Vallah ben üç embriyo sayısı duyuyordumEvet iste ben de onu sormak istedim. Mesela tekli deneme 4900 Euro ya, sunu diyor mu kesin 2 embriyo olur veya minimum su kdr oolur diye . Garantisi var mi yani? Yoksa ellerinden geleni yapiyorlar takdir Allah in mibunu merak ettim.
Inşallah cnm Allah gönlüne göre versinVallah ben üç embriyo sayısı duyuyordum
Hata 4 olsa dördünüde koyup koymayacaklarına dair konuşuyorlardı
Ahh kızlar biri olsun benim olsun artık
Halil ibrahim tekinde ikinci denememde beşinci güne 9 embriyo kalmıştıEvet iste ben de onu sormak istedim. Mesela tekli deneme 4900 Euro ya, sunu diyor mu kesin 2 embriyo olur veya minimum su kdr oolur diye . Garantisi var mi yani? Yoksa ellerinden geleni yapiyorlar takdir Allah in mibunu merak ettim.
Amin canim insaallahİstambulda bir tüp bebek uzmanıda yeter,hamileliğini takip edende yeter
Kiev gebeliğin 12 haftasına kadar seni takip ediyor
Gerisi artık hamilelik takip eden doktorların işi
Ayy kızlar ben 12 haftasını görsem
İçimde büyütsem
Ve sağ salim doğursam
Ahhh ne güzel duygular
Rabbim hepimize nasip etsin
İftar açanlar bir ağızdan Amiiiin diyelim
Canim evet hakisin sartlar maddi manevi zorlayici bilet ekstra farkla gun degisimli olan varsa oyle bak aksi halde yanmaya cok musait olur tam gitmeye yakinda fiyatlar ucuyo euro tam uctu zaten bakalim Allah yardimcimiz olsunYa bu bilet olayı benimde kafamı kurcalıyor. Şimdiden almak istiyorum ama adet günüm 1-2 gün oynayabiliyor. İğnelere yanıtım nasıl olcak onu da bilmiyorum.
Geçen sefer iğnenin 11. Günü opu olmuştum. Bi yandan bir arkadaş çatlatma iğneni kıbrısta ol riske atma diye öneride bulundu. Ama son kontrolde belli olcak çatlatma iğnesini ne zaman yapacağım.. son anda alırsam bileti çok yüksekten alıcam
Euro aldı başını gidiyor
Hiç bi şey bizden yana değil gibi
Demkkki gunde 1000 hasta geliyor 8 tane hemsire var orda biri rus biri kazakistanli 3 tanesi kibrisli digerleri turkiyeden gelmis demekki yetiyor hemsirelerKız belki hemşire kalmamış merkezde
Oda ola bilir
2 tanesi basin yayindan sorumlu zaten sabahtan aksama kontrol ediyorlar kesinHemşireler az otursun bu sayfada
İşlerini yapsa ozaman enis kendi işini yapar
Çatlatma iğneyi kıbrısta vursunlarYa bu bilet olayı benimde kafamı kurcalıyor. Şimdiden almak istiyorum ama adet günüm 1-2 gün oynayabiliyor. İğnelere yanıtım nasıl olcak onu da bilmiyorum.
Geçen sefer iğnenin 11. Günü opu olmuştum. Bi yandan bir arkadaş çatlatma iğneni kıbrısta ol riske atma diye öneride bulundu. Ama son kontrolde belli olcak çatlatma iğnesini ne zaman yapacağım.. son anda alırsam bileti çok yüksekten alıcam
Euro aldı başını gidiyor
Ben hep nakit ve elimde getirdimBir de kıbrısta ödemeleri nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar?
Nakit mi veriliyor? Hesap numarası veriyorlar ibana mı atılıyor? Kıbrısta tüm bankaların atmsi var mı? Toplu para bulundurmak istemiyoruz üstümüzde. Siz nasıl yapmıştınız?
Kontrol edince işlerini iyi yapsalar daha güzel olur2 tanesi basin yayindan sorumlu zaten sabahtan aksama kontrol ediyorlar kesin
Sen bunu sorunca benımde aklıma bır soru geldi. Kızlar bizde tese oluyor. Biz bir kac kez normal sperm testi yaptırmıstık ordada sayılar yazıyordu ama doktorlar azosperm dıyord
Insallah olacakVallah ben üç embriyo sayısı duyuyordum
Hata 4 olsa dördünüde koyup koymayacaklarına dair konuşuyorlardı
Ahh kızlar biri olsun benim olsun artık
Azospermi hastalarında hiç sperm çıkmıyor canım ama sperm sayısı çok azsa bazı hastalarda daha iyi kaliteli bulmak için tesa ile yumurtadan şırınga ile çekiyorlar azospermi hastalarında kanal tıkanıklığı yoksa sperm üretimi olmadıgından mikro tese ile ameliyatla keserek bakıyorlarSen bunu sorunca benımde aklıma bır soru geldi. Kızlar bizde tese oluyor. Biz bir kac kez normal sperm testi yaptırmıstık ordada sayılar yazıyordu ama doktorlar azosperm dıyordu.
İnşallahInsallah olacakhepimiz yaniliyor olamayiz hepimiz olumlu hissediyoruz baby shower yapariz burda
Bızdede ufak bir kesık yapıp alınıyor. Ama bıze dr kanal tıkanık oldugu icin amelıyatla alıyoruz demıstı. Benım kafam karıstı şimdi? Şimdi daha cıkmazmı acaba bizim amelıyattaAzospermi hastalarında hiç sperm çıkmıyor canım ama sperm sayısı çok azsa bazı hastalarda daha iyi kaliteli bulmak için tesa ile yumurtadan şırınga ile çekiyorlar azospermi hastalarında kanal tıkanıklığı yoksa sperm üretimi olmadıgından mikro tese ile ameliyatla keserek bakıyorlar
Siz tıkanıklık grubu azospermisiniz benim anladığım. Size 100 kerede tese yapsa bulur o zaman sperm.. tabi tıkanıklıksa.Bızdede ufak bir kesık yapıp alınıyor. Ama bıze dr kanal tıkanık oldugu icin amelıyatla alıyoruz demıstı. Benım kafam karıstı şimdi
Ya bu bilet olayı benimde kafamı kurcalıyor. Şimdiden almak istiyorum ama adet günüm 1-2 gün oynayabiliyor. İğnelere yanıtım nasıl olcak onu da bilmiyorum.
Euro aldı başını gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?