- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi vuslatahasretim
-
Damla merhaba ben doktoruma kabul ettiremiyorum eşinin sperm tetkikleri yapılır 1 sene dolunca ancak sonra ilaç tedavisine başlanılır deneyeceksiniz diyor..Sen nasıl kabul ettesin bu klomen işini gittiğin doktor özel hastane mi yoksa özel muayene mi?Iki ay klomen kullandim gunde 1 adet 5 gun. Ikisinde de 15. Gun cat ignesi vuruldum. 20mm lerdeyken
Damla merhaba ben doktoruma kabul ettiremiyorum eşinin sperm tetkikleri yapılır 1 sene dolunca ancak sonra ilaç tedavisine başlanılır deneyeceksiniz diyor..Sen nasıl kabul ettesin bu klomen işini gittiğin doktor özel hastane mi yoksa özel muayene mi?
Doktor bastan mi konuşarak muayene olacağım ben yumurta takibi istiyorum diye canım?Doktorunu degistir canim.
Benimki ozel muayenehaneydi 4. Ayimda kullandim 5. Ayimda hamile kaldim. Bu bizim tercihimiz herkes 1 yil beklemek zorunda degil. 1 yili gecirdikten sonra herseyi basa donecegine.. ama 6. Ayda da bu sekilde olmasa bizde sperm testi ve hsg cekilcektim.
Doktor bastan mi konuşarak muayene olacağım ben yumurta takibi istiyorum diye canım?
Merhaba. Canım biley sorucam yumurta takibini ultrasonlamı yapıyo yoksa alttan muayenemiMerhaba
Ben de bu ay yumurta takibi yaptırdım.9. günde yumurtam oluşmamıştı. 17. gün gittiğimde doktor yumurtamın 11mm de kaldığını söyledi ve siklusu iptal etti. Tekrar klomen kullanmak için adet günümü beklemeye başladım. Ancak adetim 1 gün gecikince test yaptım,sonuç pozitif. Kan testi yaptırdım bhcg ilkinde 52 ikincisinde 145. Doktorum hamile olabilirsin ama haftaya gel keseye bakalım dedi. Ama içim içimi yiyor. Yumurtam gelişmediyse ben nasıl hamile kaldım? İlerleyen günler de düşük mü olur acaba?
Alttan muayene ile yaptı canım.Merhaba. Canım biley sorucam yumurta takibini ultrasonlamı yapıyo yoksa alttan muayenemi
Sagol canim idare eder sen nasilsin ?
Damla merhaba ben doktoruma kabul ettiremiyorum eşinin sperm tetkikleri yapılır 1 sene dolunca ancak sonra ilaç tedavisine başlanılır deneyeceksiniz diyor..Sen nasıl kabul ettesin bu klomen işini gittiğin doktor özel hastane mi yoksa özel muayene mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?