How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kız ben delırıyodum artık agladım evın ıcınde kackez. Resmen kendımı zorla tedavıye kabul ettirmeye calısıuodum😳 benım adama anlattım sonra dedı senın paran cok galiba 😆😆 paraya doyulmuş malesef
İşte onun için dedin tedaviye gitmeden parayı ödeme,yarın ne olacağı belli değil
Ben bu kadar gevşek merkez bir tek ilk tedavilerimde gördüm,bu merkez ondanda beter
Kıbrıs british Allah var çok dissiplinli ve kuralcı
Saygıda kusur etmezler,tedaviyi takip eden hemşire ayrı,donör şeçen ayrı
Bu ne yaaa

Canim gercekten adam herseye kosusturuyor . bana hemsireye gerek yok dedi yaa adammm biz hemsireyle sorun yasadigimiz icin ben gittigimde adam her yerdeydi kan alinmisti benden bir baktim kan almada oturuyor daha sonra klinik resepsiyonunda telefonlara bakarken gordum 🤣🤣🤣
İşte işler raydan çıktıysa kötü sonlanır
Bin kere düşün derim

İşte onun için dedin tedaviye gitmeden parayı ödeme,yarın ne olacağı belli değil
Ben bu kadar gevşek merkez bir tek ilk tedavilerimde gördüm,bu merkez ondanda beter
Kıbrıs british Allah var çok dissiplinli ve kuralcı
Saygıda kusur etmezler,tedaviyi takip eden hemşire ayrı,donör şeçen ayrı
Bu ne yaaa
Canım ben yanlıs anlamadık demi? Ön görüsmeye gıdınce hersey bakıldıktan sonra imza atılınca 1000 euro ödücez , sonra transfer günü geri kalan demi?

Zazacım senin eşinin sperm değerleri nasıl rakamsal olarak? Z Zaza74
Sen bunu sorunca benımde aklıma bır soru geldi. Kızlar bizde tese oluyor. Biz bir kac kez normal sperm testi yaptırmıstık ordada sayılar yazıyordu ama doktorlar azosperm dıyordu.

Insaallah hayat mucizelere gebe ayyy ne sevinirim🙏
Zaza buraya yaziyimda arkadaslarda okur.Simdi siz giderken ucak bileti aldiniz ya dönus gunune gore ordanmi donus biletini aldiniz

Birde ikinci kere gideceksiniz ya orda kalma gunu diyelim transfere 10 gun kalmak istiyorsun rahim hazirligi vs hani donmus embiryo ya nerden geldiniz o kadar kaldiniz yaparlar mi😂😂😂Yeme icme konaklama sınır koyarlar mı😂😂

arkadaşlar istanbulda donasyon içün rahim hazırlığı yapan hekim isimleri verir misiniz. her gittiğinizde ayrı muayene ücreti almıyorlar değil mi? bir de rahim hazırlarken türkiyede doktorların normal tüp bebekte verilen estrofem ve progesteon sayısına göre donastonda çok daha fazla dozda ilaçşar veriliyor hatta üstüne iğne formları da veriliyor. o yüzden donasyon protokolünü bilen kadın doğumculara gitmek gerekir değil mi? yada senin kievdeki doktorun beni ilgilendşrmez ben 3 estrofemden fazlasını önermem falan derse.. o yüzden daha önce donasyona hazırlamış hekim isimleri alabilir miyiz sizden. mesela ben progestan fitil yanında ampul istedim hayır gerek yok dediler estrofemi kanamam başlayınca progestranı arttıralım dedim en yüksek doz bubdediler ama bakıyorum kıbrısa kieve bana verilenlerin 2katı dozlar artı iğneler falan.

Zaza buraya yaziyimda arkadaslarda okur.Simdi siz giderken ucak bileti aldiniz ya dönus gunune gore ordanmi donus biletini aldiniz

Birde ikinci kere gideceksiniz ya orda kalma gunu diyelim transfere 10 gun kalmak istiyorsun rahim hazirligi vs hani donmus embiryo ya nerden geldiniz o kadar kaldiniz yaparlar mi😂😂😂Yeme icme konaklama sınır koyarlar mı😂😂
Kalınır bıse demezler bence 🤭 transferden sonra bıraz keyıf yaparız orda🤣

Ben gidiş bileti alım dönüşü burda ayarladım,çünkü Andrey işiniz uzaya bilir dönüşü almayın dedi
İkinci defa gelince inşallah transfere her halde 7 gün kala gelirim
Onu artık doktor karar verir
Secey arkadaşımız mesela 9 gün önceden gelmişti

arkadaşlar istanbulda donasyon içün rahim hazırlığı yapan hekim isimleri verir misiniz. her gittiğinizde ayrı muayene ücreti almıyorlar değil mi? bir de rahim hazırlarken türkiyede doktorların normal tüp bebekte verilen estrofem ve progesteon sayısına göre donastonda çok daha fazla dozda ilaçşar veriliyor hatta üstüne iğne formları da veriliyor. o yüzden donasyon protokolünü bilen kadın doğumculara gitmek gerekir değil mi? yada senin kievdeki doktorun beni ilgilendşrmez ben 3 estrofemden fazlasını önermem falan derse.. o yüzden daha önce donasyona hazırlamış hekim isimleri alabilir miyiz sizden. mesela ben progestan fitil yanında ampul istedim hayır gerek yok dediler estrofemi kanamam başlayınca progestranı arttıralım dedim en yüksek doz bubdediler ama bakıyorum kıbrısa kieve bana verilenlerin 2katı dozlar artı iğneler falan.
İstambulda bir tüp bebek uzmanıda yeter,hamileliğini takip edende yeter
Kiev gebeliğin 12 haftasına kadar seni takip ediyor
Gerisi artık hamilelik takip eden doktorların işi
Ayy kızlar ben 12 haftasını görsem
İçimde büyütsem
Ve sağ salim doğursam
Ahhh ne güzel duygular
Rabbim hepimize nasip etsin
İftar açanlar bir ağızdan Amiiiin diyelim🤲

Kiev yumurta garantisiyle sohbete oturmuyor
Direk sohbeti embriyo üzerinde götürüyorlar
Mesela benim rahim çokta iyi değil,düşüklerim var,eşimde sperm sayısı düşük
Elena Mihaylovna bunu dedi,iyi embriyo kel endometriyumda bile tutunur ve gelişiyor
Evet iste ben de onu sormak istedim. Mesela tekli deneme 4900 Euro ya, sunu diyor mu kesin 2 embriyo olur veya minimum su kdr oolur diye . Garantisi var mi yani? Yoksa ellerinden geleni yapiyorlar takdir Allah in mi 🙏 bunu merak ettim.

İstambulda bir tüp bebek uzmanıda yeter,hamileliğini takip edende yeter
Kiev gebeliğin 12 haftasına kadar seni takip ediyor
Gerisi artık hamilelik takip eden doktorların işi
Ayy kızlar ben 12 haftasını görsem
İçimde büyütsem
Ve sağ salim doğursam
Ahhh ne güzel duygular
Rabbim hepimize nasip etsin
İftar açanlar bir ağızdan Amiiiin diyelim🤲
Amin cnm inşallah 🙏🙏🙏

Back