yumurta tembelliği olup da hamile kalanlar lütfen bakar mısınız?

mini_miki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
109
65
98
merhaba arkadaşlar normalde regl döngüm 35 gün.bu yaz baya bir gecikme yaşadım (arada bir ay regl olmadım) sonra doktora gittim bana yumurta tembelliği var dedi adet söktürücü verdi.kontrole çağırdığında ben eşimle bebek istediğimizi söyledim, o da bebek için 6 ay deneyin olmazsa tedavi sürecine başlarız dedi.siz böyle bir durum yaşadınız mı, hamile kalmak zor mu oldu o günden beri huzursuzum yardımcı olabilir misiniz

merhaba ben yen uye oldum baslıgı görünce yazmak ıstedım benzer durum bende yasadım. bende sızın gıbı adette duzensızlık yasadım doktora gıttım bana da yumurta tembellıgı var dedı pek anlamadım. sonra ozel bı hastaneye gıttım bana yumurtalarımı atamadığımı fazla yumurtam olduğunu bu yüzden pasıflestıgını soyledı. once adet sokturucu sonra klomen +çatlatma ıgnesı oldum hamıle kaldım fakat ıkı ay once 6 aylık bebegımı kaybettım . sende uzulme allah verırse olmaz dıye bırsey yoktur.

öncelikle cevap yazdığınız için teşekkür ederim farklı yerlere de yazdım ama kimse cevap vermemişti.bebeğinizi kaybetmenize çok üzüldüm allah inşallah bu güzel duyguyu tekrar yaşatır size.ben doktora endişelerimi sorduğumda korkmana gerek yok dedi 6 ay deneyin dedi bu ay denemelerde bulunduk.ama ben yumurtlama günlerimi anlayamıyorum çoğu insan belirtilerinden anlıyor.bu yüzden tahminen uyguladım 2 gün önce regl olmam gerekiyordu daha olmadım ama umutlanmak istemiyorum çünkü böyle düzensizlikler olabiliyor bende.şuan beklemedeyim ama bir iki ay denedikten sonra hamile olamazsam bende iyi bir doktora tekrar muayene olacağım.bu arada küçücük bi kist var demişti bal-tarçın çörek otu yedim ikinci gittğimde kist yok olmuş dedi bana bu karışımın zaten hamilelik için de çok faydasını gören var belki bize de yarar :)

rıca ederım allah razı olsun sagolun amın ıns tekrar yasatır rabbım bana sıze ve ısteyen herkese. ıns hamılelıkten dolayı gecıkmıs olur reglınız sonucu bende merak ettım sımdı cunku testtekı o ıkı cızgıyı görmek ınanılmaz bır mutluluk. o karsımı bende duymuştum kıst olmasa da yenılebılıyor mu bılgınız var mı

evet çünkü o karışım yumurtalıklara çok iyi geliyormuş hamile kalabilmek için bayanların yaptığı çeşitli kürlerden bitanesi bu da.ben de merak ettikçe okuyorum ordan biliyorum. sağolun inşallah ben de çok merak ediyorum o duyguyu :)

hımm tamam bende deneyım ıns cok sordum ama bellı bı suresı var mı o karışımı yemenın ıns pozıtıf çıkar sonuçtan haber edebılırsenız cok sevınırım:)

yok estağfurullah ben adetin ikinci günü başlayıp 12. güne kadar sabah açken ve akşam yemekten en az 2 saat sonra 1 er tatlı kaşığı yenilecek diye okudum ve böyle uyguladım.aktarda dövülmüş çörek otu satılıyor, bu şekilde kullanılması öneriliyor.ama her ay sürekli kullanmayın yazıyordu bazen ara vermek gerekiyormuş. önümüzdeki günlerde olumlu bir haber alırsam burda ilk sizinle paylaşacağım :)

tamam teşekkür ederım bende adet olunca baslayım ıns doğumdan yanı ölu doğumdan sonra adet olmadım daha bekliyorum. olumlu haberı duymak ıcın beklemeye gectım bıle sagolun

yumurtalama donemını hesaplayamıyosan adet bıtımınden sonra dıger adet tarıhıne kadar gun asırı ılıskıde bulun canım o zaman yumurtlama donemını kacırman ımkansız :) bu en doqrusu kacırmamıs oluyosun bırde yumurtlama donemını yakalaman ıcın ovulasyon testı var nette satılıyor ondan alıp da yapabılırsın adet bıtımınden baslayıpğ cıft cızqıyı gorunce ılıskı gunlerını degerlendırmıs oluyosun ben onunla takıp edıyorum yaptıqın kurle hamıle kalırsan bu raya yaz benıde etıketle olurmu canım olmadı bu ay bende denerım rabbım gonlumuze gore versın :)

