• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta toplama işlemi ile ilgili acil cevap verilmesi gereken bir konu

Happy grill

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2020
15
3
1
30
merhaba arkadaşlar bende iki gün önce yumurta toplami işlemi oldu .ama bu gun akıntım lekeli geldi neden olmus olabilir .Normalmi korkuyorum yarin da transfer için gidicem.lutfen bilgisi olan arkadaşlar geç olmadan bana cevap verebilirim?

merhaba arkadaşlar bende iki gün önce yumurta toplami işlemi oldu .ama bu gun akıntım lekeli geldi neden olmus olabilir .Normalmi korkuyorum yarin da transfer için gidicem.lutfen bilgisi olan arkadaşlar geç olmadan bana cevap verebilirim?
Normaldir canını sıkma. Yumurta toplamadan sonra 2-3gün kan, leke vs olabilir. Sonuçta küçükte olsa ameliyat sayılıyor. Acaba kaç yumurtanız oldu? Benim de taze transfer olucak. Ama çoğu kişi rahim dinlendirrmeyi tercih ediyor

çok cok normal cnm gelmesi sakin ol benim 3 ğün geldi ve cok agrılı geçmişti

Normaldir canını sıkma. Yumurta toplamadan sonra 2-3gün kan, leke vs olabilir. Sonuçta küçükte olsa ameliyat sayılıyor. Acaba kaç yumurtanız oldu? Benim de taze transfer olucak. Ama çoğu kişi rahim dinlendirrmeyi tercih ediyor
evet cnm benim dr rahim dinlendme tavsiye etti 2 ay bekledim sonunda tuttu ama tabi dşük oldu:(

evet cnm benim dr rahim dinlendme tavsiye etti 2 ay bekledim sonunda tuttu ama tabi dşük oldu:KK43:
İnşallah Allah en kısa sürede sevindirir bizleri. Ben de iğneleri yapıyorum haftaya yumurtalarım toplanır herhalde. İlk 5gün gonalf kullandım sadece çok rahattı hiç bir sıkıntım yoktu. Dün menopur+cetrotide de eklendi. 3iğne olunca zor oluyor tabi. Ve bugün bel ağrısı+hatta adet olucakmışım gibi karın ağrısı var hafif

İnşallah Allah en kısa sürede sevindirir bizleri. Ben de iğneleri yapıyorum haftaya yumurtalarım toplanır herhalde. İlk 5gün gonalf kullandım sadece çok rahattı hiç bir sıkıntım yoktu. Dün menopur+cetrotide de eklendi. 3iğne olunca zor oluyor tabi. Ve bugün bel ağrısı+hatta adet olucakmışım gibi karın ağrısı var hafif
olur cnm cok normal daha o ağrılar cok olcak hazırla şimdiden kendini:) allah bol bol yumurta sonra da bebiş versin sana inşş allahım isteyen herkese versin

Ben daha carsamba günü toplama işlemi oldu yarında transfer için çağırdılar
Sizinki taze transfer ondan. Değerler normal olursa ve aşırı çok yumurta toplanmazsa taze transfer yapılabiliyor. Büyük ihtimal benimki de taze transfer olucak gibi. Sizde tüp bebek yaptırma nedeniniz ne? Bizde erkek faktörlü

12 yurmurta toplandi 5 tanesi sağlıklı çıkmış o 5taneden de 4 tanesi döllenmis. Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı bir şekilde.

Back