Yumurta rezervi az olup tüp bebekte havuz yöntemi deneyenler

gunes47

Künfe yekûn....
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
10
28
38
44
Slm arkadaşlar yumurta rezervi az olup tüp bebekte havuz sistemini deneyip olumlu sonuç alan varmı tedavi aşamasını ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim bende tedaviye başladım bakalım sonucumuz ne olacak hepimizin hakkında hayırlısı

denemedim çünkü doktorum önermedi hiç bir zaman 5 gibi yumurtam oluyor direk transfer ediyor

Ewet benim dr. Havuz yöntemini tercih etti yumurta rezervim az diye bu ay dördüncü ayim olacak henüz bir tane 5. Gün embriyom var

Ewet benim dr. Havuz yöntemini tercih etti yumurta rezervim az diye bu ay dördüncü ayim olacak henüz bir tane 5. Gün embriyom var
Ne oldu cannım son durum ben de pazartesi başladım daha yeni iğnelerimi oluyorum. havuz sistemi olacak benimde.

merhaba uzun zmana oluşmuş konu açılalı ancak bilgisi olan var ise bir birimize yardımcı olalım. benide reglimi bekliyorum 2. toplama işlemi için gecen ay 3 yumurta toplandı 2 si döllendi 1 kalteli idi ve dondıruldu bu ay tekrar toplanacak ama konuyla ilgili bilgisi olan arkadalar özellikle pozitifi gören arkadaşlar yazarsa bizede moral olur

Merhabalar banada havuz yöntemi dedi dr.yardimci olurmusunuz

Umarım olumlu sonuçlanmıştır tedaviniz. Ne durumdasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…