Baharcim sen sanslisinki sana aninda dönüyor lar bende iletisim sıkıntısı cok yasadim ilkinde hemsireye yazdigim da 1 hafta sonra dönüldüğünü bilirim murat beye saygim sonsuz onun cabalamasini asla inkar edemem hatta aradigindada hep soylerim fakat anlayamadigim hemsirenin donmemesiydi hep hemsire yok canim simdi bana maalesef.Kızlar Gynolife’in ilgisizliği ve dönüş yapmama konusunda yazdıklatınıza çok sasırıyorum... Enis bey de oradaki Meltem hemsirede dakikasında döner, yazar arar sorar.. çok saşırıyorum walla bu yorumlara... yakın zamanda bir suru insan oradan hamile kaldı dogurmak uzereler vs vs... herkesin ayrı fizyolojik sorunu var, hatta bazıları sebepsiz infertilite.. o yuzden herkesin öykusu farklı...bir de evet Kiev de tabiki dusunulebilir karantina olmadıgı için... ama kızlar yemekler iyi-kotu vs bunları boş verın canlar, 10 gün kuru ekmekle su yiyeyim yeterki olsun modundayım ben... sadece kalbinizin sesini dinleyin ve ona gore karar verin kliniği
Seceye dört embriyo koydular dördüde tuttuyaEn ıyısınden 4 tane alırım
Seceye dört embriyo koydular dördüde tuttuya
Sonra kızcığar reduksiyona geldi üçünü durdurdu
Kortizon hapı vermişlerdi, gebe kaldıktan bir müddet sonra da kullandım. Göbekten kan sulandırıcı iğne 10 gün kadar. Bir de değişik bitkisel vitamin hapları vermişlerdi. Eşim doktor, o inceledi ve hapların içeriklerini beğenmişti. E vitamin hapı kullandım 3 ay. Bir de transferden hemen sonra bhcg iğnesi vurmuşlardı. Hepsini biotexcom ücretsiz vermişti. Sonrasında buradaki doktorum ve merkezle birlikte ilaç kullanım durumlarına karar verdik.Ilaclar kisiye ozel tabiki ama sunu sorabilir miyim size, estrofem ve progesteron dan cok cok farkli birseyler mi veriyorlar?
Bugün sonZazaa ne zaman yola cıkıyonuz
Kuzummm hiç oyle değil her ayrıntıyı yaz sen, kurban olduğumBanar eger bunu bana duyduruyorsun yemekl içmesine kadar yazıma,biliyorsun bunu içten ve sizler için yapıyorum,yani kendinizi burda hiss etmiş gibi olasınız
Çünkü bende hep korkuyordum bura gelmeye
Kıbrısta olumsuz sonuçlarım oldu evet,biliyorsun iki meşhur merkezde yaptırdım,ilkini söylemiyorum,ama ikinci merkezimdende çok razıydım Allah var
Ben görüp yaşadıklarımı dolu dolu dile dökenlerdenim
İnsanlar elinden geleni yaptılar kıbrısta,ikinci merkezimde 4 defa hamilelik sevincini yaşadım,sonuçları hüsran olsada
En son burası
Burdada sonuç aynı olursa,demek sorunun en büyüğü bende
Ve artık kitabı kapatıcam
İnşallah çok kitaplardakı gibi isterim mutlu son olsun
Ama tabii her şeye hazırım
Kötü sonda ola bilir
Doğru diyorsunKuzummm hiç oyle değil her ayrıntıyı yaz sen, kurban olduğumDemem o ki önemli olan sonuç almak bir kuru ekmek yerim aç kalırım gerekirse, onu demek istedim...birde sadece bana degil etrafımdaki kadınlar da iletişim sorunu yasamadı Gynolife’da.siz Enis beye soyleyin hemsirenizi değiştirsin, bir hemşirenin ilgisizliği bütün ekibe maledilmesin walla gunahtır guzel kadınlar
Canim insaallah en guzel haberleri vereceksin.Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin.AminBanar eger bunu bana duyduruyorsun yemekl içmesine kadar yazıma,biliyorsun bunu içten ve sizler için yapıyorum,yani kendinizi burda hiss etmiş gibi olasınız
Çünkü bende hep korkuyordum bura gelmeye
Kıbrısta olumsuz sonuçlarım oldu evet,biliyorsun iki meşhur merkezde yaptırdım,ilkini söylemiyorum,ama ikinci merkezimdende çok razıydım Allah var
