Yumurta tembelliği

• Konu Sahibi Konu Sahibi cam12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cam12

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2022
93
21
18
29
Arkadaşlar merhaba yeni başladığım bi doktor bana yumurta tembelliği var dedi ama ne olduğunu tam olarak anlamadım polikistik demedi sadece bunu dedi bide ben ideal kilomun çok üzerindeyim gebe kalmaya engel mi

Arkadaşlar merhaba yeni başladığım bi doktor bana yumurta tembelliği var dedi ama ne olduğunu tam olarak anlamadım polikistik demedi sadece bunu dedi bide ben ideal kilomun çok üzerindeyim gebe kalmaya engel mi
Bana da öyle dedi ama ben inanmıyorum ya her gittiğinde başka bir şey çıkartıyorlar

pcos ve yumurta tembelliği aynı sey. vajinal muayene yaptı mı? hormon testi yaptı mı?

pcos ve yumurta tembelliği aynı sey. vajinal muayene yaptı mı? hormon testi yaptı mı?
Evet hepsi normal kist falan yok sadece bana yumurtan 14. Günde değilde 18. Günde çatlama düzeyine geliyor ondan dolayı dedi ama anlamadım

döngünüz uzundur. başka bir sebebi yok yani. yumurtalıklar temiz ve çalışıyorsa kimi kadın 14.gün yumurtlar, kimi 18.-19.gün. ne kadar gec yumurtluyorsanız döngünüz o kadar uzundur. bu yüzden bazı kadınlar 28 günde bir bazıları ise 30-35 günde bir regl oluyor

Evet benimde döngüm uzun oluyır 33-35 güne zaten 4 doktor asla böyle demedi bu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…