canım neden olmasın ya ilaç kullanmayan doğal yolla hamile olanların kaç yumurtası oluyo herkesin bitane oluyo .ozaman onlr nasıl hamile kalıyo. önemli olan spermlerle senin yumurtanın buluşma olasılığı buna da biz karışamayız. Allah bilir. bir yumurtan var ya sen ona bak. bu arada sen bizde bekleme listesindein sanırım. yeni adet tarihini yaz da ekleyelimm
kızlar bugün çatlatma iğnemi oldum. progestanı da almaya başladım. hadi hayırlısı bakalım bizim inatçı keçi gelicek mi bu ay. ele bi gelsin ısır ısır koparcam her yerini.
esra canım senin eşinde bi sorun yok di mi?
canım eşime daha tahlil yaptırmamıştık yaptıracaktık ama gerek kalmadıkaydirigubbakcemile3
sweeetbaby progestanı doktor sana neden verdi.benimde doktorum rahimin biraz ince dedi, sanırım bebegin tutunmasını sağlıyormuş.rahim ince olunca bebek döllense bile tutunamıyormuş.bana da aslında verebilirdi CADIARZUCADIARZU
swettbaby canım inşallah tatlım bu sefer zafere ulaşırsın
inşallah canım ya.dua et bizim için. Allah bu ay da bizlere hayalkırıklığı yaşatmaz inşalalh.
esraie tebrikler çok rahat ve sağlıklı 9 ay diliiyorum bebişinede sanada..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..
sana sonuna kadar katılıom usta umarım sevinç çığlıkları atanlardan oluruznisan bşı hiç arkadaşımı zyok bekleemede olan ayın 12si oldumu başlıyo. tabi heyecan da başlıyo. ya yine hayalkırıklığı ya da sevinç dolu haykırışlar olcak.
sana sonuna kadar katılıom usta umarım sevinç çığlıkları atanlardan oluruz
hele benimki 23 nisanda( traji komik) çocuk bayramı, yüzlerce çocuk,üstelik töreni de ben kutlatıom ağzımı ayırıp her zaman ki gibi çocuklara bakcam.Bi de bana da ve olmayanlara da ver die dua etcem.Ya artık olanlara bakmaktan usandım.Çocuklarla içiçe ama ......Amannnnn neyse
amiiinnnnnnnnnnnn canım dua et bizlere emi Sizi de Allahım esirgesin....canım en yakın zamanda Allah sizede nasip edecek tatlım.o zaman diceksinki aman sus zaten hergün uğraşmaktan bıktım diceksinkaydirigubbakcemile3
amiiinnnnnnnnnnnn canım dua et bizlere emi Sizi de Allahım esirgesin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?