Eklentiler

• 47D07AC1-025B-4A77-AA6F-95AB304E6CBD.jpeg
    117,8 KB · Görüntüleme: 66
Bende katılıyorum sana cnm onca para az degil. Hadi parayı kenara koyalımkı kenara koyulcak bır miktarda degıl.. ilgi alaka olmayınca olmuyor malesef. Bizler yillarca kesildik bicildik onca tedavıler gecırdıkk benim paramla bana destek yerine köstek olan hicbir klınıgı kabul edemem aslaa. Benim ilk tedavim olacak. Sizlerin yaşanmışlıkları olmasa belkı bende herseye gözümü yumardım yeterki bebek sahıbı olayım derdım. Ama bunu zaten yıllardır dedımm sonuc hep 0 koca 0..Sizlerin sayesınde burdakılerın sayesınde gözümü actım. Hepınızden Allah razı olsun. Zor zamanlar gecirdik hepimiz.Dilerım herkes emegının karsılıgını en yakın zamanda alırRabbim hepimize kokusunu icimize cektıgımızde sarıldıgımızda gözlerıne baktıgında icimizin ısınacagı tüm acılarımızı yaşanmışlıklarımızı unutturacakk evlatlarımıza en yakın zamanda hayırlısıyla kavusmayı nasip etsin

Zaten bu yöntemlere sorunu olan başvuruyor canım benim senin kısmetin kiew aklına olumsuzluk getirme daha farklı yöntemler deneyecekler kesin olacak bu sefer hatta gör bak çoğul gebelik olacak bu sefer de Nasıl yapacam zor mu olacak diye düşüneceksin ben kısmete çok inanırım sen önce ki arkadaşlardan hep Kiev’i düşünmüşsün ama cesaret edememişsin o zaman bu zaman emin ol

Seni en iyi ben anlarım kardeşim
Evet doğru diyorsun burda öyle arkadaşlar var ki kredi çekiyor son şansım bu deyenler
Tabii nasipte varsa oluyor,ama bu işte çok para olunca işi nasibe,kısmete burakmasınlar
İşlerine ciddi yanaşsınlar
Burda füsun isimli kardeşim vardı eskilere dönüp okuya bilirsiniz,kadın eşiyle engelliydi tüm düğün takılarını satıp,kredi çektiler kıbrısa yönlendiler yumurta donasyonuna ve sonuç hüsran,kalan embriyolarının dondurma ücretini akrabaları topladı,yeni kredi çektiler dondurulmuş embriyolarını transfer ettirdiler,kimyasal gebelikle sonlandı,kıbrısta tedavi eden doktor (Firdevs),senin rahmin çok kötü anne olamazsın dedi.kız ne durumdaydı anlatamam.Allah çok büğük,kız kendiliğinden anne oldu ve oğluna kavuştu.belki şimdi 1.5-2 yaşında oğlu
Çok sağlıklı ve dünya tatlısı maşallah oğlu oldu.
Şimdiye kadar kadın engelli maaşlarıyla eski donasyona aldıkları krediyi kapatıyorlar
Allah verdi,acısı dindi
Ama Allah vermeseydi artık o kadının acısını siz düşünün isterim

Ayyy ağlatın beni
İnşallah dediğin gibi olur

Cok haklısın güzelim, ne denir ki bu yazdıklarına... şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?

zaza hayırlı haberlerin olsun herşeyi yaz lütfen
Eşimin örneğini yukarı çıkardılar
Heyecan beni bastı
Embriologların elinde
Ne yapıyorlar bilemiyorum
Bakalım ne haber çıkıcak
Benim rahim ağzındanda alınan smir her halde iyi çıkmadı,lçkosit sayısı çok
Şimdi adet sonuna bağlımı yoksa sıkıntımı
Doktorla görüşmeyi bekliyoruz
Bugünede doktorumun en yoğun günü
18 transfer,bir sürü opu
Durun bakalım görüşümüzü anlatıcam

