• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurta rezervi düşüklüğü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fsh kaçtı acaba sizin
Fsh 9 Lh da 9. Doktor yaşına göre yüksek dedi. Adette hem fsh a tekrar bakalım hem de amh yi de o gün yaparız dedi. Bir de sağ yumurtlağın sola göre yavaş biraz dedi. İki sene önce bekarken yaptırdığım hormon tahlilinde de Fsh 8 miş mesela kaç doktora gittim hiçbiri yüksek demedi bu forumda okuduklarımdan ben şüphelenip Hormon tahlili yaptırayım dedim.

Amin İnşaAllah rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede nasip etsin 🤲🏻
Ben adetli değildim bu testleri verirken ama o yüzden bakılmamış olabilir fsh bi süt hormonu varmış omu acaba İnşaAllah korktuğunuz gibi bişey olmaz siz stres yapmayın stres en büyük düşman
Amin inşallah inşallah ama insanın içine o korku düşünce işte çok takıyorum kafaya şuan.

Amin inşallah inşallah ama insanın içine o korku düşünce işte çok takıyorum kafaya şuan.
İllaki insan rahat olamıyo ama herşey nasip kısmet verende allah alanda allah hayırlısını isteyip birbirimize dua edelim rabbim hiç bi annenin kucağını boş bırakmasın bizlerede nasip etsin İnşaAllah en kısa zamanda

İllaki insan rahat olamıyo ama herşey nasip kısmet verende allah alanda allah hayırlısını isteyip birbirimize dua edelim rabbim hiç bi annenin kucağını boş bırakmasın bizlerede nasip etsin İnşaAllah en kısa zamanda
Tabii hiçbir sebebi bulunamadan da hamile kalamayanlar var. Her şey nasip. Amin inşallah tüm isteyenlere nasip etsin rabbim size de bana da inşallah 🤲

Bana 6 ay süre verdi 6 ay içerisinde normal bi hamilelik olmazsa tüp bebek dedi direk 1 tane de ilaç verdi onuda hamile kalıp kalp atışlarını duyana kadar kullanacaksın dedi siz evlimisiniz ?

Evet 8 yıllık evliyim . Hatta tupbebekle olan bir oğlum var ama geçen doktora gittim ultrasyonla muane edince çok güzel yumurtaların hamile kalabilirsiniz demişti . Yinede tahlil istedim ben o da böyle çıkmış daha gitmedim sonuclari göstermeye netten baktım ben kötü yani acaba böyle olunca menopoz dönemine falan yakın mi demek 25 yaşındayım ben

Evet 8 yıllık evliyim . Hatta tupbebekle olan bir oğlum var ama geçen doktora gittim ultrasyonla muane edince çok güzel yumurtaların hamile kalabilirsiniz demişti . Yinede tahlil istedim ben o da böyle çıkmış daha gitmedim sonuclari göstermeye netten baktım ben kötü yani acaba böyle olunca menopoz dönemine falan yakın mi demek 25 yaşındayım ben
Ben 1 buçuk yıllık evliyim 2 düşük yaptım 3 ee kadar normal dedi yaşadığım yerdeki doktorlar emin olamadım bende ankarada bi hastaye gittim genetik testi verdim onun yanı sıra da başka testler verdim onlarda çıktı düşük olduğu hamile kalabildiğim için 6 ay süre verdi bana

Ben 1 buçuk yıllık evliyim 2 düşük yaptım 3 ee kadar normal dedi yaşadığım yerdeki doktorlar emin olamadım bende ankarada bi hastaye gittim genetik testi verdim onun yanı sıra da başka testler verdim onlarda çıktı düşük olduğu hamile kalabildiğim için 6 ay süre verdi bana

Ben hiç hamile kalamadim normal yolla . Zaten eşimde de sperm sayısı düşük biran önce tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. Gerçi şartlarda hiç uygun değil ama . Bu amh düşük olunca erken menapoza mi sebebi oluyor ?

Ben hiç hamile kalamadim normal yolla . Zaten eşimde de sperm sayısı düşük biran önce tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. Gerçi şartlarda hiç uygun değil ama . Bu amh düşük olunca erken menapoza mi sebebi oluyor ?
Sanırım erken menepoz çünkü 2 doktora gittim ikisinde de erken menepoza giren varmı ailenizde diye sordular adetimde falanda düzensizlik yoktu ama neden böyle oldu anlamadım ailemde de çocuğu olmayan falan hiç yok öyle herkes maşaAllah doğuruyo😂

Sanırım erken menepoz çünkü 2 doktora gittim ikisinde de erken menepoza giren varmı ailenizde diye sordular adetimde falanda düzensizlik yoktu ama neden böyle oldu anlamadım ailemde de çocuğu olmayan falan hiç yok öyle herkes maşaAllah doğuruyo😂

Benimde ailemde yok bir tek ben varım . Annem her istediğin de hamile kalmış . Ablalarim kardeşim desen öyle . Bir ben ben ne yazıkki menapoza girmek istemiyorum daha çok erken Allahım yardımcımız olsun

Benimde ailemde yok bir tek ben varım . Annem her istediğin de hamile kalmış . Ablalarim kardeşim desen öyle . Bir ben ben ne yazıkki menapoza girmek istemiyorum daha çok erken Allahım yardımcımız olsun
Aminn inşaAllah canım bende istemiyorum allah nasip ederde hamile kalırsam arasını hiç uzatmak istemiyorum hemen ardından bitene daha istiyorum rabbim nasip kısmet ederse İnşaAllah

merhaba 28 yaşındayım doktor yumurtalığın bir tarafında yumurta rezervi bitmiş dedi diğer tarafta da 3 cm kist göründü kistin erimesi için bir ilaç verdi adet olunca 3. gün gel amh ve diğer hotmon testlerini yapalım dedi gelince sizi kıbrısa yönlendiririz yumurta donasyonu için dedi yani şoook geçrdim. azalmayı duydum ama hiç rezerv btmiş diyeni duymadım bilgisi olan varsa ltfen yardım etsn

Back
X