Çok teşekkür ederim duygularınızı benimle paylaştığınız için, yalnız olmadığımı hissetmek o kadar iyi geldi ki bana şu an anlatamam. Allah hepimizin gönlüne göre versin buradaki her anne adayı için dileklerim hep bu yönde.Biz kadinlar hep oyleyiz canim hele birde tedavi sürecinde bak ben sana kendimden ornek vereyim ben ilaclari kullanirken asiri duygusaldim esim birgun bana ayagin sismis dedi bilmeden bir yere vurmusum esim boyle dedi diye yarim saat böğüre böğüre ağladım .ikiz yegenlerim gelirdi sarilirlardi ona bile aglardim.tv de komedi filmi izlerken bile bunlar niye gülüyor diye ağladığımı biliyorum .ben tedavideyken baya kiloluydum annem telefonda kizim yedigine dikkat dedigi icin 1 saat odaya kapanip agladigimi biliyorum.daha neler neler bunlarin hepsi yasadigimiz stresli yorucu tedavilerden ilaclardan bebegim olmadigim icin kendimi eksik gormemden oluyor demisti psikologum.ama nasil rahatlamistim psikolokla görüşünce. Oluyor canim maalesef oluyor.sen hic sıkma canin
Allah gönlüne göre versin bu seferBen 8 eylül klinikteyiz kuzum
Ama sana yazarım buluşuruz orda
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz canım bende acaba ben mi çok abartıyorum diyordum gülerken birden ağlıyorum herşeye hele mart ayında kedileri gördükçe ne kadar ağladım hepsi hamile diyeBiz kadinlar hep oyleyiz canim hele birde tedavi sürecinde bak ben sana kendimden ornek vereyim ben ilaclari kullanirken asiri duygusaldim esim birgun bana ayagin sismis dedi bilmeden bir yere vurmusum esim boyle dedi diye yarim saat böğüre böğüre ağladım .ikiz yegenlerim gelirdi sarilirlardi ona bile aglardim.tv de komedi filmi izlerken bile bunlar niye gülüyor diye ağladığımı biliyorum .ben tedavideyken baya kiloluydum annem telefonda kizim yedigine dikkat dedigi icin 1 saat odaya kapanip agladigimi biliyorum.daha neler neler bunlarin hepsi yasadigimiz stresli yorucu tedavilerden ilaclardan bebegim olmadigim icin kendimi eksik gormemden oluyor demisti psikologum.ama nasil rahatlamistim psikolokla görüşünce. Oluyor canim maalesef oluyor.sen hic sıkma canini
Insallah hayırlısı olur senin icin ,Bulusuruz cnmayin 8 bizde yumurta toplama var seninle benim donörü kovalariz
ben de merak ediyordum . 4900 euroluk secenekte diyelim ki ilk transfer negatif oldu. ikincisini gene 4900 mu oluyor.Maalesef durum bu 12 haftaya kadar kayıp olursa yada negatif olursa devam .. Ben 2 ‘ li paket seçtim kafam rahat oksun istedim öylr de oldu
Allah hayirlisiyla kucaginiza almanizi nasip etsin inşallahHerkese merhabalar dün kan verdim bu sabah 7 de sonucu gördüm
1267 Çok mutluyum
Bu yolda bize önder olan canım @Zaza74 ablam a çok teşekkür ederim
Canım senin transferin ne zaman belli oldu mu ?Amin cnm inşallah Rabbim tedavide olan herkesin sonucunu hayırlı etsin inşallahHamişlerrr dualarınızı beklıyoruz
hayırlısı olsun inşallahGynolife da haziranda opu oldum embriyoları dondurduk. 18 inde transfere gideceğim..
Kalan dondurulmuş embriyo transferinde ücret az oluyor Kıbrıs ta öyle sanırım orda da öyledirben de merak ediyordum . 4900 euroluk secenekte diyelim ki ilk transfer negatif oldu. ikincisini gene 4900 mu oluyor.
Ve tekli de embriyo sayisi nedir. ? Is sansa mi bagli ?
