Evet iste ben de onu sormak istedim. Mesela tekli deneme 4900 Euro ya, sunu diyor mu kesin 2 embriyo olur veya minimum su kdr oolur diye . Garantisi var mi yani? Yoksa ellerinden geleni yapiyorlar takdir Allah in mi bunu merak ettim.
Vallah ben üç embriyo sayısı duyuyordum
Hata 4 olsa dördünüde koyup koymayacaklarına dair konuşuyorlardı
Ahh kızlar biri olsun benim olsun artık

Evet iste ben de onu sormak istedim. Mesela tekli deneme 4900 Euro ya, sunu diyor mu kesin 2 embriyo olur veya minimum su kdr oolur diye . Garantisi var mi yani? Yoksa ellerinden geleni yapiyorlar takdir Allah in mi bunu merak ettim.
Halil ibrahim tekinde ikinci denememde beşinci güne 9 embriyo kalmıştı
İkisi ab,ab
Geriye kalan hepsi bb,bc,cb,cc
Bir tanesi bile tutunmadı
Şimdi bu olaya gülüyorum
Bir embriyoya içimde Allah can verecekse bir olsun öz olsun diyorum ve diliyorum

Amin canim insaallahAminnnnn

Ya bu bilet olayı benimde kafamı kurcalıyor. Şimdiden almak istiyorum ama adet günüm 1-2 gün oynayabiliyor. İğnelere yanıtım nasıl olcak onu da bilmiyorum.
Geçen sefer iğnenin 11. Günü opu olmuştum. Bi yandan bir arkadaş çatlatma iğneni kıbrısta ol riske atma diye öneride bulundu. Ama son kontrolde belli olcak çatlatma iğnesini ne zaman yapacağım.. son anda alırsam bileti çok yüksekten alıcam
Euro aldı başını gidiyor
Hiç bi şey bizden yana değil gibi

Canim evet hakisin sartlar maddi manevi zorlayici bilet ekstra farkla gun degisimli olan varsa oyle bak aksi halde yanmaya cok musait olur tam gitmeye yakinda fiyatlar ucuyo euro tam uctu zaten bakalim Allah yardimcimiz olsun

Bir de kıbrısta ödemeleri nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar?
Nakit mi veriliyor? Hesap numarası veriyorlar ibana mı atılıyor? Kıbrısta tüm bankaların atmsi var mı? Toplu para bulundurmak istemiyoruz üstümüzde. Siz nasıl yapmıştınız?

Çatlatma iğneyi kıbrısta vursunlar
Şuan durumlar iyi değil.pcr testin sonucu geç çıkar yumurtaların boşa gider
Zaten ultrason takibinde ortalama belli olur ne zamana denk gelir çatlatma

Ben hep nakit ve elimde getirdim
Bir dondurma hakkını hesaplarına yatırdım

Sen bunu sorunca benımde aklıma bır soru geldi. Kızlar bizde tese oluyor. Biz bir kac kez normal sperm testi yaptırmıstık ordada sayılar yazıyordu ama doktorlar azosperm dıyordu.
Azospermi hastalarında hiç sperm çıkmıyor canım ama sperm sayısı çok azsa bazı hastalarda daha iyi kaliteli bulmak için tesa ile yumurtadan şırınga ile çekiyorlar azospermi hastalarında kanal tıkanıklığı yoksa sperm üretimi olmadıgından mikro tese ile ameliyatla keserek bakıyorlar

Bızdede ufak bir kesık yapıp alınıyor. Ama bıze dr kanal tıkanık oldugu icin amelıyatla alıyoruz demıstı. Benım kafam karıstı şimdi? Şimdi daha cıkmazmı acaba bizim amelıyatta

Bızdede ufak bir kesık yapıp alınıyor. Ama bıze dr kanal tıkanık oldugu icin amelıyatla alıyoruz demıstı. Benım kafam karıstı şimdi
Siz tıkanıklık grubu azospermisiniz benim anladığım. Size 100 kerede tese yapsa bulur o zaman sperm.. tabi tıkanıklıksa.
Benim eşimde mesela tüm değerler normal herşey olması gerektiği gibi. Testiste üretimde var ama kuyruklu değil hepsi belli bir aşamada duraksamış halde. Maturasyon arresti deniliyor bu duruma. Kuyruksuz hücre ile de tüp bebek şansı yüzde 5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…