- 10 Temmuz 2019
- 204
- 303
- 18
- 35
- Konu Sahibi Leylamaria
-
canım doktor yumurta tembelliği için verdi yumurtalarım 12 mm geçemiyorCanım o ilacı neden verdi
benim adet dönemim çok sancılı geçerdi şiddetli kasik agrisi kusma baş donmesi ama belimde agri hiç olmazdi simdi sadece en cok belim agriyor bence yumurtam geliştiği icin olabilir bilgisi olan beni aydinlatsin çok mutlu olurumCanım o ilacı neden verdi
Herkese merhaba ben yeni üye oldum 29 yaşındayım kendimi bildim bileli âdetlerim çok sancılı olur kusma aşırı baş dönmesi dayanılmaz kasık ağrısı olurdu en son gittiğim doktor Glucophage 850 mg verdi 4 aydır kullanıyorum kullandıktan sonra sancılarım çok azaldı artık günlük hayatımı etkilemiyor bunun nedenini merak ediyorum sizce yumurta tembelliği adet sancısına neden olurmu
canım boyum 160 kilomda 68 idi şimdi 60 kiloya duştum bu ilacı kullanmadan önce hiç bitmeyen bir açlık sorunum vardı yani yedi yirmidört açtım hep bişey yiyordum ama artık kendimi kontrol edebiliyorum 19 yaşıma kadar 49 kiloydum sonra yavaş yavaş kilo almaya başladım ve tüylenme sorunumda başladıo ilaç normalde şeker ilacıdır zayıflamanız için de vermiş olabilir.
çok sevindim Allah bağışlasın beni en cok baska bir insanin mutluluğu mutlu eder Allah her isteye hayirli evlat versin ilk adet gördüğüm günden beri azap çekiyordum bu sosyal hayatımı herşeyimi çok kötü etkiledi bir ay geçince gelecek ayı korkuyla bekliyordum ama şimdi iyiyim bi kaç aydir normal sancı çektiğim için sanki bi kac aydir adet olmamışım gibi geliyorBen evl3nmeden once sancidan 3 gun hastanede yatardm nerdeyse cnku ignr etki etmezdi kusma bas donmesi
Doktor da cok hamile kalmaya musaitsin yumurtlaliklarn cok iyi calistigindan demisti
Ilk gebeligim.evet hemen olustu
Benimde öyleydi ama bn o dediğin ilacı kullanmadım hiçcanım doktor yumurta tembelliği için verdi yumurtalarım 12 mm geçemiyor
Bilmiyorum canım belki benim sancimini nedeni yumurta tembelliği idi bu ilacı kullandıktan sonra gayet iyiyim sancim çok hafifledi malesef eşim şehir dışında doktora kontrole gidemedim şuan yumurta tembelligimin durumunu bilmiyorumBenimde öyleydi ama bn o dediğin ilacı kullanmadım hiç
Sana da tembellik.mi var dediçok sevindim Allah bağışlasın beni en cok baska bir insanin mutluluğu mutlu eder Allah her isteye hayirli evlat versin ilk adet gördüğüm günden beri azap çekiyordum bu sosyal hayatımı herşeyimi çok kötü etkiledi bir ay geçince gelecek ayı korkuyla bekliyordum ama şimdi iyiyim bi kaç aydir normal sancı çektiğim için sanki bi kac aydir adet olmamışım gibi geliyor
canım boyum 160 kilomda 68 idi şimdi 60 kiloya duştum bu ilacı kullanmadan önce hiç bitmeyen bir açlık sorunum vardı yani yedi yirmidört açtım hep bişey yiyordum ama artık kendimi kontrol edebiliyorum 19 yaşıma kadar 49 kiloydum sonra yavaş yavaş kilo almaya başladım ve tüylenme sorunumda başladı
çok geçmiş olsun ilaç bende bazen baş dönmesi afedersin ishal yapıyor ama dayaniyorumcanım insülin direncin yüksekmiş senin o yüzden açlık krizlerin son bulmuş ve zayıflamışsın...aynı durum bende de söz konusuydu bu ilacı bana yazmışlardı ama beni aşırı derece tuvalete çıkarmış ve şekerimi çok düşürmüştü bıraktım ve şuanda tip 2 diyabetim
Canım adet dönemlerinde mi aşırı sancın olurdu? Benim hem adet hem yumurtlama dönemi çok sancım oluyor bir çare bulamadımBen evl3nmeden once sancidan 3 gun hastanede yatardm nerdeyse cnku ignr etki etmezdi kusma bas donmesi
Doktor da cok hamile kalmaya musaitsin yumurtlaliklarn cok iyi calistigindan demisti
Ilk gebeligim.evet hemen olustu
canım benim adet döneminde ama yumurtlama dönemindede hafif ağrı oluyor bence adet sancısının nedeni çok önemli en iyisi doktora görünmen doğru tedavi için doğru teşhis şart bu yüzden doktora görünmen en iyisi bende ağrı kesici kullanıyordum ama pek bi fayda etmiyordu ama metformin kullandıktan sonra çok iyiyim neden iyi geldi onuda bilmiyorumCanım adet dönemlerinde mi aşırı sancın olurdu? Benim hem adet hem yumurtlama dönemi çok sancım oluyor bir çare bulamadım
Ne önerirsin
Evet hemde her iki tarafta çok tembelmişSana da tembellik.mi var dedi
Anladım cnm çok geçmiş olsun .bnmde yumurta tembelliği vardı ama şükür hamileyim suanBilmiyorum canım belki benim sancimini nedeni yumurta tembelliği idi bu ilacı kullandıktan sonra gayet iyiyim sancim çok hafifledi malesef eşim şehir dışında doktora kontrole gidemedim şuan yumurta tembelligimin durumunu bilmiyorum
tedavisizmi hamile kaldinizAnladım cnm çok geçmiş olsun .bnmde yumurta tembelliği vardı ama şükür hamileyim suan
Bn üç ay klomen kullandım yumurta oluşuyor büyüyor çatlıyordu ama gebelik olmadı .sonra bir ay gonal f kullandım .yine gebelik olmadı.araya bayram girince il dışındaydım diye o ay gonal f devam edemedik ve ben o ay yani bu ay hamile oldugumu öğrendim.ama doktorum iğnelerin altı ay etkisi olacağını söyledi muhtemelen o ay birşey kullanmasam da iğneler sayesinde oldu .yani doktor deditedavisizmi hamile kaldiniz
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBn üç ay klomen kullandım yumurta oluşuyor büyüyor çatlıyordu ama gebelik olmadı .sonra bir ay gonal f kullandım .yine gebelik olmadı.araya bayram girince il dışındaydım diye o ay gonal f devam edemedik ve ben o ay yani bu ay hamile oldugumu öğrendim.ama doktorum iğnelerin altı ay etkisi olacağını söyledi muhtemelen o ay birşey kullanmasam da iğneler sayesinde oldu .yani doktor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?