Gebeliğe Hazırlık Yumurta rezervi düşüklüğü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

k1m199

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
19
7
1
32
Meraba hanımlar ben 27 yaşındaym 2 düşük yaptım yumurta rezervim düşük çıktı 0.38 6 ay süre verdi vee ben bu sürede yumurta tevervini nasıl yükseltebilirim ?

Yumurta rezervi yükseltilebilecek bir değer değil maalesef. Belli bi rezervle doğuyormuşuz. Yaşla beslenme vs gibi değişkenlere bağlı olarak düşüyor.
Ama değerlere takılmamanı öneriyorum. 0.5 amh ile 40 yaşımda hamile kalabildim. Sağlıklı beslen uykuna dikkat et. Daha da düşmesin madem. İnşallah rabbim nasip etsin.

Öncelikle teşekkür ederim amin İnşaAllah bana tüp bebek dedi 6 ay içerisinde normal bi hamilelik geçiremezsem İnşaAllah normal yolla hamile kalırım tabikide

İnşallah kalırsın. Ama bak düşüklüğü bişey ifade etmemiş hamile kalabiliyorsun demek bu.
Eşinin beslenmesine dikkat edebilirsiniz bir de kullanacağı takviyeleri araştırırsanız işe yarayacağını düşünüyorum.

Bana da bu yaşta bu amh ile zor direk tüp bebek denmişti.

Burda fsh yazmıyor. Ama dilerim en yakın zamanda hamile kalırsınız Benim de fsh yüksek olduğu için amh düşüklüğünden şüphelendi doktor adetimde test yapılacak. İçim içimi yiyor bende daha 27 yaşındayım.

Peki siz beslenmenize dikkat ettiniz mi bana doktorum paketli ve unlu gıdalar yeme. Yürüyüş yap dedi.

Peki siz beslenmenize dikkat ettiniz mi bana doktorum paketli ve unlu gıdalar yeme. Yürüyüş yap dedi.
Aslında çok dikkat ettiğim söylenemez şöyle ki. Etimi sebzemi yerim fakat hamur işi de tüketirim. Ama paketli dondurulmuş gıda tüketmiyorum.
Yürüyüş önemli maskenizi takın yürüyün. Rahmin kanlı canlı olması için lazım. Hem psikolojiye de iyi gelir. Yarım saat.

Ben hamur işini De bıraktım zor olsa da.. Evet yapıyorum yürüyüş. Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin evladınızı. Bize de nasip etsin inşallah Rabbim

Ben hamur işini De bıraktım zor olsa da.. Evet yapıyorum yürüyüş. Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin evladınızı. Bize de nasip etsin inşallah Rabbim
Amin canım sağol. İnşallah bu yolda kimseyi koymasın Rabbim. Kucağınızı doldursun.amin

Evet burdan sonraki izleyeceğimiz yolda herşeye dikkat edeceğiz İnşaAllah bizde normal yolla bebek sahibi oluruz siz normal yolla kaldınız değil mi ilaç falan kullandınız mı ? Düzenli beslenmeden önereceğiniz herhangi bi yiyecek varmı?

Beslenme konusunda herhangi bişey söylemedi doktor sadece bitane ilaç verdi ama ben internetten baktım ananas ıspanak yükseltiyor falan yazıyordu amh değerini ne kadar doğru bilmiyorum ama

Amin İnşaAllah rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede nasip etsin
Ben adetli değildim bu testleri verirken ama o yüzden bakılmamış olabilir fsh bi süt hormonu varmış omu acaba İnşaAllah korktuğunuz gibi bişey olmaz siz stres yapmayın stres en büyük düşman

İnşallah.
Evet normal yolla kaldım. D b12 ve demir takviyesi kullandım. Değerlerim çok düşüktü. Onun dışında ille şöyle beslenin diyemicem. Sağlıklı gıdalar tüketmeli.
Ama şu da var kısmet her şey. Kimisi dikkat etmezken kalır kimisi de her şeye dikkat eder kalamaz.
Biz elimizden geleni yapalım. Gerisi Allahın takdiri.
İnşallahh aratmadan doldursun Rabbim kucağınızı.

Fsh kaçtı acaba sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…