Batumla ilgili söyleyebileceğiniz olumlu olumsuz neler var. Sizleri okuyup Batuma karar vermiştim ama dondurulmuş yumurta olayini yanlis anlamisim. Sizin ilk denemeniz negatif sanirim. Neler yasadiniz ?beyzanur benim tedavim de var inşaallah en geç ekim ayında gideceğim batum
Kusur ne demek,teşekkür ederim kuzum çok zor oldu gerçekten ben bu kadar çok bağlandığımı gidince anladım biliyor musun çok seviyordum diğer kedim var veteriner zor bir hastalık deyince üç hafta yanında ağladım kimle konuşursam ağlıyordum en son idrarından kan gelmeye başladı hala unutamadım Allah bir daha yaşatmasın ama evin içinde bir canın gitmesi o kadar zormuş ki hala bazen rüyamda görüyorum hemen bir tane yavru smokin kedi sahiplendim bir hafta sonra iki hafta sahiplendiğim kedinin karahan gibi olması için dua ettim inan her can o kadar farklı ki bu çok korkak eve başka birisi gelsin koltuğun altından çıkmıyor benim ölen karahan evden bir misafiri kovmadığı kalırdı onun koltuğu vardı orada yatardı o koltuğa eşim veya ben oturursak miyavlaya miyavlaya kaldırır bir de bize sinirlenirdi evde çocuk olmayınca karahan bana evlat olmuş o kadar iyi gelmiş ki geçen eşime de dedim hayatımı ikiye ayırırım karahandan önce karahandan sonra şimdi evimin etrafında sokak kedilerini beslemeden akşam yemeğe bile oturmuyorum yani önceden de severdim mutlaka çöpün kenarına koyardım balıktır tavuktur ama şimdi arabamda kedi maması ile geziyorum uzun oldu biraz kusura bakma canım
Teşekkür ederim , kafam az karisti toparlamam gerek.Verdiğin karar ne olursa olsun en hayırlısı olsun senin olsun senin için Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlısıyla tez zamanda kucağını doldursun canım benim
yesildomates, yolun acik olsun güle güle git kahkahalarla dön inşallah.Yeşildomates hayırlısıyla git hayırlı haberlerle geri dön inşallah. Yolun açık olsun
Allahım buradaki bütün yaralı kadınlara içinde bizlerede nasip etsin canım ne güzel bir dua aminKusur ne demek,
Allah bir daha da yasatmasin. Bazan sokaktaki canlardan veterinere goturdugumde bakilmasi gereken varsa eve goturuyorum. bu son 2 ay once falan yavru ufacık el kadar gözünde enfeksiyon vardi o yüzden tedavisini yaptırıyordum. eve goturdugumde koynumda annesini koklar gibi yatti uzunca. sonrasinda ilaclarini damlattim. annesi gibi yumuşak yerde yatsin diye kazagimi koymuştum ona biraktim. sabahında cansiz bedeni ile karsilastim. bir hafta gözümdeki yaş kurumadı. bir ay kendime gelemedim. kaldi ki senelerce onlarla beraber olduğumuz cani kaybettiysek bilemedim. Allah göstermesin tekrarini da yasatmasin inşallah.
Siz üzülmeyin desem de fena üzülüyoruz birsey olunca. Dediginiz gibi cocugumuz yerine koyuyoruz.
Insallah Bir cocugunuz hatta ikizleriniz olur ve kedinizle beraber onlari da büyütürsünüz.
kuzum ben sana özelden yazayımBatumla ilgili söyleyebileceğiniz olumlu olumsuz neler var. Sizleri okuyup Batuma karar vermiştim ama dondurulmuş yumurta olayini yanlis anlamisim. Sizin ilk denemeniz negatif sanirim. Neler yasadiniz ?
Canm benim cok sukur hersey yolunda 2 tane transfer edikdi 7 eylul test günüm
Çok tşk ederim allah razı olsunCanım seninde transferin hayırlı olsun Allah'ım tez zamanda bebislerle kucağını doldursun evini neselendirsin canım. Dualarımız seninle...
Canim hayirli olsun her sey yolunda gider insCanm benim cok sukur hersey yolunda 2 tane transfer edikdi 7 eylul test günümins tutunurlar
Cok tsk ederim ins angelCanim hayirli olsun her sey yolunda gider ins
Masallah, su anda ikiz annesisin inşallah pozitif haberlerini aliriz.Canm benim cok sukur hersey yolunda 2 tane transfer edikdi 7 eylul test günümins tutunurlar
Pankekk , kalan varmiydi dondurdunuz mu.Canm benim cok sukur hersey yolunda 2 tane transfer edikdi 7 eylul test günümins tutunurlar
Hayırlı olsun Allah canına can evine can yoldaşı etsin sağlıkla gelsin inşallahCanm benim cok sukur hersey yolunda 2 tane transfer edikdi 7 eylul test günümins tutunurlar
Hayirli olsun canim rabbim en kisa zamanda guzel haberlerini almayi nasip etsinCok tsk ederim ins angel
Darisi senin basina canim benim insallah sende icine sinen bir yere karar verirsin seninde guzel haberlerini alalimPankekk , kalan varmiydi dondurdunuz mu.
Amin inşallah, hepimizin güzel haberleri olurDarisi senin basina canim benim insallah sende icine sinen bir yere karar verirsin seninde guzel haberlerini alalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?