- 14 Mart 2021
- 582
- 1.957
- 28
Anladım canım daha bize fiyat söylemediler hastane değiştirdik ya bakalım artık ne olcakŞimdiden vermedim bir şey. Ama ikinci deneme 1500 Euro ilkinde 5000 Euro
Hayirli ugurlu olsun transferin canim insallah tutunmuslardir bebis veya bebislerin kurban oldugum rabbim büyüktürMerhaba kızlar benimde bugün transfer oldu 5. Gün 4ba kalitede embriyo bir adet konuldu ne zaman tutunur ve idrarda test yapayım çok heyecanlıyım günler geçer mi
Mesaj yazmayi bir turlu beceremedim . Canim benim sen sanslisin hemsireler cevap vermis benim hemsirem enis beydiAmiin canımnerde yaptırdın Kıbrıs mı canım
Bizim koordinatörde haftada 2 kere arıyordu regl duzensizligi yüzünden bir kaç ay ertelenmişti oo nasıl ilgililer dedim transferden döndük birde negatif olunca ne arayan var ne soranMesaj yazmayi bir turlu beceremedim . Canim benim sen sanslisin hemsireler cevap vermis benim hemsirem enis beydidüşün yani yeri geldi hemsire gibi sorulara cevap verdi yeri geldi halkla ilskiler koordinatörü dogal olarak kafam karisiyordu
Merhaba siz nerede yaptırmıştınız 14 ten 2 düşmesi
Kibris Dunya ‘da yaptirmistim, transferden hemen once soylediler ilk denememdi ., pandemiden once…sordum “iyi kalite “ dediler, dollenen embryo adedine de istatiksek olarak az degil mi dedigimde bu; bioloji cvb aldim. Dondurulan 3bc yi de takibimi yapan ve yonlendiren drum da transfere gerek gormedi .Merhaba siz nerede yaptırmıştınız 14 ten 2 düşmesi kabul edilecek gibi değil başka donör istediniz mi
Merhaba kızlar benimde bugün transfer oldu 5. Gün 4ba kalitede embriyo bir adet konuldu ne zaman tutunur ve idrarda test yapayım çok heyecanlıyım günler geçer mi
Biraz önce aradılar ve 5. Gün kaliteli dondurulmuş. Bunların herhangi bir sertifikası oluyor mu? Yada belge istense veriliyor mu? Bilginiz var mı?Kesin sorsun ,bana 14 yumurtadan 2 embryo olusmustu 5.gune… 4bb transfer oldu negatif …3bc yi de dondurmuslardi esimin sperminde bir problem yoktu sonra ben 3bcyi geri iptal ettim .
Maşallah hayırlı olsunMerhaba kızlar benimde bugün transfer oldu 5. Gün 4ba kalitede embriyo bir adet konuldu ne zaman tutunur ve idrarda test yapayım çok heyecanlıyım günler geçer mi
Teşekkür ederim. Burası bir okul gerçekten çok şey öğrenmeye başladım.Hosgeldin canim benim.ozellukle gelmis gecmis olsun insallah diger tedavin hayirli olur canim. Ne zaman istersen hepimiz herzaman sana yardimci oluruz
Enis bey de MaşaAllah İsviçre çakısı gibi her iş var deseneMesaj yazmayi bir turlu beceremedim . Canim benim sen sanslisin hemsireler cevap vermis benim hemsirem enis beydidüşün yani yeri geldi hemsire gibi sorulara cevap verdi yeri geldi halkla ilskiler koordinatörü dogal olarak kafam karisiyordu
Canım benim dr önermediği embriyoyu niye dondurmuş sizden para almak için mi nasıl kızdım şimdi !!!!Kibris Dunya ‘da yaptirmistim, transferden hemen once soylediler ilk denememdi ., pandemiden once…sordum “iyi kalite “ dediler, dollenen embryo adedine de istatiksek olarak az degil mi dedigimde bu; bioloji cvb aldim. Dondurulan 3bc yi de takibimi yapan ve yonlendiren drum da transfere gerek gormedi .
