SSsyn Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2014 188 104 37 12 Nisan 2015 Konu Sahibi SSsyn #1 Arkadaşlar benim salı günü yumurtalarım toplandı transfer öbür aya ertelendi salı gününden beri gayet normal iken bugun ani bir kanamam oldu hem baya fazla bulantı kusmada oldu telaşlandım aslında normal değil galiba aynı durumda olan varmı acaba
Arkadaşlar benim salı günü yumurtalarım toplandı transfer öbür aya ertelendi salı gününden beri gayet normal iken bugun ani bir kanamam oldu hem baya fazla bulantı kusmada oldu telaşlandım aslında normal değil galiba aynı durumda olan varmı acaba
P poldi Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2010 1.171 778 48 12 Nisan 2015 Konu Sahibi SSsyn #2 bu kadar zaman sonra olması hiç normal değil, hemen doktora git canım..hani kanama oluyor ama az sadece gün içinde..
bu kadar zaman sonra olması hiç normal değil, hemen doktora git canım..hani kanama oluyor ama az sadece gün içinde..
SSsyn Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2014 188 104 37 12 Nisan 2015 Konu Sahibi SSsyn #3 ilk iki gun hafif lekelenme oldu ama 5 gun sonra ani bi boşalma korkuttu açıkçası bende doktorumu arıcaktım
ilk iki gun hafif lekelenme oldu ama 5 gun sonra ani bi boşalma korkuttu açıkçası bende doktorumu arıcaktım