. :emir_bebek: [COLOR="magenta" .!.:MAYIS BİZE UĞUR GETİRSİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR]
sağol tatlım inşallah sizler de yaşarsınız hamilelik duygusunukızlar meraba nasılsınız
kayancım iyi düşün tatlım. olumsuz bişi düşünme sakın canım. ya inşallah biz d etez zamanda böle gzel haberler veririz. böyle şeyler bize de umut oluyo. bi gideyim doktora ben d eincir kürü uygulıcam.
evet ya mayısdayız dimi. Aklıma gelen bir mayıs şiiri gelmeyen bebeğime senağlamasenağlamasenağlama
Mayıs Düşleri
Buralarda gök halâ kurşuni
Sen yine yoksun
Ben yine yapayalnızım
Ruhum boğuluyor her akşam.
Sevdalarımı kış çaldı,
Umutlarımı rüzgar.
Bir hasretin miras bana
Tek acemi hırsız zaman.
Öyle bir yolculuğa çıkıyorum ki,
Ne bir iz var sürülecek;
Ne de bir harita kaybolmamak için.
Yalnız körlük, aşkından kalan...
canlarım nasılsınız nasıl gidiyor sizleri merak ettim umarım herşey yolundadır
sağol tatlım inşallah sizler de yaşarsınız hamilelik duygusunu
zaten ben de sizlere moral olsun diye yazdım ikimizin de sorunlu olup sonunda başardığımızı ki sorunlu arkadaşlar kakafaya takmasın di mi ama
ben önceleri çok taktım ama bu ay rahim filmi çektiririm aşılama olmazsa tüp bebek onları düşünüyodum o kadar umutsuzdum işte ama
dua edin nette de bu konu da var dualar rahat olmaya çalışın daha çok gençsiniz ve hayat güzel gerçekten kafaya takarak daha da zorlaştırıyoruz her şeyi bunları sadece sana demiyorum tüm bizimle aynı durumda olanlara yazıyorum
çünkü damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlar di mi?
bol şans hepinize.Rabbim sizinle olsun.:Saruboceq:
canım çok güzelmiş şiirin.evet bekliyoruz ama umudumuzu kaybetmemeliyiz.bazen e diyorum uğraşma ya nasip değilse değildir.
iyiyiz canım işte. aynı tas aynı hamam. biz aynıyız.sen nasılsın asıl. bebiş nasıl.
sağol canım herkese umut oldun.aşılamanı rahim filmi çekilmedenmi oldun. bende sorucam eğer aşılma bizi aşmazsa ama rahim filmim yok ama bi kez kimyasal gebelik yaşadım. bakalım ya. özeldemi yaptırmıştın. pahalımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?