Teşekkür ederim kızlar.
Bütün gün klinikteydik ancak odamıza cikabildik diyebilirim. Kiev365 klasik sanırım
İlk adetle ilaçlara başlayıp Ekim ayı transfer planı yapıldı.
Hayirli olsun canim Rabbim yüzünü güldürsün insallah

Canm smyra masalllah masallah ayy sen bize uğurlu gel ins hic korkma kalp atışlarını duyacaskin ins

Yuppiiii... Çok sevindim canım. Tebrik ederim. Bak bir de hiç belirtim falan yok deyip kendini üzüyordun..Ayyy çok güzel bir haber.
Şimdi sırada Kievde transfer olanlar var. Sabırsızlıkla onların sonucunu bekleyeceğiz. Hadi hayırlısı..

Masallah , değer ikiz değeri gibi yüksek.
Allah saglikla artirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah.

Herkese iyi dilekleri için çok çok teşekkür ederim. Hakkımızda herseyin hayirlisi. Allahim hepimizin tez vakitte kucağını doldursun insallah. Arkadaşımın da dediği gibi gümbür gümbür kiev grubu geliyorrrrrr. Allah yardımcımız olsun. Dualarimdasiniz

Gecmis olsun , ilaçlardan olabilir. yan etkilerine baktiniz mi ?
baktim simdi mide bulantisi kusma felan yaziyor ben anlamiyorum bu ilaclarin etkileri hep banami denk gelir corona olmayimda pazartesi ucus var
Bizim bi tanıdık vardı prospektüsü okuyup sonra bütün belirtileri yaşardıİlaçlardandır bence geçmil olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…