Çok teşekkür ederim duygularınızı benimle paylaştığınız için, yalnız olmadığımı hissetmek o kadar iyi geldi ki bana şu an anlatamam. Allah hepimizin gönlüne göre versin buradaki her anne adayı için dileklerim hep bu yönde.

Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım bende acaba ben mi çok abartıyorum diyordum gülerken birden ağlıyorum herşeye hele mart ayında kedileri gördükçe ne kadar ağladım hepsi hamile diye

Maalesef durum bu 12 haftaya kadar kayıp olursa yada negatif olursa devam .. Ben 2 ‘ li paket seçtim kafam rahat oksun istedim öylr de oldu
ben de merak ediyordum . 4900 euroluk secenekte diyelim ki ilk transfer negatif oldu. ikincisini gene 4900 mu oluyor.
Ve tekli de embriyo sayisi nedir. ? Is sansa mi bagli ?
Mesela A kişisinin donorunden 15 yumurta toplandı 13 u döllendi ve ilerledi. 13 unu tek transferde koyamayacaklar en fazla 4 embriyo transfer oluyor bildigim. kalan 9 embriyoya ne oluyor. o kalan 9 embriyoyu da transfer edebilmek için tekrar 4900 euro mu vermemiz gerekiyor.
ve + bir diğer B kişisinin donorunden toplanan yumurta sayisi 8 olsun döllenen 7 olsun 5.gün sonuna 5 tane kaldi diyelim. bu haksizlik olmaz mi. nasil oluyor sistemi çözemedim sanirim.

Kalan dondurulmuş embriyo transferinde ücret az oluyor Kıbrıs ta öyle sanırım orda da öyledir

Bende bu soruyu gidince sorucam vallahi merak ediyorum

2. Ci deneme için indirim olduğunu sanmıyorum ama bence bunu andreye sormanızda yarar var Tabii ki dondurulmuş yumurta transferi için 4900 eu ödemenize gerek yok bildiğim kadarıyla tekli pakette dondurmak ücretli ve diyelim dondurulmuş transfer edilecek onun için de ekstra para ödemeniz gerekiyor ama tabikii 4900 eu vs değil …Siz bence bu konuda en sağlıklı ve kesin bilgiyi sevgili Andrey’den alabilirsiniz.. Ona sormanızda yarar var

Sizin ki 2li paketti dimi 1. Tedavide kalanlar donduruluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…