- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Bende tam olmadan silikleşti şimdi tekrar dün pik olmaya çalıştı bugün 11 gibi yine bakacağımCanım bende de pco sorunu var ben sadece bi ay ovülasyon testi uyguladım ve üç gün üst üste pik yakalamıştım
Aynen canım aslında gün aşırı yapıyoruz bazen hergün bile oluyorBende tam olmadan silikleşti şimdi tekrar dün pik olmaya çalıştı bugün 11 gibi yine bakacağımpik olsa da olmasa da gün aşırı değerlendiriyorum ama işte o güne denk gelse şans daha da artıyor diye
Haklısın canım zaten önemli noktası yumurta kalite mi ve nice sorunlarAynen canım aslında gün aşırı yapıyoruz bazen hergün bile oluyorama ovülasyon testini yumurtlayıp yumurtlamadığım için yapmıştım ben aslında pik olacak mı merak ediyordum oldu değerlendirdik o günleri de ama sonuç negatif pik olsa da yumurta kaliteli mi yeterince büyümüş mü gibi sorunlarda olduğu için doktor takibine başladım
Çok sıkıcı bişey ve insan bayağı çekiniyorHaklısın canım zaten önemli noktası yumurta kalite mi ve nice sorunlarÇalıştığım için yumurtlama takibi yaptıramıyorum
Ben 3 senelik evliyim 2 aydır düşünüyoruz geçen ay dikkat etmedim bu ay ovülasyon takibiyle dikkatli ilerliyoruz pco durumu da var öyle işte bende de vardır ihtimalle yumurtlama sıkıntılarıÇok sıkıcı bişey ve insan bayağı çekiniyorhele de benim gibi büyüme problemi varsa hafta da iki defa gidiyordum tık Yok bu böyle üç hafta sürdü hasta olursam 2.günü gidecem sanırım ilaç tedavisine başlayacak büyütmek için canım sen ne kadar süredir istiyorsun bebek
Rabbim çok bekletmeden hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah canımBen 3 senelik evliyim 2 aydır düşünüyoruz geçen ay dikkat etmedim bu ay ovülasyon takibiyle dikkatli ilerliyoruz pco durumu da var öyle işte bende de vardır ihtimalle yumurtlama sıkıntıları
Amin canım inşallahRabbim çok bekletmeden hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah canım
Aynen canım biz 4 ay falan korunduk pat diye olur sanıyordum bıraktığımız anda ama olmadıAmin canım inşallah3 sene düşünmedik belki hemen olur diye pco durumunda illa olmaz ya da hemen olur durumu da var çünkü şimdi de o bekletir belki
İnşallah canım Rabbim bekletmesin isteyen herkes hemen kavuşsun bebeğineAynen canım biz 4 ay falan korunduk pat diye olur sanıyordum bıraktığımız anda ama olmadı8 aydır deniyoruz inşallah bekletmez daha fazla
Amin amin amin canım inşallahİnşallah canım Rabbim bekletmesin isteyen herkes hemen kavuşsun bebeğine
Canım napıosun n’aptınyvz13 test falan da yapıp baktın mı hiç
Umut olsun canım belki duaya dönüşür de kabul olur inşallahBugün de yaptım canım negatif
Adet belirtim de yok ama umudum da yok :)
Umut olsun canım belki duaya dönüşür de kabul olur inşallahbenim daha var adete bakalım
Diğer aylar bizim canım umudunu kaybetme peki doktor ne diyor yani herhangi bi sorun var mı bana hastalığın ikinci günü gel dedi ilaç tedavisine başlayacak herhaldeBenim bugün birkaç damla başladı kanama canım
Bu ay bitti
Diğer aylar bizim canım umudunu kaybetme peki doktor ne diyor yani herhangi bi sorun var mı bana hastalığın ikinci günü gel dedi ilaç tedavisine başlayacak herhalde
cnm,sen hangi sehirde yasiodun doktor onerebilirimEvet canın ilaç tedavisi başlar ve hormonlarına bakar
Bende sorun yok aslında hatta yumurtlama geç olsa dahi adet günüm şaşmıyor
Bu arada kanama durdu bakalım devamı gelecekmi
cnm,sen hangi sehirde yasiodun doktor onerebilirim
Hadi inşallah yerleşme kanamasıdır canımEvet canın ilaç tedavisi başlar ve hormonlarına bakar
Bende sorun yok aslında hatta yumurtlama geç olsa dahi adet günüm şaşmıyor
Bu arada kanama durdu bakalım devamı gelecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?