Yumurta Tembelliği

Efsun 34

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2021
98
30
18
Merhaba Arkadaşlar eminim herkezin farklı farklı bu tür konularla ile ilgili bir tecrübesi vardır birbirimize yardımcı olalım Benim gibi İlaç kullanıp hala yumurta tembelliğini yaşayan Varmi

Merhaba Arkadaşlar eminim herkezin farklı farklı bu tür konularla ile ilgili bir tecrübesi vardır birbirimize yardımcı olalım Benim gibi İlaç kullanıp hala yumurta tembelliğini yaşayan Varmi
İlaçtan ziyade doğal yolları dene canım. Ballı süt iç uyarıyor hemen 15 günde soğan suyu dene

İxanım bende de aynı sorun vardı 8 ay denedik olmadı rahim filminde çektim doktoru sıkıntı yok dedi ama yinede olmadı daha sonra koca karı tarifleri uyguladım annem bu işte biraz işin ehliydi adetimin ilk 3günğ sabah aç karnına göbeğimi kaldırdı tabi önce yumurtalıkları falan hissetti birşeyler yaptı anlamadım hatta belim çok ağrımıştı anneme beni iyice sakat ettin demiştim o ay sonu adet olmam gerekirken olmadım 3 gün geçti çift çizgiyi gördüm çok şükür şuan 34 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

Hayırlı olsun Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş Ben de bitkisel kürlerde denedim ama gene fayda etmedi hep adet düzensizliğim oldu

Hayırlı olsun Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş Ben de bitkisel kürlerde denedim ama gene fayda etmedi hep adet düzensizliğim oldu
Çok teşekkür ederim Çevrenizde bu tür işin ehli insanlar varsa bir bakın derim şim bana çok kızmıştı ben de yaptırmak istemiyordum ama annem ve kaynanam çok ısrar etmişlerdi çok şükür nasip olsu

Cok saol keşke bilsem bu şekil düzeleceğine ama sanmıyorum benim yumrtalik tembelliğim var hiç bir şekilde büyümüyor

3 ay klomen ve estrofem kullandım en büyük yumurtam 14 büyüme olmadı femara vermedi dr eğer yumurtam da bir kıpırdama olursa çatlama iğnesini geçeceğiz dedi
Peki başka doktora da gittin mi? Her doktorun kendine göre yöntemleri var tecrübeli olması çok önemli. Valla çok zor bir süreç Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Tek göbek kaldırma hareketi mi yaptı başka ne yaptı :) senin annen afakan indirmesini de biliyordur o zaman. Eskiler afagan mı ne diyolar duydun mu hiç bilmem

Peki başka doktora da gittin mi? Her doktorun kendine göre yöntemleri var tecrübeli olması çok önemli. Valla çok zor bir süreç Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin Canim Teşkr edrm Gittim oda aynı yöntemleri denedi şuan tedavi gördüğüm doktor işinde tecrübeli görünüyor tabi daha yeni bakalım nasıl olacak

Bende de yumurta tembelliği var femera ve klomen kullanmıştım aslında klomen kullandığımda işe yaramıştı ama kimyasal olmuştu

Tek göbek kaldırma hareketi mi yaptı başka ne yaptı :) senin annen afakan indirmesini de biliyordur o zaman. Eskiler afagan mı ne diyolar duydun mu hiç bilmem
Yoo hayır hiç duymadım evet sadece onu yaptı ama geceden göbeğime ebegümecini pişirip blenderdan geçirip streçle sardı sabahta kaldırma işlemini yaptı bu işi biraz bildiği için ilk gün atmıyordu yavaştı daha sonra 3. Günde çok güzel atmaya başladı İnanmıyprdum ama çok şükür nasip oldu

Allah bizede nasip etsin inşallahh :) vakti gelince oluyor işte vakti gelmeyince türlü türlü şeyler denesende olmuyor işte Allah saglıkla kucagına aldırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…