Mesela A kişisinin donorunden 15 yumurta toplandı 13 u döllendi ve ilerledi. 13 unu tek transferde koyamayacaklar en fazla 4 embriyo transfer oluyor bildigim. kalan 9 embriyoya ne oluyor. o kalan 9 embriyoyu da transfer edebilmek için tekrar 4900 euro mu vermemiz gerekiyor.
ve + bir diğer B kişisinin donorunden toplanan yumurta sayisi 8 olsun döllenen 7 olsun 5.gün sonuna 5 tane kaldi diyelim. bu haksizlik olmaz mi. nasil oluyor sistemi çözemedim sanirim.
Kibrista ikinci tedavide donmuslar 500 euro arti birseneyi gecerse 600 euro eksta bekleme ucreti aliniyor bana oyle soylemisti gynolife o zamanlar.Kalan dondurulmuş embriyo transferinde ücret az oluyor Kıbrıs ta öyle sanırım orda da öyledir
Bende bu soruyu gidince sorucam vallahi merak ediyorumben de merak ediyordum . 4900 euroluk secenekte diyelim ki ilk transfer negatif oldu. ikincisini gene 4900 mu oluyor.
Mesela A kişisinin donorunden 15 yumurta toplandı 13 u döllendi ve ilerledi. 13 unu tek transferde koyamayacaklar en fazla 4 embriyo transfer oluyor bildigim. kalan 9 embriyoya ne oluyor. o kalan 9 embriyoyu da transfer edebilmek için tekrar 4900 euro mu vermemiz gerekiyor.
ve + bir diğer B kişisinin donorunden toplanan yumurta sayisi 8 olsun döllenen 7 olsun 5.gün sonuna 5 tane kaldi diyelim. bu haksizlik olmaz mi. nasil oluyor sistemi çözemedim sanirim.
Henüz fiyat bilgisi vermediler bize mağdur etmicez dedi bilmiyorum artıkKibrista ikinci tedavide donmuslar 500 euro arti birseneyi gecerse 600 euro eksta bekleme ucreti aliniyor bana oyle soylemisti gynolife o zamanlar.
Bende şunu merak ediyorum canım 1. Tedavi de kalan donduruluyor mu negatif olursa 2. De başka donör mü kalan dondurulmuşlar mıBende bu soruyu gidince sorucam vallahi merak ediyorum
2. Ci deneme için indirim olduğunu sanmıyorum ama bence bunu andreye sormanızda yarar varben de merak ediyordum . 4900 euroluk secenekte diyelim ki ilk transfer negatif oldu. ikincisini gene 4900 mu oluyor.
Sizin ki 2li paketti dimi 1. Tedavide kalanlar donduruluyor mu2. Ci deneme için indirim olduğunu sanmıyorum ama bence bunu andreye sormanızda yarar varTabii ki dondurulmuş yumurta transferi için 4900 eu ödemenize gerek yok bildiğim kadarıyla tekli pakette dondurmak ücretli ve diyelim dondurulmuş transfer edilecek onun için de ekstra para ödemeniz gerekiyor ama tabikii 4900 eu vs değil …Siz bence bu konuda en sağlıklı ve kesin bilgiyi sevgili Andrey’den alabilirsiniz.. Ona sormanızda yarar var
Allah nasip ederse ayin 13 de transfer. Pazartesi aksam gidiyoruzCanım senin transferin ne zaman belli oldu mu ?
Insallah cnmInsallah hayırlısı olur senin icin ,
Hayırlısı olsun canım al bebislerini gelAllah nasip ederse ayin 13 de transfer. Pazartesi aksam gidiyoruz
Tekliyi bilmiyorum ama ikili pakette embriyo dondurma ücretsiz diye hatirliyorum . Her denemede yeni donör secebiliyorsunuz .Sizin ki 2li paketti dimi 1. Tedavide kalanlar donduruluyor mu
Sagol cnm insallahhhHayırlısı olsun canım al bebislerini gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?