Cok haklısın güzelim, ne denir ki bu yazdıklarına... şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?
Kıbrıs’ta bu yaşadıklarımdan sonra ilk etapta farklı merkez düşünüyordum buradaki tüm arkadaşlarım gibi nedense Ukrayna’ya gitmek gözümü korkutuyordu farklı ülke farklı dil bilmediğim bir memleket diye Kıbrıs tr nin bir ili gibi daha kolay geliyordu, ama gönderdiğim msj lara cvp alamayınca ve aynı profesyonel olmayan uygulamalar la karşılaşma korkusuyla bir cesaret geldi,ben ne yapıyorum dedim, bu yolda bu kadar üzüntü acı çektim dünyanın diyer ucu olsa giderim evelallah her ülkede başımın çaresine bakarım dedim maliyet açısından da artık pek farkı kalmadığı için Ukrayna’ya karar verdim, tüm tahlillerimi gönderdim onlardan cvp bekliyorum, bu saatten sonra ilgisizliğe amatörce davranışlara tahammülüm kalmadı maalesef , inşallah benim kısmetimde orasıdır, neresi olursa olsun ama hiç birimizi kırmadan,profesyonelce gerekli önemi, ilgiyi bilimsellikle paralellik göstererek tedavilerimiz mutlulukla sonuçlansın inşallah

Madem öyle sorayım eşimin ileri hareketlilik 22 cıktı acaba sorun mu bu. Normal değer 32 olması lazımmış.
Yumurta donasyonu mu yaptıracaksınız?
Zaten ivf gebelik olacağı için spermin durumuna göre ya icsi ya da klasik ivf yapılıyor.
Klasik ivf de yumurtanın etrafına spermler bırakılıp döllemesi bekleniyor, icsi de sperm kalitesi şüpheli ise direkt yumurta içine enjekte ediliyor. Bırakın yüzde 22 ileri hareketi. Total immotil, yani tamamı hareketsiz spermlerle bile tüp bebek yapıp çocuğunu kucağına alan var. O yüzden bence değeriniz tüp bebek için yeter de artar

Kızoşlaaaar çıktık klinikten bizi otele getirdiler
Eşimin spermi gayet iyi dediler ve hem çarşamba aldıkları ve bugünkü verdiğini dondurdular ve dondurduklarına dair bize evrak imzalatılar
Tüm evrakları çifter çıkartılar bir örneyi bize verdiler baş hekimin kaşe ve imzasıyla
Adet sonu olduğu için biraz rahim ağzı lökosit sayım yüksek çıkmış,doktor oda sorun değil
Kan değerlerimdede sorun yok
5 seçtiğim donörden ikisi işleme giricek,yani onlardan birini doktor seçicek
Donörlerimin printer resmi bile dosyama konuldu
Cillop gibi kızlar
İnşallah bu kızların yumurtasından gebe kalıp doğururum
Dönüş biletlerimizi Andreye attık,gece 23.30 bizi otelden araba alıp havaalanına götürücek
Okadar kontrollu çalışıyorlar ki,az önce yemekten dönerken recepsiyonden sizin gece 23.30 arabanız gelicek dediler
Böylece kızoşlar ben vatana dönüyorum
Geriye kaldı benim 11 mayıs ultrasyonuma göre doktor kararı
Bu kadar
İnşallah bu mübarek günlerde size azda olsa yardın etiysem Rabbim karşıma çıkarsın

Çok yardımın oldu zazacım kendi adıma sonsuz teşekkürler, şu geçen güzel bir hafta gibi transferinde su gibi aksın gitsin sağlıkla güzel müjdelerini alalım burdan, çok insanın duasına girdin ne mutlu sana mükafatı büyük olsun inşallah zazacım bu arada ilk görüşmeye regli zamanı mı gitmek gerekiyor yoksa farketmiyor mu

Caaaannn çok çok teşekkür ederim dileklerine rgöre.benim reglimin bitişine yakın istedi doktor lazım olsa histero yapıcam dedi,onada çok şükür gerek kalmadı ultrasyona baktıktan sonra
Adet bitince git,smir alıyorlarya rahimin dört yerinden (idrar kanalı,vajinanın 2 yeri,cerviks)
Adetli olursan bakamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…