Ben görüp yaşadıklarımı dolu dolu dile dökenlerdenim
İnsanlar elinden geleni yaptılar kıbrısta,ikinci merkezimde 4 defa hamilelik sevincini yaşadım,sonuçları hüsran olsada
En son burası
Burdada sonuç aynı olursa,demek sorunun en büyüğü bende
Ve artık kitabı kapatıcam
İnşallah çok kitaplardakı gibi isterim mutlu son olsun
Ama tabii her şeye hazırım
Kötü sonda ola bilir
Rabbım yüzünü güldürsün cnm inşallahDoğru diyorsun
Aç kalım yeterki sonucum güzel olsun
Dur bakalım kuzum,sonuçlarımızda çıktı
Doktor kararını son defa duyalım
Bahar biliyormusun,beni burda taşıyıcı annelerin oteline yerleştirdiler,her gün gördüğüm anne babaların elinde küçük canlar benim içime sevinç katıyor
Taşıyıcı anne paketini bile düşündüm
Doktorada dedim acaba taşıyıcı anne paketinimi alsam,kadın hayır dedi,seni evlatsız burakmıyacam dedi
İnan kulağa okadar hoşş geldiki
Sonra korkuyorum Allahım vermese
Ama vermesede vardır bir hayır deyerek kendime şimdiden teselli vermeye çalışıyorum
Brokoli kürü nasil yapiliyoKizlar ben ibrahim saracoglunun brokoli kürüne baslayim diyorum. Rahim ico yapisiklik varsa yok ediyormus birde kistleri? Varmi bir bilginiz?
Canim sorunda o hemsire yok ben hemsire yle konusmak istiyorum dedim cunku hemsirelere whatsuptan ulasamayorum numarami silmisler ben bunu enis beye ilettim bana yazin sorun deil dedi hemsireye gerek yok dedi neyse sorun deil zaten canim ben orda gordugum ilgisizligi anlatmaya kalsam bir sayfa yetmez murat bey,enis bey ve cansu hanim haric bunlar orda dort dondu allah icin haklarini yiyemem tedavi boyunca hemsirelerin hemde butun hemsirelerin pesinde kostum ben evrak isi oldu bir suru sey oldu gorevli hemsire ilgilensin diye hepsi ustunden attilar ben ilaclarimi kullanmayi enis beyden ve eczanede ogrendim. Neyse sorun deil zaten gecti gitti. RABBIM HERKESİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN INSALLAH❤❤❤❤❤Kuzummm hiç oyle değil her ayrıntıyı yaz sen, kurban olduğumDemem o ki önemli olan sonuç almak bir kuru ekmek yerim aç kalırım gerekirse, onu demek istedim...birde sadece bana degil etrafımdaki kadınlar da iletişim sorunu yasamadı Gynolife’da.siz Enis beye soyleyin hemsirenizi değiştirsin, bir hemşirenin ilgisizliği bütün ekibe maledilmesin walla gunahtır guzel kadınlar
Yarım litre suyu kaynatıp icine brokolı koyup en fazla 5 dk devam kaynatıp suyunu ısabah ögle akşam ıcılcek. Erkeklerede cok iyiymişBrokoli kürü nasil yapiliyo
Hadi hayirlisi olsun canim benim bekliyoruz yazmani❤❤❤❤❤Bugün son
Şimdi yine bizi kliniğe getirdiler
Eşim en sonuncu defa sperm vericek
Sperm dondurma evrak imzalaması olucak
Sonuçlarımız çıkmış
Onlarlada en sonuncu defa doktorla görüşücez
Hepsini yazıcam
Ne kadar sureyle uygulamak gerekiyo bunu süresi varmiYarım litre suyu kaynatıp icine brokolı koyup en fazla 5 dk devam kaynatıp suyunu ısabah ögle akşam ıcılcek. Erkeklerede cok iyiymiş
Her 7 günde 3 gün ara verılcek demişti. Ben cok severım brokolıyi aslında cokda yerımNe kadar sureyle uygulamak gerekiyo bunu süresi varmi
Bende cok severim brokoliyi benim adetim duzenlide tsh 2.87 cikti bende yüksek yaniHer 7 günde 3 gün ara verılcek demişti. Ben cok severım brokolıyi aslında cokda yerımilac kullanıyorum etkisini almasından korkuyorum . Adetide düzene sokuyormuş. Adet olmamam gerekıyor korkuyom adet olmaktan suyunu icince
