bnede istiyrum acikcasi adet düzenim bozuk anlamiyorum ne zaman yumurtlucam Allah hayirli etsin canim bu kadar asamadan sonra seninde yüzün güldü ne güzel gultamerrrr
gizemcim inşallah bebişini alırsın en kısa zamanda...
kızlar burdaki arkadaşlara sormak daha doğru olur heralde.konu açtım ama gören pek olmadı:)
14.gün dra gittiğimde çatlamış dedi.ve be iğne olmayı beklerken çatladığını duyunca şok oldum tabi...ve o akşam oldu o iş.sizin aranızda bu şeklide hamiş kalan oldumu.daha önce olmadı ilişki..
mrb arkadaşlar..aranıza yeni katıldım, ne yazık ki bende çok isteyip de 2 senedir çocuk sahibi olamayanlardanım. 2008 temmuzda ganophene kullanarak hamile kaldım fakat 2.5 aylıkken, kontrol sırasında kalbinin durduğunu öğrendik ve kürtaj oldum. Hayattaki en büyük acımdı. 2 ay serophene, folbiol ve ovitrelle verdi doktorım, olmadı. Bu ay da gonal f iğnesi verdi, ilk kez bugün vurucaz iğneyi. Umarım acımıyodur. Allah herkesin dualarını kabul etsin.
yokmu?
iğne tedavisi ile yumurta takibi sonunda aşılama ile hamile kalmış bir anne adayıyım,bebişim 15 hafta 1 günlük.sende gene 3-4 yumurta varmış be canım,benim 1 taneydi,eşimin spermleri de sınırdaydı ama oldu,gönlünü ferah tut yaşın genç canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?