• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta toplamadan sonra 2. adet e 8 gun var ama rahım ve kasıklarda ağrı sankı rahimde baskı hissi var gibi başına Gelen var mı?

merry06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2022
1.502
1.597
63
27
Merhaba Hanımlar Ben tüp bebek tedavisi görüyorum. Yumurta toplama işlemi yapıldı Sonra adet oldum ama 2. Adetımden sonra transfer gerceklesek. Suan adetıme 8 gun var Ama sanki Böyle rahimde baskı Kasıkda agrı cok fazla var doktorada gıtmedım Ama Başına gelen varmı böyle aceba Bunu yaşayıp daha sonra Gebelık veya adet olan varmı Cok kafam karıştı

Merhaba benimde regle 11 günüm var ama kaslarında hafif hafif sizi var gibi böyle adet olmuşum da hala sızlıyor gibi bir de 3 4 gün önce şeffaf beyaz akintim oldu nedendir

Merhaba Hanımlar Ben tüp bebek tedavisi görüyorum. Yumurta toplama işlemi yapıldı Sonra adet oldum ama 2. Adetımden sonra transfer gerceklesek. Suan adetıme 8 gun var Ama sanki Böyle rahimde baskı Kasıkda agrı cok fazla var doktorada gıtmedım Ama Başına gelen varmı böyle aceba Bunu yaşayıp daha sonra Gebelık veya adet olan varmı Cok kafam karıştı
Bazı kişilerde gebelik oluşmasında dolayı olmuş eğer başka bir problem yoksa

Bazı kişilerde gebelik oluşmasında dolayı olmuş eğer başka bir problem yoksa
Merhaba benimde regle 11 günüm var ama kaslarında hafif hafif sizi var gibi böyle adet olmuşum da hala sızlıyor gibi bir de 3 4 gün önce şeffaf beyaz akintim oldu nedendir
Anladım canım. Dogru bazılarında gebelık oluşurmuş da test yaptm cıkmadı Bırazdan doktora gıdecegm bakalım Enfeksıyonmu var aceba

Pardon 17 gün var böyle yazınca çok mantıksız diyebilirsiniz ama gerçekten her ay aynı şeyi görmekten psikolojik olarak yoruldum

Ben de aynı durumdayım hatta regl tarihim geçti bile bi türlü olamadım. Sürekli regl olacak gibi karnım ağrıyor, geçen hafta doktora gittiğimde bi sorun yok demişti. Ama gerçekten enfeksiyon olabilir ben de tekrar gideceğim. :(

Bende yumurta toplama için reglimi bekliyordum ama 1 hafta öncesinde mide bulantısından tutun kasık sızlaması baş dönmesine kadar belirti vardı sonuç yine negatifdi :) kistik alanlar vardı birde çikolata kistinden dolayı böyle şeyler olabiliyormuş :)

Bende yumurta toplama için reglimi bekliyordum ama 1 hafta öncesinde mide bulantısından tutun kasık sızlaması baş dönmesine kadar belirti vardı sonuç yine negatifdi :) kistik alanlar vardı birde çikolata kistinden dolayı böyle şeyler olabiliyormuş :)
Yaa bendede bulantı felan yok kasık agrısı sıcaklık felan varda yarın bı gıdıp kan verıcem Ne olur ne olmaz Ona gore Ilerleyecegm bakalım ıdrarda negatıf cıktıda. Siz transfer oldunuzmu

Back