Canım ben dede yumurta tembelliği varmış geçen ay bir ay gecikti bu ayda 22gecikti hap verdi doktorum adetin 4.gunu gel dedi yumurta takibi yapacak ben soğan kürü ve bal tarçın çörek otu yapıcam nasipse sen de büyümesi için incir ve havuç kürü yapabilirsin netten araştır çok iyi geliyormuş büyüme ve çatlama içinMrb arkadaslar 2 yillik evliyim 1.5 yil once dusuk yaptim ve 2 aydir da bebek istiyoruz fakat adetlerim hep gecikmeli oluyor. Korunmayi bıraktığımız ilk ay 11 gun adet gecikmem oldu ve devaminda doktorum klomen tedavisi basladi fakat yumurtalarim o ay buyumedi ve 3 gun gecikmeli tekrar adet oldum. Bu sefer ki adetim kahverengi ve çamursu ve damla damla cok azdi bunun uzerine kanda gebelik testi yaptim ve negatifti. Devaminda doktorumu degistirdim ve simdiki gittigim doktorum adetin 12.günü yumurta kontrolü icin muayeneye cagirdi ve en büyük yumurtamin 11 mm oldugunu yani bu ay da yumurtamin gelismedigini yumurta tembelligim olduğunu soyledi. Cuma gunu tekrar gel ne durumdalar bakalim dedi ve bi daha ki ay hem ilac hemde igne tedavisi ile yumurtalarini buyutmeyi deneyelim dedi. Ayrica bu ay corekotu bal tarcin karisimi denedim ve ona rağmen yumurtalarim buyumedi. Bi daha ki ay igne ve ilaç tedavisi alirken kullanabilecegim yumurtamin buyumesini etkileyecek ve ilacla da kullanilabilecek bir kur arıyorum. Basina gelen veya boyle bir konuya tanik olan varsa yardimci olabilir mi?
Canım ben dede yumurta tembelliği varmış geçen ay bir ay gecikti bu ayda 22gecikti hap verdi doktorum adetin 4.gunu gel dedi yumurta takibi yapacak ben soğan kürü ve bal tarçın çörek otu yapıcam nasipse sen de büyümesi için incir ve havuç kürü yapabilirsin netten araştır çok iyi geliyormuş büyüme ve çatlama için
Ne zaman dur istiyosun bebişCanin benim gecikmelerim 3 ya da 5 gun olurdu en fazla gecen ay ilk kez 11 gun gecikti ve bu ay da 3 gun gecikti. Bu ay 3 gun gecince kahverengi adet oldum zaten klomen kullanmstim ama catlatma ignesi olmadim. Acaba klomenden mi dye dusunurken onceki gun doktorum yumurta tembelliğinde kahverengi adetin olabileceğini soyledi. Bu ay ilac kullanmadim bal tarçın corekotu yedim ama buna ragmen 12.gun en büyük yumurtam 11mm di yarin tekrar kontrolum var inşallah biraz daha buyumustur
Ne zaman dur istiyosun bebiş
Benimki adetin 4.günü gel dedi sonra da 6günde bi gitçekmişim2 aydir istiyorum 3. Aya girdik
12.gün bence geç adetten sonra yumurtayı görünce büyümeyi hesaplayabiliyormuş zaten 12.gün yumurtlama günü vaktinde baksa aynı ona göre ilaç verirdi doktor çok önemli canım vakit kaybetmemek lazım2 aydir istiyorum 3. Aya girdik
12.gün bence geç adetten sonra yumurtayı görünce büyümeyi hesaplayabiliyormuş zaten 12.gün yumurtlama günü vaktinde baksa aynı ona göre ilaç verirdi doktor çok önemli canım vakit kaybetmemek lazım
Olsa testlerde çıkardı bence sen kendini oyle olmak istediğin için 8nandiriyosun bende öyleyim ben bu ay Meryem süresi okuçam 41 gunBi de soyle bi sıkıntı var bu ay ki adetimin kahverengi cok az ve camurumsu oldugunu soyledigimde doktorum gebelikten suphelendi ama testler negatif. Burada ne normal hayatta da o kadar cok buna benzer seyle karsilastim ki acaba hamileyim de henuz kendini gostermedi mi acaba diye dusunmekten de kendimi alamiyorum
Olsa testlerde çıkardı bence sen kendini oyle olmak istediğin için 8nandiriyosun bende öyleyim ben bu ay Meryem süresi okuçam 41 gun
Incı kuru ve havuç suyu büyüme ve catlamaya birebirmis ben soğan suyu ve bal çörek otu yapçam bu ay inşallah güzel sonuçlar alırız
Hmmm anladım gelecek ay daha etkili bi tedavi uygulayacak sanırım hem iğne hem hap hayırlısı bakalım vakit saat gelmeden bişey olmuyo tedavimizi yapalım gerisi rabbime duaBeni de normalde yarin icin cagirmadi ama ben tekrar kontrole gerek olur mu acaba fln dynce cuma bi daha gel bakalm dedi eger bu ay da olmazsa adetin 2.gunu gel hem ilaç hem igne vercm buyusun diye dedi inşallah olur bu kez
Hmmm anladım gelecek ay daha etkili bi tedavi uygulayacak sanırım hem iğne hem hap hayırlısı bakalım vakit saat gelmeden bişey olmuyo tedavimizi yapalım gerisi rabbime dua
Sen nasıl hamile kaldın canım tedaviyle miHmmm anladım gelecek ay daha etkili bi tedavi uygulayacak sanırım hem iğne hem hap hayırlısı bakalım vakit saat gelmeden bişey olmuyo tedavimizi yapalım gerisi rabbime dua
Sen nasıl hamile kaldın canım tedaviyle mi
Gözün aydın canım doktor yazmadan veriyorlar mı darısı bana inşallahYok canım glifor ve inofolic combi kullandım doktor a gitmedim kendim aldım yumurtlama günümü takip ettim ilk ay da nasip oldu şükür bir oğlum olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?