Yumurta tembelliği

Merhaba bende de bir ay yumurta tembelliği çıktı bu hastalığı nasıl atlattınız bize de yardımcı olur musunuz

Merhaba bende de bir ay yumurta tembelliği çıktı bu hastalığı nasıl atlattınız bize de yardımcı olur musunuz
Glifor ve inofolic combi kullandım test ile yumurtlama günümü takip ettim o ay nasip oldu şükür kilo vermeni tavsiye ederim

Glifor ve inofolic combi kullandım test ile yumurtlama günümü takip ettim o ay nasip oldu şükür kilo vermeni tavsiye ederim
Merhaba cevap için teşekkür ederim ama ben kilolu değilim ki inofolic combi bende de var ama doktor folbiol ü yazmış diye onu kullanıyorum ben . Bi de inofolik combi çok büyük Bi ilaç çok zor yutuyorum

Merhaba cevap için teşekkür ederim ama ben kilolu değilim ki inofolic combi bende de var ama doktor folbiol ü yazmış diye onu kullanıyorum ben . Bi de inofolik combi çok büyük Bi ilaç çok zor yutuyorum
Fobiol folik aşit inofolic yumurtlamana yardımcı olacaktır hamile kaldıktan sonra fobiol kullan bence suan inofolic dene derim

Kizlar 15 gun once adet oldum 3. Gunu kesildi dr a gittim yumurtan normal degil dedi gebelik istedi cikmadi tabi yumurta tembelligi var bende herhangi bir zamanda gebe kalabilme ihtimali yani o gunden sonra 12 gun falan gecti dun aksam normal test yaptim evde cok silik cizgi cikti bugun emin olmak icin erken gebelik testi aldim ondada silik cikti ama cizgi var sordum etrafimdakilere var cizgi sonra gittim kan verdim sonuc 0,804 cikti ozelde yaptirdim bu neki boyle ikisidemi yanlis olur testlerin olsa kandada cikmazmi rakam dusuk bile olsa bilemedim diger adetimede 10 kusur gun falan var napim ben hevesim kursagimda kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…