- Emoji Skoru
- 2.799
- Puanlar
- 83
Selam,Kızlar Kiev e gitmeden ne testleri burda yaptırmamız gerekiyor?Orada tüm testleri yapıyorlar mı?
Hadi bakalim maşallah ikinci çizgi bariz belli.Eşim erken gebelik testi yap dedi yaptım 5 dk içinde çıktı 5. Gün embriyo dondurulmuş 5. Günüm
Hayırlı olsun canım Allah'ım sağ salim kucağına almak nasip etsinEşim erken gebelik testi yap dedi yaptım 5 dk içinde çıktı 5. Gün embriyo dondurulmuş 5. Günüm
Amin canım inşallahHadi bakalim maşallah ikinci çizgi bariz belli.
Inşallah gönlünün istediği olur.
amin canımHayırlı olsun canım Allah'ım sağ salim kucağına almak nasip etsin
canım sen bu kadar stres yapana kadar bi kan testi versene. Bebeğine yazıkEşim erken gebelik testi yap dedi yaptım 5 dk içinde çıktı 5. Gün embriyo dondurulmuş 5. Günüm
Vereceğim yarıncanım sen bu kadar stres yapana kadar bi kan testi versene. Bebeğine yazık
Hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlünüze göre versinEşim erken gebelik testi yap dedi yaptım 5 dk içinde çıktı 5. Gün embriyo dondurulmuş 5. Günüm
Hayirli ugurlu olsun canim resimde nettt görülüyor gebeliğin arkadaslarimin dedigi gibi saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim❤❤❤❤❤Amin canım inşallah
amin canım
canım sizde sorun neydi ?Benim kadar oldumu acaba
11 defa türkiyede en lider merkezlerde kendi yumurtamla denedim
Kıbrıstada 13-14 defa donasyon denedim
Her halde beni denemede geçen yok
Amin canım inşallahHayirli ugurlu olsun canim resimde nettt görülüyor gebeliğin arkadaslarimin dedigi gibi saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbim❤❤❤❤❤
Amiiinnnn❤❤❤❤Amin canım inşallah
Gozun aydin canim Allahim hayirlisi ile sağlıklı bi sekilde kucağına almayı nasip etsin.Eşim erken gebelik testi yap dedi yaptım 5 dk içinde çıktı 5. Gün embriyo dondurulmuş 5. Günüm
Hayırlı olsunEşim erken gebelik testi yap dedi yaptım 5 dk içinde çıktı 5. Gün embriyo dondurulmuş 5. Günüm
Vallah sonucu şimdi kievde çözmeye çalışıyorumcanım sizde sorun neydi ?
şok oldum valla.
bende iyi merkezlerde 10 kez denedim sonuc alamadım.
Canım zaza yüreği güzel insan Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlısını saglıklısını versin size insalalhVallah sonucu şimdi kievde çözmeye çalışıyorum
İnşallah anlata bilirim
Bugün daha belirgin görünüyor canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar 6. Günü transferimin dondurulmuştu ve bu da testim
Amin inşallah canımBugün daha belirgin görünüyor canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?