- Konu Sahibi AlayciKus1
evet kızlar kullananlar haber versinler lütfen merakta bırakmayın bizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kullananan arkadaşlar ürünle ilgili olarak bir yan etki gözlemlediniz mi?
Ben hiçbir yan etki gözlemlemedim almadan önce çok araştırmıştım zaten alan bazı kişilerle konuşmuştum. Çok olumlu konuşuşlardı
Arkadaşlar henüz kullanmaya başlayalı 5 gün oluyor.Kesin cevap için erken.Ancak kirpikleri uzattığını farkeder gibiyim.Benim altta hiç kirpiğim yok,gürleşsin istiyorum.Ürünü sabah akşam kullanmak gerekiyormuş.Gitti gidiyorda öyle yazıyor.Ancak ben çalışıyorum,işe gidiyorum öğretmenim.O yüzden sadece akşamları hem kirpiklerime hem de kaşlarıma kulak çubuğu yardımıyla sürüp yatıyorum.Sabaha kadar öyle duruyor.İnşallah fayda eder,ben de sizler gibi çok merak ediyorum.Sonuçtan sizi haberdar ederim.
ya size ne güzel yumurta sarısının yağı nasıl çıkar bilgi verdim kimse beğenemedimi oysa ben bulunca ne çok sevindim
o satılan yağda onun üstüne kurulu zaten diğer yağlardan bilgi vermiyolar ee sadece yumurta sarısı yağı diyemezler dimi
sizde içine badem yağı yararlı olan zeytinyağı yada başka yağlar katarak o yağı elde etmiş olacaksınız hemen hemen
bu kadar zahmete girmeyin ve masrafa diyom kimse teşekkür bile etmiyo
bende denemedim gerçi heba edeceğim eski bir tava bulamadım zira
bugün annemden isteyim bari :)
a.s.merhaba arkadaşlar. bende bu yumurta sarısı yağını denemek istiyorum. ama internette çok pahalı. aktarlarda araştırıyorum inşallah bulurum ve daha uyguna alırım.bulursam size fiyatını ve etkisini buraya yazarım arkadaşlar.opuyorumnanaktan