Yumurta takibinde vajinal ultrason şart mı tecrübesi olanlar yardım eder misiniz?

sevecen_29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
1.044
498
53
Yumurta takibinde ultrasondan istedim dr tam belli olmaz alttan bakmak gerek dedi:( korkuyorum. ne yapmam lazım. sart mı bu yaa vajinadan bakma. ultrasonda bakılmıyor mu? tecrübesi olanlar yardım edin. benım sorunum şu esım sehır dısında calısıyor yumurta catlamayı onun geldıgı zamana denk getirmek ıcın.

Yumurta takibinde ultrasondan istedim dr tam belli olmaz alttan bakmak gerek dedi:KK43: korkuyorum. ne yapmam lazım. sart mı bu yaa vajinadan bakma. ultrasonda bakılmıyor mu? tecrübesi olanlar yardım edin. benım sorunum şu esım sehır dısında calısıyor yumurta catlamayı onun geldıgı zamana denk getirmek ıcın.
bende cok korkuyodum ama çok benım abarttıgım kadar değildi hiçbişe utandım bırzcık sadece s bence alttan muayne ol nolur nolmaz doğum yaptıgını düşün o daha fena :s :D

Evet vajinal muayene daha net görüyor doktor. .

Yumurta takibinde ultrasondan istedim dr tam belli olmaz alttan bakmak gerek dedi:KK43: korkuyorum. ne yapmam lazım. sart mı bu yaa vajinadan bakma. ultrasonda bakılmıyor mu? tecrübesi olanlar yardım edin. benım sorunum şu esım sehır dısında calısıyor yumurta catlamayı onun geldıgı zamana denk getirmek ıcın.
Alttan baktırmadığım için tam olarak bulamamışlardı benimkini de sonra utancımı yendim ve sorunum çözüldü bayan doktor tercih edebilirsiniz

Back