Fsh ınız kaç çıkmıştı?
Fsh ınız kaç çıkmıştı?
Peki siz beslenmenize dikkat ettiniz mi bana doktorum paketli ve unlu gıdalar yeme. Yürüyüş yap dedi.İnşallah kalırsın. Ama bak düşüklüğü bişey ifade etmemiş hamile kalabiliyorsun demek bu.
Eşinin beslenmesine dikkat edebilirsiniz bir de kullanacağı takviyeleri araştırırsanız işe yarayacağını düşünüyorum.
Bana da bu yaşta bu amh ile zor direk tüp bebek denmişti.
Aslında çok dikkat ettiğim söylenemez şöyle ki. Etimi sebzemi yerim fakat hamur işi de tüketirim. Ama paketli dondurulmuş gıda tüketmiyorum.Peki siz beslenmenize dikkat ettiniz mi bana doktorum paketli ve unlu gıdalar yeme. Yürüyüş yap dedi.
Ben hamur işini De bıraktım zor olsa da.. Evet yapıyorum yürüyüş. Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin evladınızı. Bize de nasip etsin inşallah RabbimAslında çok dikkat ettiğim söylenemez şöyle ki. Etimi sebzemi yerim fakat hamur işi de tüketirim. Ama paketli dondurulmuş gıda tüketmiyorum.
Yürüyüş önemli maskenizi takın yürüyün. Rahmin kanlı canlı olması için lazım. Hem psikolojiye de iyi gelir. Yarım saat.
Amin canım sağol. İnşallah bu yolda kimseyi koymasın Rabbim. Kucağınızı doldursun.aminBen hamur işini De bıraktım zor olsa da.. Evet yapıyorum yürüyüş. Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin evladınızı. Bize de nasip etsin inşallah Rabbim
AminnAmin canım sağol. İnşallah bu yolda kimseyi koymasın Rabbim. Kucağınızı doldursun.amin
Fsh ınız kaç çıkmıştı?
Fsh hangi sonuç bilmiyorum baktım kan sonuçlarına ama orda göremedim amh 0.38 çıktıFsh ınız kaç çıkmıştı?
Evet burdan sonraki izleyeceğimiz yolda herşeye dikkat edeceğiz İnşaAllah bizde normal yolla bebek sahibi oluruz siz normal yolla kaldınız değil mi ilaç falan kullandınız mı ? Düzenli beslenmeden önereceğiniz herhangi bi yiyecek varmı?İnşallah kalırsın. Ama bak düşüklüğü bişey ifade etmemiş hamile kalabiliyorsun demek bu.
Eşinin beslenmesine dikkat edebilirsiniz bir de kullanacağı takviyeleri araştırırsanız işe yarayacağını düşünüyorum.
Bana da bu yaşta bu amh ile zor direk tüp bebek denmişti.
Beslenme konusunda herhangi bişey söylemedi doktor sadece bitane ilaç verdi ama ben internetten baktım ananas ıspanak yükseltiyor falan yazıyordu amh değerini ne kadar doğru bilmiyorum amaPeki siz beslenmenize dikkat ettiniz mi bana doktorum paketli ve unlu gıdalar yeme. Yürüyüş yap dedi.
Amin İnşaAllah rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede nasip etsinBurda fsh yazmıyor. Ama dilerim en yakın zamanda hamile kalırsınızBenim de fsh yüksek olduğu için amh düşüklüğünden şüphelendi doktor adetimde test yapılacak. İçim içimi yiyor bende daha 27 yaşındayım.
İnşallah.Evet burdan sonraki izleyeceğimiz yolda herşeye dikkat edeceğiz İnşaAllah bizde normal yolla bebek sahibi oluruz siz normal yolla kaldınız değil mi ilaç falan kullandınız mı ? Düzenli beslenmeden önereceğiniz herhangi bi yiyecek varmı?
Fsh kaçtı acaba sizinBurda fsh yazmıyor. Ama dilerim en yakın zamanda hamile kalırsınızBenim de fsh yüksek olduğu için amh düşüklüğünden şüphelendi doktor adetimde test yapılacak. İçim içimi yiyor bende daha 27 yaşındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?