Yumurta takibi yapatıran arkadaslar kac mmde ovulasyon testini pozitif yakaladınız?

sutlac7

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2024
290
121
MERHABA BU AY FEMARA KULLANDIM adetimin 5.günü 5 gün kullandım pko var.
ADETİN 9. GÜNÜ 12MM
13. GÜNÜ 18MM
15. GÜNÜ 19MM DEDİ
ben ovulasyon testinde koyulasma yada pozitif göremiyorum sadece adetimin 9.günü pozitif oldu gibi. bu durum normalmi cuma birdaha gideceğim.

Lh salinmadigi dışardan hap desteği olduğu için test pik yapmıyor belki canım. Salınan lh 12 mm'ye kadar buyutuyordu yumurtayı demekki. Sonra da catliyordu.

Lh salinmadigi dışardan hap desteği olduğu için test pik yapmıyor belki canım. Salınan lh 12 mm'ye kadar buyutuyordu yumurtayı demekki. Sonra da catliyordu.
belkide kuzum 12mm de pik yaptı bence ben ovulasyon yapmaya devam ediyorum bakalım yarın ne diyecek.büyümemişse iğne vermez.bu kez herseyi soracagım.

belki çatlatma iğnesi yapmak istememiştir, cuma çatlayıp çatlamadığına bakacak olabilir. Burada 17mm olan birine ertesi gün dr çatlatma iğnesi yazmış öyle okudum.

Merhaba kızlar, bende Ekim ve Kasım ayında femara kullandım. Kasımda çatlatma iğnesi oldum negatif çıktı. Bu ay doktor değiştirdim. klomen verdi. 1 Aralık regl oldum 6 Aralık bitti yumurta takibi yaptılar 16 Aralık 16.gümümdü sağda iki yumurta vardı 15mm büyüklüğünde. 18. Gün yani dün çatlatma iğnesi oldum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Doktor ikiz gebelik gerçekleşmesi durumunda bir sorun olur mu dedi yok hocam Rabbim yazdıysa güzel olur. Çocukluğımdan beri hep ikiz kardeş ya da çocuk istemişimdir dedim doktoruma tabii ikimizde de bir tebessüm oldu. Umarım hepimiz sağlıcakla kucağımızı doldururuz. İsteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🙏🥰

X