Geçmiş olsun canım gerçekten yaptıkları insanları çileden çıkarıyor Allah yardımcın olsun ❤Kibris Dunya ‘da yaptirmistim, transferden hemen once soylediler ilk denememdi ., pandemiden once…sordum “iyi kalite “ dediler, dollenen embryo adedine de istatiksek olarak az degil mi dedigimde bu; bioloji cvb aldim. Dondurulan 3bc yi de takibimi yapan ve yonlendiren drum da transfere gerek gormedi .
Bize hiç bir belge verilmedi sorduk verilmiyormus ne tedavi olduk diye ne yumurtalar için sizi tanımıyoruz deseler far görmüş tavşan gibi kalcazBiraz önce aradılar ve 5. Gün kaliteli dondurulmuş. Bunların herhangi bir sertifikası oluyor mu? Yada belge istense veriliyor mu? Bilginiz var mı?
Aynen öyle canım yaBize hiç bir belge verilmedi sorduk verilmiyormus ne tedavi olduk diye ne yumurtalar için sizi tanımıyoruz deseler far görmüş tavşan gibi kalcaz
Maalesef canim ya negatif olunca hemen ortadan kayboluyorlarBizim koordinatörde haftada 2 kere arıyordu regl duzensizligi yüzünden bir kaç ay ertelenmişti oo nasıl ilgililer dedim transferden döndük birde negatif olunca ne arayan var ne soran
Hayir ,Transfer gunu kalan embryolari siz karar verip donduruyorsunuz isterseniz , ben sonradan israrla gradlerini istedim ve kendi jinekologumla gorustum tavsiye etmedi…hatta o zaman ogrendim 5, 4, 3 vs degerleri … bana konan kotu kalite degildi 4bb (belki) bana yaramadi.Canım benim dr önermediği embriyoyu niye dondurmuş sizden para almak için mi nasıl kızdım şimdi !!!!
Canm andrey bize de aynısını söyledi ama burda turkiyede öyle demediler ve kibrisda demedi yani bu değerlerle tedavi olup cok iyo sonuclar alınabilir denildi ama andreye göre düşüktü. Moralinj bozma bak ben denedim kıbrısta bugün 9.gundeyim nasip bakalimKızlar Andrey le konuştum çok üzgünüm şu an eşimin sperm sonuçlarını hiç beğenmedi ben sperm bari bizden olsun istiyordummadem bu kadar kötü niye bu Türkiyedeki doktorlar tüp bebekle sorun değil olur buluruz diyolar umut tacirliği resmen
Ayyy İnşaAllah tutmuşturCanm andrey bize de aynısını söyledi ama burda turkiyede öyle demediler ve kibrisda demedi yani bu değerlerle tedavi olup cok iyo sonuclar alınabilir denildi ama andreye göre düşüktü. Moralinj bozma bak ben denedim kıbrısta bugün 9.gundeyim nasip bakalim
Burda okuduklarım ve başka duyumlarım bana artık kıbrıs için hiç güven vermez oldu belkide koydukları da 4bb değildi Allah hepimizin yardımcısı olsun iyi insanlarla karşılaştırsın ellerine düşünce naptıklarını bilmemiz asla mümkün değil Allah korkusu olan vijdanlı ahlaklı insanlarla karşılaşalım inşallahHayir ,Transfer gunu kalan embryolari siz karar verip donduruyorsunuz isterseniz , ben sonradan israrla gradlerini istedim ve kendi jinekologumla gorustum tavsiye etmedi…hatta o zaman ogrendim 5, 4, 3 vs degerleri … bana konan kotu kalite degildi 4bb (belki) bana yaramadi.
Inş canm tsk edermAyyy İnşaAllah tutmuşturben üzülünce o da öyle dedi orasıyla bizim burdaki testler farklı oluyo gelince bi de biz bakarız dedi. Evet gynolife Murat bey de bana öyle demişti sperm buluruz demişti o da çok tatlı bir doktor orayı düşünüyodum ama aşılı değiliz biz karantina ücreti çok geldi o yüzden karar değiştirdik yoksa ordan bi şikayetim yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?