Gebeliğe Hazırlık YUMURTA TEMBELLİĞİYLE HAMİLE KALABİLMEYİ BAŞARANLAR..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah bu ay gebe kalırsın canım arkadaşım

İçme suyu canım yani gunluk hayatta suyu içmeyi artırın su hayattır demişti doktor
Ben Aksu vital kullanmıştım ama daha iyi markalarda var

Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın
arı sütü bal polende hangi marka kullandınız. Birde clife yumurtlamaya kadar kullanılıyor dimi adetle başlanıp

Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın
arı sütü bal polende hangi marka kullandınız. Birde clife yumurtlamaya kadar kullanılıyor dimi adetle başlanıp
Allah razı olsun darısı başınıza inş Aksu vital kullanmıstım
Üstünden uzun zaman gectı c life macun ama sanırım yumurtlamaya kadardı tam hatırlayamadım

Allah razı olsun darısı başınıza inş Aksu vital kullanmıstım
Üstünden uzun zaman gectı c life macun ama sanırım yumurtlamaya kadardı tam hatırlayamadım
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın

Arı sütü bal polen propolis macununu tüm ay boyunca mı kullanıyordun yoksa yumurtlamaya kadar mı :)

Bir de tüm bu dediklerini uygulayarak sanırım doğal yolla gebelik oluştu değil mi canım :) Çok sağolasın şimdiden

Amin Evet canım dogal yoldan Rabbim nasip etti cok sukur darısı basınıza şuan tam hatırlamıyorum ama tüm ay boyunca yaptım sanırım zaten zararlı birsey degıl ondan devam ettim ama c life macununu yumurtlamaya kadar kullanmıstım

İnşallah amin çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…