Hayirli olsun canimTeşekkür ederim kızlar.
Bütün gün klinikteydik ancak odamıza cikabildik diyebilirim. Kiev365 klasik sanırım
İlk adetle ilaçlara başlayıp Ekim ayı transfer planı yapıldı.
hayirli olsun inşallahTeşekkür ederim kızlar.
Bütün gün klinikteydik ancak odamıza cikabildik diyebilirim. Kiev365 klasik sanırım
İlk adetle ilaçlara başlayıp Ekim ayı transfer planı yapıldı.
Canm smyra masalllah masallah ayy sen bize uğurlu gel ins hic korkma kalp atışlarını duyacaskin insMerak eden guzel yürekli insanlar. Anne olmayı sonuna kadar hakeden merhametli arkadaşlarım. Guzel sonucum geldi 2292allah hepinizden razı olsun dualarla hamileyim ben. Hepinize umut olurum hayırlı gelirim inşallah. Tedavide olan baslicak olan herkes inanın hep dua ediyorum. Evet çok mutluyum ama korkuyorum da acaba kese dolu mu kalbi aticak mi vs vs... ama bu duyguyu yaşadım ya milyonlarca Kez şükürler olsun. Demek bende hamile kalabiliyormusum. Hepinizden böyle güzel haberler bekliyorum. Kiev kibris Batum farketmez ben başlattım siz arkadan patır patır sonuçları verin insallah. Iyi ki varsınız. Hepinizden Allah razı olsun
AminnnnnnnnnAmin , inşallah canim. Hepimizin kucaklari dolup tassin , geceleri cocuk bakmaktan uyuyamayalım.
Yuppiiii... Çok sevindim canım. Tebrik ederim. Bak bir de hiç belirtim falan yok deyip kendini üzüyordun..Ayyy çok güzel bir haber.Merak eden guzel yürekli insanlar. Anne olmayı sonuna kadar hakeden merhametli arkadaşlarım. Guzel sonucum geldi 2292allah hepinizden razı olsun dualarla hamileyim ben. Hepinize umut olurum hayırlı gelirim inşallah. Tedavide olan baslicak olan herkes inanın hep dua ediyorum. Evet çok mutluyum ama korkuyorum da acaba kese dolu mu kalbi aticak mi vs vs... ama bu duyguyu yaşadım ya milyonlarca Kez şükürler olsun. Demek bende hamile kalabiliyormusum. Hepinizden böyle güzel haberler bekliyorum. Kiev kibris Batum farketmez ben başlattım siz arkadan patır patır sonuçları verin insallah. Iyi ki varsınız. Hepinizden Allah razı olsun
Ins canm ins bakalimMükemmelmis , Insallah dondurulmuşlara şimdilik gerek kalmaz
Masallah , değer ikiz değeri gibi yüksek.Merak eden guzel yürekli insanlar. Anne olmayı sonuna kadar hakeden merhametli arkadaşlarım. Guzel sonucum geldi 2292allah hepinizden razı olsun dualarla hamileyim ben. Hepinize umut olurum hayırlı gelirim inşallah. Tedavide olan baslicak olan herkes inanın hep dua ediyorum. Evet çok mutluyum ama korkuyorum da acaba kese dolu mu kalbi aticak mi vs vs... ama bu duyguyu yaşadım ya milyonlarca Kez şükürler olsun. Demek bende hamile kalabiliyormusum. Hepinizden böyle güzel haberler bekliyorum. Kiev kibris Batum farketmez ben başlattım siz arkadan patır patır sonuçları verin insallah. Iyi ki varsınız. Hepinizden Allah razı olsun
Gecmis olsun , ilaçlardan olabilir. yan etkilerine baktiniz mi ?Kizlar benim midem bulaniyor 2 gündür su bile icemiyom ya neden acaba ilaclardanmi yoksa coronami oluyom
Aman Allah korusun Yüzde doksan ilaclardandir. Yine de yaniniza kimseyi yaklastirmayinBenim dogum
baktim simdi mide bulantisi kusma felan yaziyor ben anlamiyorum bu ilaclarin etkileri hep banami denk gelircorona olmayimda pazartesi ucus var
Aynen oyle canimA az sekerli Z Zaza74 L La LunaAigle A anneadayi1974 listeye göre sira bizde kizlar Allahimmmm yolumuzu acik etsin insallahhh
Amiiiiiiiinnnnn❤❤❤❤❤❤❤Ayy ins zazam ins bakalim darısı tum bekleyenlerede ins
Bunada katiliyorum canimInternet olmayan yere gitme cnmm habersiz kaliyoz senden
Bizim bi tanıdık vardı prospektüsü okuyup sonra bütün belirtileri yaşardıGecmis olsun , ilaçlardan olabilir. yan etkilerine baktiniz mi ?
baktim simdi mide bulantisi kusma felan yaziyor ben anlamiyorum bu ilaclarin etkileri hep banami denk gelircorona olmayimda pazartesi ucus var
Bende onun gibiyim galibaBizim bi tanıdık vardı prospektüsü okuyup sonra bütün belirtileri yaşardıİlaçlardandır bence geçmil olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?