yumurta takibi yaptıranlar bi bakabilirler mi?

K

kucukkedicik

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi kucukkedicik
kızlar yumurta takibi yaptıranlar bilirler. bir yumurtlama döneminde kaç yumurtanız oluşuyor. aradım aradım bulamadım.

geçen gün gittim, bende iki yumurta oluşmuştu, ikiside yaklaşık aynı boyda sayılır birisi biraz daha büyük. böyle mi olur yani iki yumurta mı oluşur.. bilgisi olan varmı.

bu arada ilaç tedavisi falan görmüyorum. rahim filmi çektiricem yakınlarda doktorum bir kontrol etmek istedi. ama merak ettim kaç yumurta ????

canım benim ben yumurta takibi sürekli yaptırıyorum ama benb ilac kullanıyorum igne bende gecen ay 3 yumurta gelişmişti ve dahada gelişen vardı senin tedavi ve ilac kullnamadan yumurtan var tabi boyutlarıda önemli ama sorunu olmayan bayanlarda genelde her ay 1 yumurta olur canım boll şanss....

kızlar yumurta takibi yaptıranlar bilirler. bir yumurtlama döneminde kaç yumurtanız oluşuyor. aradım aradım bulamadım.

geçen gün gittim, bende iki yumurta oluşmuştu, ikiside yaklaşık aynı boyda sayılır birisi biraz daha büyük. böyle mi olur yani iki yumurta mı oluşur.. bilgisi olan varmı.

bu arada ilaç tedavisi falan görmüyorum. rahim filmi çektiricem yakınlarda doktorum bir kontrol etmek istedi. ama merak ettim kaç yumurta ????
canım yumurta sayısını biz belirleyemeyizki onu vücut tamamen kendisi yapıyo bende takip yaptırmıştım fakat benimki yumurtalar yeterli boyut ulaşıpta çatlamadığı içindi ama bişeyde olmadı o kadar ilaç kullan o kadar stres yaşa bi sonuç yok ama şu anda 13 haftalık hamileyim tedaviyi bıraktım her şeyi kendi haline bıraktım ve oluverdi sadece biraz sabır ve umut gerek..

arkadaşlar benim 8 aydır olmuyor bu ay adetin 3.gün adetin 19. gün ve 24.gün tahlil alıp tüp bebeğe uygun olup olmadığına bakacaklar.dün progesteron tahlili yapıldı 20.71 çıktı sonuç.adetin 19. günüydü
doktora gösteremedim merak ediyorum 20.71 ne diye ama ilaç kullanmadım geçen ay rahim filmi çekildi tüpün biri kapalı çıktı bu ay şansa bakalım lütfen yardımcı olurmusunuz bilginiz varsa

arkadaşlar benim 8 aydır olmuyor bu ay adetin 3.gün adetin 19. gün ve 24.gün tahlil alıp tüp bebeğe uygun olup olmadığına bakacaklar.dün progesteron tahlili yapıldı 20.71 çıktı sonuç.adetin 19. günüydü
doktora gösteremedim merak ediyorum 20.71 ne diye ama ilaç kullanmadım geçen ay rahim filmi çekildi tüpün biri kapalı çıktı bu ay şansa bakalım lütfen yardımcı olurmusunuz bilginiz varsa

canım progesteron tahlili 10un üstünde olduğu zaman yumurtalam olmuş demekmiş öle duymuştum bende geçen ay yaptırdım 21.gün 2.96 çıkmıştı dr bana yumurtlamamışın dedi senin ki iyi bence inş hamişsindir canım allah yardımcın olsun

canım tedavi görmeden yumurtlaman maşallah çok güzel.eğer tüplerin tıkalı olsa yumurtlasan bile hamile kalamazsın.iki tane yumurta olmasıda iyi.bi bakarsın ikiz bebişlerin olmuş.herkeste değişiyo.bazen 1 bazen daha fazla.işallah en kısa zamanda hamile kalırsın.

çok çok sağol canım. işte bu ay sonunda tüpler tıkalı mı değil mi ona bakılacak eğer sol tüpümde de tıkanıklık varsa sanırım tüp bebek deniycez. iyi dileklerin için teşekkürler canım. umarım sende biran önce kavuşursun bebişine.

canım tıkanıklık varsa eger laparoskopi yaparlar cünkü benim iki kanalımda tıkalıydı ama cok sükür laparoskipiden acılsdı yani onu yapmadan neden tüp bebege geciyosun ki??

canım arkadaşcıklarım adet sorunu olmadığı halde bu hamile kalma işini kafaya takanlara sölüyorum çünkü adet sorunu olanlar yumurtlama takibi falan yaptırıolar haklılar ama adeti düzenli olmak demek yumurtlama olduğunun en büyük kanıtı dedi bana doktor.. şimdi gelelim benm meseleme 7 aylık evliyim ilk 2 ayda felaket bi vajinusmus sorunu yaşadım sonunda aştım bu sorunu ama yarım aştım yani ilişkiye girebildik ama tam deil(bu arada çok afedersiniz) nese bi kaç ayda böle devam ettik tabi bu arad ben hamile kalmayı bekledim büyük bi aşkla sonunda dayanamayıp doktora gittim doktor bana kanaman düzenli hormonal bi sorunun yok ve sen kafaya takıosun bebeğin olması için ilk başta tam ilşkiye girebilmek gerekir dedi tam ilişki olmadan da hamile kalanlar var ama çok nadir dedi.. nese ben bu ay bu tam ilişki olayınıda hallettim işte yumurtlama günüme denk getirmeye çalışıyoum ilşkiyi bebeiş olsun die.. bu arada teyzem 3. bebeği oldu bu aralarda teyzeme dedimki kaç güne bi adet oluodun 27 dedi e bebek istediğininz ay yumurtlama gününe mi denk getrdin ilişkini dedim teyzem bana ne desin beğenirsiniz? biz 3 çocukta da adetimden hemen sonraki gün sadece bi kere korunmadık ve hamile kaldım dedi çünkü doğumumu iyi hesaplamak istedim dedi ve de tam tahminime göre doğdu 3 de dedi yani bebek istediği ay sadece 1 kere korunmuo bu da hemen adetten sonraki gün yani doktorların dediğine göre olasılığın en düşük olduğu zamn.. yani kızlar biz okuya okuya kafamızı çok bulandırıp çok stres yapıoz ve de olmuo herşeyi oluruna bıraksak olur rabbim istedikten verdikten sonra yumurtlama falan hikaye tıbben gerçek ama işin inanç boyutunu da unutmayalım oluruna bırakıp sabırla bekleyelim nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden...dua ile hayırlısını isteyelim abdesli ve dualı olmaya dikkat edelim her ilşkimizde,bebek olsundan ziyade helalimizi sevdiğimiz onunla olmak istediğimiz için olsun ilişkilerimiz... Rabbim hepimizin hayırlı dileklerni kabul etsin...

iki ay klomen kullandım günde iki benım bir ay iki yumurtadan biri 16 biride 9 olmak üzere iki yumurta oluşdu diğer ayda bir yumurtam oldu 19mm re olarak....ilaç kullandığım halde bunlar oldu ...senın ilaçsız maşallahh canım gayet güzel..

ama sen hamile kaldın yaa bence sorunun yokdur gibi dış gebelikmi geçirmişdin sen nee bak eğer bundan dolayı tıkandığsa dr bundan rahim flimi istemişdir..

X