Yumurta toplama süreci

Anestezi sonrası çabuk uyanılıyor mu sayiklama vs oluyor mu

Genetik test yaptırdık eşim ve ben ikimiz ile ilgili de bir sorun olmadığını söylediler bu da onunla ilgili bir işlem sanırım

Anestezi sonrası çabuk uyanılıyor mu sayiklama vs oluyor mu

Anesteziyi zaten anestezi uzmanı ayarlıyor canım.İşlem bittikten kısa bi süre sonra uyanıyorsun. Ben hiç sayıklamadım direk uyandım.
Azıcık bi sersemlik oluyor ama normal.
Bi saate toparlanıyorsun hiç korkma.

Genetik test yaptırdık eşim ve ben ikimiz ile ilgili de bir sorun olmadığını söylediler bu da onunla ilgili bir işlem sanırım

Yok canım o başka birşey.
Yumurtalar beşinci güne gelince doktor mesela diyorki 5 embriyonuz kaliteli geldi olgun.
Olgunda olsa o embriyo sağlıklımı bilmiyosun aslında. Atıyorum downsendromu yada başka tür hastalık. Pgtde o embriyonun sağlıklı olup olmadığını araştırıyorlar en baştan. Yani transferden önce sağlıksız olanları eliyosun böylece tutma şansıda yükseliyor.

Merhaba, maalesef bende çok kötü yumurta toplama süreci geçirdim. Siz serumla kurtarmışsınız. Beni eşim baygın şekilde gecesinde acile götürdü. İç kanama olmuş. Acil ameliyata aldılar. Doktorum bile demek istemiyorum kendisine, bu süreçte asla yanımda olmadı sorumluluk almadı. Şimdi dinlenme sürecindeyim. Bir daha nasıl yumurta toplamaya cesaret ederim bilmiyorum. Binde bir olacak bir durum sanırım. 2 sene önce 3 kere yumurta toplama yaptırmıstım. Hiç sorun yaşamadım. Onun için bu süreçte hiç korkum yoktu… ahhh ahh ben ne diyim…

Çok geçmiş olsun hayretler içerisinde okudum çok geçmiş olsun

Ay yeni okudum gerçekten çok çok üzüldüm.
Allah korusun. Yasal yollarla arasaydınız hakkınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…