Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurta toplama sonrası ilaçlar ve aşamalar
- Konu Sahibi Seda866
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüpbebek 2022
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Mart 2022
- 459
- 300
- 33
- 34
- 18 Mayıs 2021
- 757
- 401
- 53
- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.208
- 498
Benim 3 4 yumurta cikarsa şükrediyorum hatta ilk tedavimde 1 yumurtaydi hic cikmayanda var şükredin bence sayınız güzel. İlaçlar ne icin verildi opudan sonra ?Yumurta toplama sonrası neler yaşadınız acaba benim 7 yumurtam toplanmış az gibi. Ve 7-8 ilaç verdiler ilaçların yan etkiler oldumu sizde çok acaba. Ve kaç embriyonuz 3. Ya da 5. Güne karar oluştuu
Ben hep çok yumurta çıkan pko yorumları okumuşum haklısın az olsun sağlıklı olsun yeterki Dondurulmuş embriyo transferi olucaktı bir dahaki ay ama bugün yumurta toplama işlemim bitikten sonra söylediler transferim 3 ya da 5gün sonra olacakmış Tabii sağlıklı kalan embriyo olursa inşallah Transfer için sanırım çok ilacım var şuanBenim 3 4 yumurta cikarsa şükrediyorum hatta ilk tedavimde 1 yumurtaydi hic cikmayanda var şükredin bence sayınız güzel. İlaçlar ne icin verildi opudan sonra ?
- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.208
- 498
Ben her iki tedavimde de sadece duphaston kullanmıştım fazla ilac verilmesine sasirdim ondan sordum. Hakkinizda hayirlisi olsun inşallahBen hep çok yumurta çıkan pko yorumları okumuşum haklısın az olsun sağlıklı olsun yeterki Dondurulmuş embriyo transferi olucaktı bir dahaki ay ama bugün yumurta toplama işlemim bitikten sonra söylediler transferim 3 ya da 5gün sonra olacakmış Tabii sağlıklı kalan embriyo olursa inşallah Transfer için sanırım çok ilacım var şuan
Bende pko luyum ama benden de 9 yumurta toplandı 7 si döllendi bende şaşırmıştım ilk daha çok bekliyordum ama önemli olan sağlıklı olması ve döllenmesiBen hep çok yumurta çıkan pko yorumları okumuşum haklısın az olsun sağlıklı olsun yeterki Dondurulmuş embriyo transferi olucaktı bir dahaki ay ama bugün yumurta toplama işlemim bitikten sonra söylediler transferim 3 ya da 5gün sonra olacakmış Tabii sağlıklı kalan embriyo olursa inşallah Transfer için sanırım çok ilacım var şuan
Bilmiyorum bende hiç progestan iğne,yarından itibaren coraspirin folik asit, dekort, azitro, cyclo- progynova ve lutinus fitilBen her iki tedavimde de sadece duphaston kullanmıştım fazla ilac verilmesine sasirdim ondan sordum. Hakkinizda hayirlisi olsun inşallah
Çok Haklısınız kaç kere tedavi oldunuz acaba benim ilk yumurta toplamamdı. 7sinin döllenmesi çok iyi gerçektenBende pko luyum ama benden de 9 yumurta toplandı 7 si döllendi bende şaşırmıştım ilk daha çok bekliyordum ama önemli olan sağlıklı olması ve döllenmesi
benim de ilk denemem yumurta toplandı iki ay ara vermek zorunda kaldık donduruldu şimdi başladık tedaviye Allah nasip ederse 5 yada 6 mayısta transfer olcamÇok Haklısınız kaç kere tedavi oldunuz acaba benim ilk yumurta toplamamdı. 7sinin döllenmesi çok iyi gerçekten
- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.208
- 498
Maşallah ne cokmus hepi vesile olsun inşallahBilmiyorum bende hiç progestan iğne,yarından itibaren coraspirin folik asit, dekort, azitro, cyclo- progynova ve lutinus fitil
İnanın hiç bilmiyorum neden bu kadar cok ilaç ama gittiğim yere cok güveniyorum bu yüzden hiç sorgulamıyorum. Onlar en iyisini bilir Tabiki her şey kısmet aminMaşallah ne cokmus hepi vesile olsun inşallah
Benim dondurulacaktı aslında ama bugün taze transfere karar verildi 3 ya da 5 güne dayananilirlerse tabii. hayırlısı olsun inşallah moralinizi yüksek tutun stres en çok etkiliyor diyorlar tabii ben stres yapıyorum ama başkalarına tavsiyede bulunuyorumbenim de ilk denemem yumurta toplandı iki ay ara vermek zorunda kaldık donduruldu şimdi başladık tedaviye Allah nasip ederse 5 yada 6 mayısta transfer olcam
genelde öyle olur olması gerekeni başkasına tavsiye ederiz ama kendimiz uygulayamayız :) anlıyorum seni. umarım transferin güzel geçer ve pozitif sonuç alırsınBenim dondurulacaktı aslında ama bugün taze transfere karar verildi 3 ya da 5 güne dayananilirlerse tabii. hayırlısı olsun inşallah moralinizi yüksek tutun stres en çok etkiliyor diyorlar tabii ben stres yapıyorum ama başkalarına tavsiyede bulunuyorum
- 20 Ağustos 2021
- 1.907
- 737
- 73
Merhaba 7 si de 5.güne ulaştı mı. Donduruldu mu acabaÇok Haklısınız kaç kere tedavi oldunuz acaba benim ilk yumurta toplamamdı. 7sinin döllenmesi çok iyi gerçekten
- 20 Ağustos 2021
- 1.907
- 737
- 73
Sonuç ne oldu sizinBende pko luyum ama benden de 9 yumurta toplandı 7 si döllendi bende şaşırmıştım ilk daha çok bekliyordum ama önemli olan sağlıklı olması ve döllenmesi
benim bir çok aksilik oldu daha yeni transfer olabildim bugün 2. günüm beklemedeyim. sizin ne oldu sonucunuz ?Sonuç ne oldu sizin
- 20 Ağustos 2021
- 1.907
- 737
- 73
Ben dün opu oldu. Bugun birinci gün. 12 olgun yumurtamda döllenmiş. Heyecanla bekliyorum bende kaç yumurtam 5.güne kadar gelmeyi başaracak diye Sonra da transfer tarihini bekleyeceğim. Allah’ın izni ile güzel sonuçlar olur inşallah. Siz benden de heyecanlısınızdır. Heralde en önemli aşama transfer aşaması Biran önce bence o aşamaya gelmek istiyorumbenim bir çok aksilik oldu daha yeni transfer olabildim bugün 2. günüm beklemedeyim. sizin ne oldu sonucunuz ?