzun olumlu ya da olumsuz olması Allahın takdiri.Ama Kiev icin tereddut edenler gönul rahatligi ile gitmek isteyenler icin soyluyorum gitsinler.Oradaki ekip muhtesem .Andrey ve Zulfiye cok iyi insanlar ve ellerinden ne geliyorsa hatta fazlasi ile bizler icin cabalayan iki muhtesem insan.
Zazam ❤Allah seni tez zamanda sevindirsin senin vesilenle bir cok kisi gitti ,gidiyor ya da gidecek.
Gittigimde bu gruptan tanistigim cok guzel insanlar oldu ismini vermek isteyen istemeyen hic farketmez iyi ki sizleri tanıdım❤
Yuregi guzel kadinlar her daim burada yazamiyorum ama hepimiz icin duadayim insaallah seneye bebislerimizi konusmayi Allah nasip eder❤❤❤❣
Aşınız varsa (2 veya 3) pcr testine gerek yokMerhaba, sanırım aşı olanlar girişte pcr testi vs göstermiyorlar değil mi ? Biz hem merkezi görmek için hem de ön görüşme yapmak adına gitmek istiyoruz
andrey,Zülfiye türk grubuna bakıyor ve türkceleri iyiMerhaba görüşmeyi ingilizce mi yaptınız ?
amininşallah
Newzin siz direk Andreyle watsaptan muhatap olunMerhaba görüşmeyi ingilizce mi yaptınız ?
amininşallah
Ne guzel Zazam sayende bak nelere vesile oluyorsun kocaman bir aileyiz burada acisiyla tatlisiylaİnşallah kuzum tedavin hayırlı olsun
Hakikaten buraya hep güzel kalpli kadınlar toplanmış
Bugün döndüm
Ama okadar özledimki arkadaşlarımı
İnanın yakın akrabalarım gibilerdi
Gece zar zor uyumaya gidiyorduk
Bahçede battanelere sarılarak çay,kahve,bira,çips,tatlılar
Benimçin çok ama çok eğlenceli oldu
Hele Beyzoşumla şehir turumuz tam bir komedi filim gibi
Aiglem seni göremedim,ama sevgili Az şekerim seni anlatı ve çok severek seni anlatıyorduBiz dışarıdayız oturuyoruz sizde gelin
Seni çok seviyorum TamaramHoş geldin canım, güzel haberler bekliyorum senden veee beyzos ve az şekerli ve bluemoon pozitif sonuçlarınızi heyecanla bekliyorum canlar
Caaan öok özür dilerim dönemedim sanaAminn arkadaşım, çok çok aminnnRabbim hepimize sağlıklı hayırlı tatlişş evlatlar nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım
Seni son aradığımda sen bankadaydın, hatırlıyor musunİşte bu güzel haber için aramıştım seni
Zazam geldiğin nasıl belli renk kattın sayfayaCaaan öok özür dilerim dönemedim sana
Ama çok çok sevindim adına
Rica ederim, hiiç önemli değil, tatlımmCaaan öok özür dilerim dönemedim sana
Ama çok çok sevindim adına
Massallahhh rabbim kucagina almayi nasip etsin zirkaciminda herkesinde❤❤❤AmiiinnnSibram
Allah oğlunu korusun,orda duydum cinsiyetini
Çok çok sevindim
Darısı Zirkama
Oda oğlan çok istiyor
Bugün doktoru 3 kese görmüş
İnşallah sağlıkla taşısın ve doğursun
sende inşallah sağlıkla oğlunu doğur
Canimmm hosgeldin ❤❤❤❤andrey,Zülfiye türk grubuna bakıyor ve türkceleri iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?