• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta toplama nasıl oluyor yardım?

deniz0509

Birgün geliceksin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
742
10
96
40
İstanbul
merhaba arkadaşlar mafoldumben
bir aksilik olmazsa perşembe son kontrolume gidicem dun kü kontrollede 12 gibi yumurta sayım gozüktü inşallah hepsi iyi kalitededir.
cuma veya c.tesi yumurtalarım toplanacak. inşallah cumartesi olur işten izin almam zor oluyor.
nasıl bir işlem olucak. lütfen yardım.
birde transferden sonra çok fazla izin alamıcam galiba ne fazla transfer gunuyle beraber üç gun evde durabilrim sanırım. sonrası için bu kötu mu olur
:çok üzgünüm:

Canım hiç endişelenme toplama gayet basit bir işlem. Bana iki defa genel anesteziyle yapıldı, dünde 3. kez lokal anesteziyle yapıldı. Lokalden çok korkmuştum ama genel kadar rahat geçti hiçbişey hissetmedim. Hiçbişey hatırlamıyorum :) Gerçi benim 5 yumurta çıktı ve kısa sürdü galiba ama dediğim gibi hele genel yapacaklarsa bi uyursun uyanırsın yatağındasın. ınşallah kolaylıkla atlatırsın. Ben transfer sonrasını hep evde geçirdim ama 3 günden sonra başlaman sorun olmaz bence. Kendini yormamaya çalış, ağır kaldırma eğilme. ımkanın varsa rapor al canım daha rahat edersin.
Şimdiden geçmiş olsun benimde yarın transferim var. ınşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

Canım hiç endişelenme toplama gayet basit bir işlem. Bana iki defa genel anesteziyle yapıldı, dünde 3. kez lokal anesteziyle yapıldı. Lokalden çok korkmuştum ama genel kadar rahat geçti hiçbişey hissetmedim. Hiçbişey hatırlamıyorum :) Gerçi benim 5 yumurta çıktı ve kısa sürdü galiba ama dediğim gibi hele genel yapacaklarsa bi uyursun uyanırsın yatağındasın. İnşallah kolaylıkla atlatırsın. Ben transfer sonrasını hep evde geçirdim ama 3 günden sonra başlaman sorun olmaz bence. Kendini yormamaya çalış, ağır kaldırma eğilme. İmkanın varsa rapor al canım daha rahat edersin.
Şimdiden geçmiş olsun benimde yarın transferim var. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

hayırlısıyla canım hepimiz olumlu sonuçlar alırız :CüvCüv:
senin için dua edecegim tatlım annelerine sımsıkı tutunsunlar melekler :ecrin_bebek:

tatlım korkma çok rahat geçiyor yumurta toplama. tranferden sonra 3 gün yatmak yeterli zaten doktorlarda diyor fazla yatmanın tutunmaya etkisi yokmuş umarım iyi sonuç alırsın bol şanslar

genel anesteziyi tercih ediyorlar.ben de uyuyup sonra uyanmak isteyen hasta tiplerindenim:)
işlem çok ince bir işlem olduğu için hareketsizlik açısından doktorlarda genel anesteziyi tercih ediyorlarmış.
uyandıktan sonra sana çorbanı verecekler.ilaç talimatların ve sonra evine dinlenmeye.3 gün istirahat öneriyorlar.
yaz ayı.iznini kullan.ve bu 3 günü huzurla geçir
sevgiler

çorba mı bana sandviç ve meyve suyu vermişlrdi eee 70 kg olunca şişko gördüler tabiiidelikafadulden

yok verirler 8-10 saat birşey yemeden aç gidiyorsun ya anesteziden sonra kendine gel diye

anestezi altında hiç hissetmeyeceksin transfer sonrası 3 günde yeterli aslınbda ben 3.gün işe başlamıştım.

denizcim dualarım seninle canım.yumurta toplama işlemi çok basit.zaten uyuttukları için bişey anlamıyosun.yumoşların toplandıktan sonra 3-5 gün içinde de transferin oluyo.istersen toplamadan sonra işe dönebilirsin izin sorun oluyosa.önemli olan transferden sonrası.zaten doktrolarda transferden 3-4 gün sonra normal yaşantınıza dönebilirsiniz diyolar...

denizcim hiç korkma.çok rahat geçiyo.zaten hemsireler seni rahatlatiyo.gidiyosun merkeze.yukari odaya alcaklar seni.elbiseni giycen :) lacivert :) bonende yesil olcak.hatta benim o halimle resmimvar.sonra ameliyat haneye alcklar canim seni.masaya oturcan.damar yolunu açicaklar.ne oldugunu anlamadan zaten uyucaksin misil misil:) sonra uyancaksin.yumoslarin toplanmis olcakk :)

denizcim hadi bakalım tedavin hayırlı olsun inşallah sonu çokkkkkkk güzel olucak.......arkadaşlar anlatmış nasıl yapıldığını canım.......bende cuma günü rahim filmi çektiricem......hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...

denizcim hiç korkma.çok rahat geçiyo.zaten hemsireler seni rahatlatiyo.gidiyosun merkeze.yukari odaya alcaklar seni.elbiseni giycen :) lacivert :) bonende yesil olcak.hatta benim o halimle resmimvar.sonra ameliyat haneye alcklar canim seni.masaya oturcan.damar yolunu açicaklar.ne oldugunu anlamadan zaten uyucaksin misil misil:) sonra uyancaksin.yumoslarin toplanmis olcakk :)

canım benim ne guzel anlatmıssın
inşallah hayırlı olur
senin içinde heyecanla eylülü bekliyorum sen allahın izniyle daha kolay kavuşucan bebeklerine. :) seni seviyorum...

denizcim hadi bakalım tedavin hayırlı olsun inşallah sonu çokkkkkkk güzel olucak.......arkadaşlar anlatmış nasıl yapıldığını canım.......bende cuma günü rahim filmi çektiricem......hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...

mapavrili arkadaşım, canım,
rahim filmini nerde çektircen
eğer anlaşmalı bir yer yoksa
radyomar fındıkzade şubesi 240 tl ye sıfır acısız çekiyor anlamıyorsun bile işlem oldu mu olmadı mı diye
normalde 320 tl ama istanbul tüp bebek merkezi doktor aret kamar yönlendirdi dersen hemen indirim yapıyorlar
ultra gelişmiş bir teknoloji ile hemde erkek doktor masasında oturup sadece bayan yardımcısı yönlendiriyor ve seninle konuışuyor
bayan yardımcısıda işlemleri yapıyor ama hiç hissetmiyorsun

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim
inşallah herşeyi hayırlısıyla atlabilirim

Canım bunlar kolay ve gecıcı seyler yumurta toplamak bebıs transferı onemlı olan yumoşların tutunabılmesı ınsallah yumoşlarına kavusursun canım en kısa zamanda darısı olmayanlara bıde bana yaaa:ecrin_bebek::1hug:

Canım bunlar kolay ve gecıcı seyler yumurta toplamak bebıs transferı onemlı olan yumoşların tutunabılmesı ınsallah yumoşlarına kavusursun canım en kısa zamanda darısı olmayanlara bıde bana yaaa:ecrin_bebek::1hug:

canım benim ben sana kıyamam
inşallah bitanem hepimiz yavrularımıza kavuşacagız.
biribiz hepimiz hepimiz birimiz için varız.

Back