• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta toplama sonrası ilaçlar ve aşamalar

Seda866

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2022
192
112
33
Yumurta toplama sonrası neler yaşadınız acaba benim 7 yumurtam toplanmış az gibi. Ve 7-8 ilaç verdiler ilaçların yan etkiler oldumu sizde çok acaba. Ve kaç embriyonuz 3. Ya da 5. Güne karar oluştuu😇

az olup olmamaı önemli değil bence, önemli olan döllenmesi ve kalitesi. Benim 19 yumurtam toplanmıştı 9 tanesi döllenmişti ancak yalnızca 2 tanesi genetik taramaya gönderebilmiştik.

Benim 34 yumurta toplandi 28 i dolu çıktı 23 u dollendi. Toplama sonrası bana cetrotide verdi 5 gün kalan yumurta kabuklari için ağrım bugün yok denecek kdr az. Önemli olan kaliteli olmalari gecmis olsun

Benimde 8 yumurtam toplandı 5 döllendi 3 iyi kalite 2 si 2. Kaliteydi... 3. Gün en kaliteli olan 1 transfer yapıldı. Diğer kalan 2 embriyodan 5. Gününde 1 tanesi sadece dondurulmaya uygun görüldü

Yumurta toplama sonrası neler yaşadınız acaba benim 7 yumurtam toplanmış az gibi. Ve 7-8 ilaç verdiler ilaçların yan etkiler oldumu sizde çok acaba. Ve kaç embriyonuz 3. Ya da 5. Güne karar oluştuu😇
Benim 3 4 yumurta cikarsa şükrediyorum hatta ilk tedavimde 1 yumurtaydi hic cikmayanda var şükredin bence sayınız güzel. İlaçlar ne icin verildi opudan sonra ?

Benim 3 4 yumurta cikarsa şükrediyorum hatta ilk tedavimde 1 yumurtaydi hic cikmayanda var şükredin bence sayınız güzel. İlaçlar ne icin verildi opudan sonra ?
Ben hep çok yumurta çıkan pko yorumları okumuşum haklısın az olsun sağlıklı olsun yeterki🙏🏻🙏🏻 Dondurulmuş embriyo transferi olucaktı bir dahaki ay ama bugün yumurta toplama işlemim bitikten sonra söylediler transferim 3 ya da 5gün sonra olacakmış Tabii sağlıklı kalan embriyo olursa inşallah 😕🙏🏻 Transfer için sanırım çok ilacım var şuan

Ben hep çok yumurta çıkan pko yorumları okumuşum haklısın az olsun sağlıklı olsun yeterki🙏🏻🙏🏻 Dondurulmuş embriyo transferi olucaktı bir dahaki ay ama bugün yumurta toplama işlemim bitikten sonra söylediler transferim 3 ya da 5gün sonra olacakmış Tabii sağlıklı kalan embriyo olursa inşallah 😕🙏🏻 Transfer için sanırım çok ilacım var şuan
Ben her iki tedavimde de sadece duphaston kullanmıştım fazla ilac verilmesine sasirdim ondan sordum. Hakkinizda hayirlisi olsun inşallah 😊

Bende pko luyum ama benden de 9 yumurta toplandı 7 si döllendi bende şaşırmıştım ilk daha çok bekliyordum ama önemli olan sağlıklı olması ve döllenmesi

Ben her iki tedavimde de sadece duphaston kullanmıştım fazla ilac verilmesine sasirdim ondan sordum. Hakkinizda hayirlisi olsun inşallah 😊
Bilmiyorum bende hiç😕 progestan iğne,yarından itibaren coraspirin folik asit, dekort, azitro, cyclo- progynova ve lutinus fitil

Bende pko luyum ama benden de 9 yumurta toplandı 7 si döllendi bende şaşırmıştım ilk daha çok bekliyordum ama önemli olan sağlıklı olması ve döllenmesi
Çok Haklısınız kaç kere tedavi oldunuz acaba benim ilk yumurta toplamamdı. 7sinin döllenmesi çok iyi gerçekten🙏🏻

Çok Haklısınız kaç kere tedavi oldunuz acaba benim ilk yumurta toplamamdı. 7sinin döllenmesi çok iyi gerçekten🙏🏻
benim de ilk denemem yumurta toplandı iki ay ara vermek zorunda kaldık donduruldu şimdi başladık tedaviye Allah nasip ederse 5 yada 6 mayısta transfer olcam

benim de ilk denemem yumurta toplandı iki ay ara vermek zorunda kaldık donduruldu şimdi başladık tedaviye Allah nasip ederse 5 yada 6 mayısta transfer olcam
Benim dondurulacaktı aslında ama bugün taze transfere karar verildi 3 ya da 5 güne dayananilirlerse tabii. hayırlısı olsun inşallah moralinizi yüksek tutun stres en çok etkiliyor diyorlar tabii ben stres yapıyorum ama başkalarına tavsiyede bulunuyorum😅

Benim dondurulacaktı aslında ama bugün taze transfere karar verildi 3 ya da 5 güne dayananilirlerse tabii. hayırlısı olsun inşallah moralinizi yüksek tutun stres en çok etkiliyor diyorlar tabii ben stres yapıyorum ama başkalarına tavsiyede bulunuyorum😅
genelde öyle olur olması gerekeni başkasına tavsiye ederiz ama kendimiz uygulayamayız :) anlıyorum seni. umarım transferin güzel geçer ve pozitif sonuç alırsın

benim bir çok aksilik oldu daha yeni transfer olabildim bugün 2. günüm beklemedeyim. sizin ne oldu sonucunuz ?
Ben dün opu oldu. Bugun birinci gün. 12 olgun yumurtamda döllenmiş. Heyecanla bekliyorum bende kaç yumurtam 5.güne kadar gelmeyi başaracak diye🙏 Sonra da transfer tarihini bekleyeceğim. Allah’ın izni ile güzel sonuçlar olur inşallah. Siz benden de heyecanlısınızdır. Heralde en önemli aşama transfer aşaması🥰 Biran önce bence o aşamaya gelmek istiyorum 🙏

Öncelikle inşallah sağlıklı embriyolarınız oluşur sonrasında da transfer olup güzel sonucu alırsınız 🥰 bende dediğiniz gibi gerçekten cok heyecanlıyım zaman nasıl geçecek 🤭

Back