Bi videosu vardı youtubede ondada tsh ile ilgili anlatıyordu brokolıyı bı bak ıstersenBende cok severim brokoliyi benim adetim duzenlide tsh 2.87 cikti bende yüksek yani
Bahar arkadaşım yazdıklarına maalesef ki katılamıyorum çünkü, ben de 1 yıl önce aynen senin gibi düşünüyordum yeterki bebeğime kavuşayım her türlü zorluğa katlanırım bu süreçte çok büyük zorluklara da katlandım zaten bu yola giren hepimizin beklentisinin bu olduğunu bildiği için merkezlerin davranış-uygulama modellerinin her geçen gün baştan savma olmaya başladığını gözlemliyorum, ben hiç bir zaman merkezimin ismini vermedim, gidip ilk tedavisinde hemen sonuç alanda çok ya da şu an tedavisi devam edenler okuyup stres yapmasınlar diye, evet şimdi yaşadığım olumsuzlukları isim vermeden yazıyorum çünkü 9000 eu para harcadım ve elim boş,yapılan açıklama çok üzüldük, ben tüm testlerimi her şeyimi en ince ayrıntısına kadar yaptırdım merkez istemeden kendi araştırmalarım sonucunda hala da rahim filmini tekrar çektireyim diyip kendim de hata aramaya çalışıyorum, karşı tarafta bana yıksın benden tetkik istesin araştırsın diye bekledim ama maalesef tek cümle çok üzüldük, sizin bilimselliğiniz bu kadarsa içtiğim 5 tl lik suyun hesabını bile sormak istedim,merkezler bir kişinin msj na hemen dönüp diğerine 1 hafta sonra dönüyorsa ben o merkeze nasıl iyi diyebilirim, biz bu işi bedava veya cüzi bir fiyata yaptırmıyoruz, ödenen bu ücretler karşılığında her kişiye uygulama aynı olmalı ki ben o merkeze iyi diyeyim, parasını da geçtim bu sürece gelen yaşadığımız psikolojik çöküntülerin maddi karşılığı zaten yok, ben farkettim ki ne kadar anlayışlı alttan alırsam karşı taraf rahatlıyor, bu iş baştan savma yapılacak bir iş değil zaten öyle olduğu için istenen paralar bu kadar yüksek, bu paralar isteniyorsa o zaman bunun da hakkını vermeliler şöföründen hemşiresine koordinatörüne doktoruna hepsi en iyi hizmeti vermeliler bunun denetimini de bizler değil kurum yapmalı, evet ben 1 den fazla tedavi imkanına sahip olabilirim ama burda tek bir sefer gidebilecek arkadaşlarımın sadece şans faktörüyle bu yolda olmasını istemem, buraya yazıyorum çünkü gidecek olanda kendini ona göre hazırlasın kendine yapılacak en ufak bir ihmalkarlıkta hakkını savunsun, hizmet veren de okuyup eksiklerini gidersin, bizler sustukça, onlara mecburmuş gibi sustukça oradaki uygulamalar ve davranış modelleri gün geçtikçe gevşemeye başladı, nacizane düşüncelerim biraz uzun oldu çok özür dilerim, içimin yangını üzüntüsü kelimelerle anlatılmaz, beni de en iyi sizler anlarsınızKızlar Gynolife’in ilgisizliği ve dönüş yapmama konusunda yazdıklatınıza çok sasırıyorum... Enis bey de oradaki Meltem hemsirede dakikasında döner, yazar arar sorar.. çok saşırıyorum walla bu yorumlara... yakın zamanda bir suru insan oradan hamile kaldı dogurmak uzereler vs vs... herkesin ayrı fizyolojik sorunu var, hatta bazıları sebepsiz infertilite.. o yuzden herkesin öykusu farklı...bir de evet Kiev de tabiki dusunulebilir karantina olmadıgı için... ama kızlar yemekler iyi-kotu vs bunları boş verın canlar, 10 gün kuru ekmekle su yiyeyim yeterki olsun modundayım ben... sadece kalbinizin sesini dinleyin ve ona gore karar verin kliniği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?