beyzanur benim tedavim de var inşaallah en geç ekim ayında gideceğim batum
Batumla ilgili söyleyebileceğiniz olumlu olumsuz neler var. Sizleri okuyup Batuma karar vermiştim ama dondurulmuş yumurta olayini yanlis anlamisim. Sizin ilk denemeniz negatif sanirim. Neler yasadiniz ?

Kusur ne demek,
Allah bir daha da yasatmasin. Bazan sokaktaki canlardan veterinere goturdugumde bakilmasi gereken varsa eve goturuyorum. bu son 2 ay once falan yavru ufacık el kadar gözünde enfeksiyon vardi o yüzden tedavisini yaptırıyordum. eve goturdugumde koynumda annesini koklar gibi yatti uzunca. sonrasinda ilaclarini damlattim. annesi gibi yumuşak yerde yatsin diye kazagimi koymuştum ona biraktim. sabahında cansiz bedeni ile karsilastim. bir hafta gözümdeki yaş kurumadı. bir ay kendime gelemedim. kaldi ki senelerce onlarla beraber olduğumuz cani kaybettiysek bilemedim. Allah göstermesin tekrarini da yasatmasin inşallah.
Siz üzülmeyin desem de fena üzülüyoruz birsey olunca. Dediginiz gibi cocugumuz yerine koyuyoruz.
Insallah Bir cocugunuz hatta ikizleriniz olur ve kedinizle beraber onlari da büyütürsünüz.

Allahım buradaki bütün yaralı kadınlara içinde bizlerede nasip etsin canım ne güzel bir dua amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…