Yumurta kalitesizligi

Canım büyüme hormonu genelde amh düşük olanlara veriliyor
İşte bana neden verdi acaba onu anlayamadım ben çünkü amh düşük değil. Aslında bana da sonradan başladı o iğneyi, yumurtalar yeteri kadar cevap vermiyor dedi onun üzerine başladık. İşte acaba o bozmuş olabilir mi yumurtaların şeklini?? Kafamda cevaplarını asla bulamadığım sorular var....

İşte bana neden verdi acaba onu anlayamadım ben çünkü amh düşük değil. Aslında bana da sonradan başladı o iğneyi, yumurtalar yeteri kadar cevap vermiyor dedi onun üzerine başladık. İşte acaba o bozmuş olabilir mi yumurtaların şeklini?? Kafamda cevaplarını asla bulamadığım sorular var....
Yeteri kadar cevap vermeyince ilaç dozları artırılır Allah Allah neden öyle yaptılar acaba ? Evet bizim kafamızda hiç bitmeyen sorular her daim var canım malesef

Yeteri kadar cevap vermeyince ilaç dozları artırılır Allah Allah neden öyle yaptılar acaba ? Evet bizim kafamızda hiç bitmeyen sorular her daim var canım malesef
Hem ilaç dozunu artırıp hem büyüme hormonu başladık. Gerçekten sadece bu yüzden olmuş olsun buna razıyım. Nisanda başka bir yerde deneyeceğim sanırım. Buna hazırlıyorum kendimi şu an.

incir kürü yaptınız mı kızlar yumurta kalitesi için veya bal tarçın çörekotu,,, arısütü kullandınız mı clife macun ben de kullandım

Burası tam beni anlatan yer hemen yerimi alayim. 7 yıllık evlilik 3 transfer olamayan tüp bebek deneyimi sebepsiz dediler ama yumurtaların çoğu boş dolu olan da döllenmiş ilerlemiyor:( Amh yüksek ama pko değilim yaşım 30 oldu 24 yaşında evlendim artık yoruldum. İlk tedavi bilgisizce başladık elde var 0. 2 tedavi merkez değiştirdim bir değişiklik olmadı.3. Tedavi öncesi takviyeler spor yapmalar 63 kilodan 56 ya düşmeler sağlıksız beslenmeye sebep olan her şeyi hayatımdan çıkarmalar ve bir umutla 3. Tedavi ama sonuç aynı :( şimdi 4. İçin hazırlanıyorum ne mi yapıyorum sadece sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum takviye falan almıyorum çünkü faydasını görmedim kullanmadığım şey de kalmadı malesef. Bu tedavide tamamen Allaha sığınıp tevekkül yoluna gidiyorum çünkü elimden gelen her şeyi yaptım. Forumda da umut olması için bizim gibi olup bebeği olan insanlar arıyorum
Merhaba benim de amh normal ama 4 yumurta toplandı ve boş çıktı siz genetik test baktirdiniz mı

Bugün sipariş verdim ben de
şifa olur inşallah bol dua et yürüyüş yap akdeniz tipi beslen bol su iç her doktorun dediği çıksaydı millet bebeksiz kalırdı canım birine hiç yumurtan yok asla anne olmazsın dediler incir kürü ile hamile kaldı o yüzden inancını kaybetme inşallah olacaktır..

şifa olur inşallah bol dua et yürüyüş yap akdeniz tipi beslen bol su iç her doktorun dediği çıksaydı millet bebeksiz kalırdı canım birine hiç yumurtan yok asla anne olmazsın dediler incir kürü ile hamile kaldı o yüzden inancını kaybetme inşallah olacaktır..
İnşallah canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah . Bugün gittiğim doktor da bana işin çok zor tüp bebek bile çarem değil dedi ben daha 30 yaşındayım yumurtam da çok ama içleri boş olduğundan bu durumu yaşıyorum. Artık doktordan da biktim rabbim büyük o verirse olacak nasip...

İnşallah canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah . Bugün gittiğim doktor da bana işin çok zor tüp bebek bile çarem değil dedi ben daha 30 yaşındayım yumurtam da çok ama içleri boş olduğundan bu durumu yaşıyorum. Artık doktordan da biktim rabbim büyük o verirse olacak nasip...
doktor nereden anlıyor boş olduğunu acaba?? kan testi ile falan mı e 2 ile mi anladı

fatih sultan mehmet macunu okudum dün bir araştır onu sen canım bir de hakan çoksüer diye bi dr takip ediyorum yumurta detoksu prp falan rahim gençleştirme falan anlatıyor bunları bir araştır bakalım..
O doktoru biliyorum canım giden bin gitmeyen bir pişman ama macunu bir araştırayım teşekkür ederim:)

O doktoru biliyorum canım giden bin gitmeyen bir pişman ama macunu bir araştırayım teşekkür ederim:)
öyle mi bilmiyordum canım sosyal medya aldatıcı demek ki :D macuna bak bakalım erkek için ergenlik çağı kadın için genç kız gibi olur falan diyor ben denemedim dün okudum sadece

öyle mi bilmiyordum canım sosyal medya aldatıcı demek ki :KK70: macuna bak bakalım erkek için ergenlik çağı kadın için genç kız gibi olur falan diyor ben denemedim dün okudum sadece
Bakacağım hemen canım çok sağ ol:) ben zaten çok medyatik doktorlardan uzak durmayı tercih ediyorum canım bir gidiyorsun yanına bu o mu falan diyorsun:)

Bakacağım hemen canım çok sağ ol:) ben zaten çok medyatik doktorlardan uzak durmayı tercih ediyorum canım bir gidiyorsun yanına bu o mu falan diyorsun:)
ay korkutma beni :D ben de cem çelikten randevu aldım o da medyatik ...sen 4 tüp bebeği nerde yaptırdın acaba?? istanbulda mısın

Back