Evet tıkanıklık var demişti dr . Hatta bizde demistik acılmıyormu hayır demişti.
herkesin derdi başkaRabbim derdimize derman olsun cnm en yakın zamanda hepimizin yüzü gülsün inşallah.Bizler anne olmayı hakkedıyoruz

Maşallah bak sizde spermle ilginç şeyler biliyorsunuz
Kim nerden yaralı onu daha iyi biliyor
Allah sizin aileyede evlat nasip etsin

Maşallah bak sizde spermle ilginç şeyler biliyorsunuz
Kim nerden yaralı onu daha iyi biliyor
Allah sizin aileyede evlat nasip etsin
Siz bana sperm diyin ben size binbir türlü çalışma ile tez ile yanıt vereyim o derece hemde

Mesela Beyza arkadaşımın yumurta sorunu olmasaydı tüp bebekle kendi spermleri kendi yumurtaları ile şansları çok ama çok yüksekti..

Biz kuyruksuz spermle bile denedik doğru düzgün gelişimini bile tamamlayamadı embriyolar

Bızdede ufak bir kesık yapıp alınıyor. Ama bıze dr kanal tıkanık oldugu icin amelıyatla alıyoruz demıstı. Benım kafam karıstı şimdi? Şimdi daha cıkmazmı acaba bizim amelıyatta
Yok kuzu tıkanıklık varsa korkma çıkar her defasın da hemde direk yumurtadan alındığı için daha kaliteli olur

Yarın eşimin en sonuncu spermiogramını atıcam sana

canım ben özellikle donasyon yaptıracağım beni hazırlayın diye gitmedim doktora. sürekli gittiğim bir hastane ve kadın doğumcu var ona dondurulmuş embriyo transferi olacağım onun için hazırlık yapıyorum demiştim. zaten ilaçlar eczaneden alınıyor ve kullanılıyor doktor rahim içini kontrol ediyor ve benim söylediğim kan tahlillerini yapıyor. hiç bir zaman ilaç yazmadılar ve hiç bir zaman ilaç kullanımı ile ilgili yorumda bulunmadılar. hatta kliniğiniz nasıl diyorsa o şekilde kullanın ilaçları diyorlardı. yeniden donasyon yaptıracağım ve aynı doktora gideceğim. hem güven problemi olmuyor yani merkezin yönlendirmesi olmadığı kendi seçimim olduğu için kafam da rahat oluyor. aklımda soru işareti kalmıyor. malum güven duymak çok önemli.

ben yanımda götürmüştüm döviz transferlerinde havale eft yapmak biraz zor oluyor. günlük harcamalar için de yanımızda TL vardı. Garanti bankasının ATM'sini de gördüm bu arada ama hiç kullanmadım.

Kızlar Gynolife’in ilgisizliği ve dönüş yapmama konusunda yazdıklatınıza çok sasırıyorum... Enis bey de oradaki Meltem hemsirede dakikasında döner, yazar arar sorar.. çok saşırıyorum walla bu yorumlara... yakın zamanda bir suru insan oradan hamile kaldı dogurmak uzereler vs vs... herkesin ayrı fizyolojik sorunu var, hatta bazıları sebepsiz infertilite.. o yuzden herkesin öykusu farklı...bir de evet Kiev de tabiki dusunulebilir karantina olmadıgı için... ama kızlar yemekler iyi-kotu vs bunları boş verın canlar, 10 gün kuru ekmekle su yiyeyim yeterki olsun modundayım ben... sadece kalbinizin sesini dinleyin ve ona gore karar verin kliniği

Banar eger bunu bana duyduruyorsun yemekl içmesine kadar yazıma,biliyorsun bunu içten ve sizler için yapıyorum,yani kendinizi burda hiss etmiş gibi olasınız
Çünkü bende hep korkuyordum bura gelmeye
Kıbrısta olumsuz sonuçlarım oldu evet,biliyorsun iki meşhur merkezde yaptırdım,ilkini söylemiyorum,ama ikinci merkezimdende çok razıydım Allah var
Ben görüp yaşadıklarımı dolu dolu dile dökenlerdenim
İnsanlar elinden geleni yaptılar kıbrısta,ikinci merkezimde 4 defa hamilelik sevincini yaşadım,sonuçları hüsran olsada
En son burası
Burdada sonuç aynı olursa,demek sorunun en büyüğü bende
Ve artık kitabı kapatıcam
İnşallah çok kitaplardakı gibi isterim mutlu son olsun
Ama tabii her şeye hazırım
Kötü sonda ola bilir

Tamaracum canum benim nerelerdesin kuzum sen ozlettin kendini uzaktan takip ettigini gördüm hersey yolundami canim seviliyorsun❤❤❤❤❤❤

Valla kuzum senın dksına döner dedıgını ben 10 gün bekledıgım gün oldu.

Ben murat beyı sevıyorum. Fakat klinik bana ilgisiz geldı. Nasip degılmıs bana orası ben onu anladım. Memnun kalan kadar kalmayanda var her klinik gibi malesef. Herkes yaşadıgını bılır.Az paralar ödemıyoruz . O yüzden stressiz tedaviye başlamak tabıkı daha iyi. Ben koşamam kımsenın pesınden valla gücüm kalmadı artık. olur olmaz Allah bılır nasip . Ama en azından kafam rahat başlayacagım.Rabbim herkesın emegının karsılıgını versin inşallahAllah yolumuzu acık etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…