Lariimmm güZel yüreğinden öperimm senin ben yaa ne kadar iyi yüreklisin hepsini şu adet gelsin hepsini bende bi deniyimm ama gelmesi için napsam ben önceden böyle gecikince mekik çekerdim işe yarardı bak şimdi aklıma geldi biraz deniyim bakayım onu
umutlum
bu son cümleni anlayamadım. "ayrıca gunluk hayatta suyunda artır hem sen hem eşin bu bile yumurta ve sperm kalitesini artıyor us çapada ki profesör soylemıstu" ne suyu? :)
bir de arıs ütü bal polen propolis karışımlı macun hangi marka kullandın ?
Canım öncelikle hayırlı olsun tekrardan
Ben kendım yaptıklarımı özet geceyım tembellik yumurta rezerv azlıgı bendede vardı
Hacamat sülük yaptırdım kist vardı gitti ve bir daha çıkmadı
İkincisi arı sütü bal polen propolis karısı lı macun folik asit ve d vitamini kullandım normalde 2yumurta ultrason da zor gorulur ken bu sekılde 6-7yumurtaya cıktık ki daha once tup bebekte yuksek doz iğneye ragmen 3yumurta ancak alınmıstı
Adet düzensizliği bir ara oldu onun içinde 4ay kadar clife macun kullandım adetleri duzeldı tabıkı bu macunu kullanırken bol yuruyus ve gunde en az ıkı litre su şart yoksa kist olmuyormus ben bunlara cok dikkat ettım
En son denedıgım uygulama ise bir masaj tekniği hatta konu da acmıstım arvigo masajı dıye bununda linkini paylaşırım videolarda var nasıl yapılacagı
Ayrıca gunluk hayatta suyunda artır hem sen hem eşin bu bile yumurta ve sperm kalitesini artıyor us çapada ki profesör soylemıstu bize
İnşallah ugrasma dan guzel haberler alırsın
Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın
arı sütü bal polende hangi marka kullandınız. Birde clife yumurtlamaya kadar kullanılıyor dimi adetle başlanıp
Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın
arı sütü bal polende hangi marka kullandınız. Birde clife yumurtlamaya kadar kullanılıyor dimi adetle başlanıp
Allah razı olsun darısı başınıza inş Aksu vital kullanmıstım
Üstünden uzun zaman gectı c life macun ama sanırım yumurtlamaya kadardı tam hatırlayamadım
Üstünden uzun zaman gectı c life macun ama sanırım yumurtlamaya kadardı tam hatırlayamadım
Amin Evet canım dogal yoldan Rabbim nasip etti cok sukur darısı basınıza şuan tam hatırlamıyorum ama tüm ay boyunca yaptım sanırım zaten zararlı birsey degıl ondan devam ettim ama c life macununu yumurtlamaya kadar kullanmıstım
Amin Evet canım dogal yoldan Rabbim nasip etti cok sukur darısı basınıza şuan tam hatırlamıyorum ama tüm ay boyunca yaptım sanırım zaten zararlı birsey degıl ondan devam ettim ama c life macununu yumurtlamaya kadar kullanmıstım