Merhaba, benim dikkatimi önce adet söktürücü sonra klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi olduğunuzu çekti. Benimde adet düzensizliğim var yumurta tembelliğim var. Bir sorum olacaktı size. Doktorum bana önce tarlusal kullan dedi bu 2. ayım tarlusal kullanıyorum sabah 2 akşam 2 olarak kullanıyorum. Bunları kullan adetinin 10. günü gel dedi. 1. ay kullandım adetimin 10. günü gittim bana yine tarlusal verdi. Bu ikinci ayım 5 kasımda başladım sabah 2 akşam 2 aldım. bugün de kullandım. Benim sorum şu olacaktı kaç ay kullandınız adet söktürücü. Adet söktürücüden sonra kaçıncı klomen ve çatlatma iğnesi denemenizde hamile kaldınız. Bende şuan adet söktürücü kullanıyorum dediğim gibi daha sonrada klomen ve çatlatma iğnesine geçicez dedi. O yüzden sizden fikir almak istedim.

Teşekkür ederim evet öyle denk gelme ihtimali daha yüksek bunu başka yerde de okumuştum . Ekim ayında adetten 14 gü sonra başlamıştık allah inşallah nasip eder ilk hamileliğim olacak olursa bu yüzden heyecanlanıyorum ister istemez. Tamam haber veririm bu ay da yemeyi düşünüyorym bu kürü adet olursam .

Mer
ha
merhaba ben de adet söktürücü kullandım ama sadece bir defa. sonrasında çok şükür kendiliğimden adet oldum bu arada bal-tarçın-çörek otu yemiştim belki o da fayda etmiştir çünkü adet düzenlemeye de yardımcıymış bu karışım..

Anladım çok teşekkür ederim ilgin için. Ben artık tarlusalı bırakmak istiyorum klomen ve çatlatma iğnesine başlamak istiyorum 1 ay daha geçmeden ama doktor ne diyecek kestiremiyorum 14 ünde tekrar gidicem doktora bakalım.

merhaba oncelıkle gec cevap verdıgım ıcın kusura bakmayın. ben normalde duzenlı adet oluyordum ama hava degısımı alt ust etmıstı. bebek de ıstedıgımı belırtmıstım. bana bır kere tarlusal verdı adet olunca 3. gun klomen e basla ve 14. gun de yumurta takıbı ıcın gıt demıstı. mayusın 8 ınde gıtmıstım yumurtamın gereken seviyeye geldıgını catlatla ıgnesının yapılabılecegı soylendı. ovıtrelle çatlatma ıgnesını karnımdan vurulduktan bı 3 hafta sonra hamıle olduğumu ogrendım fakat kızımı kaybettım karımda öldü. sıze neden ıkı kere kullanmanızı önerdı acaba?

Bebeğinizi kaybettiğiniz için üzüldüm. Allah bir daha başınıza böyle dert vermesin. Hiç anne olmadım bu duyguyu bilemem ama allah düşmanımın başına bile vermesin. Üzüldüm sizin adınıza. Doktorun bana neden böyle bir şey yaptığını bilmiyorum 14 kasımda randevum var rahimdeki yara için o yüzden doktora gittiğimde soracağım. Bende kullandım eylül de klomen ve çatlatma iğnesi olumsuzdu benim sonucum negatif. Rahim filmi çektirdim, rahimden parça alındı vs. bir çok test yaptırdım sonuçlarımda bir şey çıkmadı. Bir sonraki ay yine klomen ve çatlatma iğnesine başlarız dedi doktor. 2. ye kullanacağım bende 1 ay sonra.

saolun allah razı olsun taktırı ılahı elden bırsey gelmıyo amın allah kimseye yasatmasın. hımm anladım belkı rahımdekı yaradan dolayı vermıs olabılır cunku adet olmak yumurtlama gununun gelecegını ıfade edıyor ılkınde verebılırdı klomen ve ıgne ama demek kı var bı bıldıgı rabbım ıns gonlunuze gore versın rahım fılmı vs testlerın temız çıkması da cok güzel bırsey tez zamanda annelıgı tadarsınız ıns

Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin :) allah tum isteyene tez zamanda saglikli evlatlar nasip etsin insallahhh canim.

Rabbim isteyen herkese tattırsın yanı sıra banada bende 1.5 senedir evliyim olmuyor hamilesiniz ne güzel suanda nolur banada dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…