Kızlar bende yarın doktora gideceğim regl in 3.günü. ilaçlara başlayacağız artık. Kaç gün sürüyor opu ya kadar geçen süre tahmini
İnşallah adetime gün sayıyorum resmen 16 günüm kaldı sonrasına ilaçlara başlıycam inşallah şubatın 15-20si arasında iki embriyoma kavuşucam
Genelde 10-15 gün arasında yeterince büyüyor.Kızlar bende yarın doktora gideceğim regl in 3.günü. ilaçlara başlayacağız artık. Kaç gün sürüyor opu ya kadar geçen süre tahmini
Merhaba benim 23 aralık reglin 3. Günüydü iğnelere de o gün başladım 5 ocakta opu oldum yani 13. Gün topladılar.Kızlar bende yarın doktora gideceğim regl in 3.günü. ilaçlara başlayacağız artık. Kaç gün sürüyor opu ya kadar geçen süre tahmini
Bende martta ilk transferimi olacağım. Bu süreçte neler bekliyor bizi acabaBenim ilk tüp bebek sürecim. Şimdilik sadece toplama oldu. Bir ay rahim dinlenme olacak. Martta transfer inşallah.
Bende martta ilk transferimi olacağım. Bu süreçte neler bekliyor bizi acaba
Bende martta ilk transferimi olacağım. Bu süreçte neler bekliyor bizi acaba
Benim şuan 2.gün 14 tanesi işleme devam ediyor. 17 tane toplanmıştı zaten. Taze transfere kendimi hazır hissetmiyorum. Toplama işlemi xor oldu benim için toparlanamadım zaten doktorumda bir ay dinlensin martta transfer yapalım dedi. Şuan cumartesiyi bekliyorum kaç tüp dondurulacak kalitesi nasıl olacak vs.Gerçekten heyecanlı bi süreç.
Yarın bakalım kaç yumurta kalacak.
Yarın 5nci gün ve donduralacak.
Sizinkidemi dondurulmuş yoksa tazemi?
O nasıl oluyorBirde sizde embriyolarınıza baktıracakmısınız sağlıklımı diye?
Benim şuan 2.gün 14 tanesi işleme devam ediyor. 17 tane toplanmıştı zaten. Taze transfere kendimi hazır hissetmiyorum. Toplama işlemi xor oldu benim için toparlanamadım zaten doktorumda bir ay dinlensin martta transfer yapalım dedi. Şuan cumartesiyi bekliyorum kaç tüp dondurulacak kalitesi nasıl olacak vs.
O nasıl oluyor
Doktorumuz bahsetmedi ben bi embriyolog hanıma sorayım yarın aradığında.Embriyo başına 350 dolar gibi bi miktar istiyorlar yaptırırsan. Ama ozaman o embriyonun tutma şansı yüzd 10 artıyor ve bebeğin olası hastalıklarının olmadığını garanti ediyor daha transfer edilmeden. Down sendromu sma gibi.
Doktorumuz bahsetmedi ben bi embriyolog hanıma sorayım yarın aradığında.
Ben de 15 ocakta başladım iğnelere sizinle sürecimiz aynı gidiyor sanırım. Büyüklükleri nasıl şu an yumurtalarınızınMerhaba ben de şuan tüp bebek sürecindeyim. Bugün 6.günüm gonalf ve çatlatmama iğnesine de başladım (cetroide) . Benim de şimdilik sürecim rahat geçiyor. 5.gün kontrolümde doktorum 14 yumırta oluştuğunu söyledi ve gayet güzel şimdilik dedi. Haftaya perşembe veya cuma günü opu olabilirmişim. Çoook heyecanlıyım bakalım umarım sağlıklı embriyolarımız oluşur
Hayırlı olsun, ben opu olalı 6.gün bittiBen de 15 ocakta başladım iğnelere sizinle sürecimiz aynı gidiyor sanırım. Büyüklükleri nasıl şu an yumurtalarınızınbir de kuru incir ve arı sütünden bahsedilmiş onunla ilgili hiç bilgim yok ilk kez duydum. Henüz opu olmadı kullanmalı mıyım değerlerimize olumsuz bir etki yapmasın
Maşallah çok güzel sayılar . Allah güzel haberleri de duymayı nasip etsin hepimizeHayırlı olsun, ben opu olalı 6.gün bitti18 yumurta toplandı, 10’u döllendi, 6.güne 3 tane embriyom donduruldu. Umarım senin de güzel geçer. Arı sütünü duydum ama beslenmemde arada avakado fındık badem yedim. Başka da dikkat etmedim açıkçası
Pgt ne acaba ilk kez duydummKızlar pgt yaptırmayı ihmal etmeyin lütfen.
Benimde yumurta sayılarım çoktu, 4ünü ne olur ne olmaz diye pgtye gönderdik. İkisi transfer edilemez geld.
Pgt ne acaba ilk kez duydumm