Mrb arkadaslar 2 yillik evliyim 1.5 yil once dusuk yaptim ve 2 aydir da bebek istiyoruz fakat adetlerim hep gecikmeli oluyor. Korunmayi bıraktığımız ilk ay 11 gun adet gecikmem oldu ve devaminda doktorum klomen tedavisi basladi fakat yumurtalarim o ay buyumedi ve 3 gun gecikmeli tekrar adet oldum. Bu sefer ki adetim kahverengi ve çamursu ve damla damla cok azdi bunun uzerine kanda gebelik testi yaptim ve negatifti. Devaminda doktorumu degistirdim ve simdiki gittigim doktorum adetin 12.günü yumurta kontrolü icin muayeneye cagirdi ve en büyük yumurtamin 11 mm oldugunu yani bu ay da yumurtamin gelismedigini yumurta tembelligim olduğunu soyledi. Cuma gunu tekrar gel ne durumdalar bakalim dedi ve bi daha ki ay hem ilac hemde igne tedavisi ile yumurtalarini buyutmeyi deneyelim dedi. Ayrica bu ay corekotu bal tarcin karisimi denedim ve ona rağmen yumurtalarim buyumedi. Bi daha ki ay igne ve ilaç tedavisi alirken kullanabilecegim yumurtamin buyumesini etkileyecek ve ilacla da kullanilabilecek bir kur arıyorum. Basina gelen veya boyle bir konuya tanik olan varsa yardimci olabilir mi?